Dodaj do ulubionych

Łzy - kobieca broń

07.01.11, 17:16
kobiety jak zwykle robią co mogą, żeby ich racja była "najmojsza"!
czasnapiwo.blogspot.com/2010/11/papierosy-przemys-tytoniowy-historia.html
Obserwuj wątek
    • veneda1 Łzy - kobieca broń w przedruku 07.01.11, 18:16
      Ten sam artykul czytalem wczoraj po angielsku w Los Angeles Timesie. Tam czytelnicy byli oburzeni ze drukuje sie takie bzdury uzurpujac nauke. Zobaczymy jak polscy czytelnicy zareaguja na ten przedruk.

A do gazety, jezeli juz robicie przedruki, to przynajmniej tlumaczcie lepsze artykuly, takie a by polski czytelnik mial z tego korzysc, a nie oglupianie ludzi pseldo naukowymi odkryciami.
      • era_matolkiewicza Sawicka zabrała Psycholom i Schizom kilka %:-D 08.01.11, 18:46
        .
      • uookasz Re: Łzy - kobieca broń w przedruku 08.01.11, 19:03
        W obliczu ogłupiania ludzi w kosciolach nawet najglupszy artykul o pseudonaukowych odkryciach bedzie szczytem mądrosci.
    • saint_just Łzy - kobieca broń 07.01.11, 19:02
      oraz informacja ,ze jednak zarabiasz dużo mniej, niż Zenek i sam jesteś winien,że ciągle debetuje karty.
    • swiatlo Ale nonsens 07.01.11, 19:04
      Po pierwsze to się zgadzam że nie wiem jaki podatnik płacił za takie badania. Ale mniejsza o to, nauka musi się zajmować wszystkim, nawet nonsensami, nigdy nie wiadamo jakie nonsensy będą przydatne w przyszłości.
      Po drugie to jeśli chodzi o samo oddzaływanie łez kobiecych na mężczyzn, to ja powiem że na mnie łzy kobiece działają jak czerwona płachta na byka. Jak mi się kobieta zaczyna mazgaić i histeryzować, to ja mam ochotę bić, albo w najlepszym wypadku samemu powiesić. Poziom agresji wzrasta u mnie wykładniczo i nie sądzę aby kobieta na tym cokolwiek korzystała.
    • bimota Łzy - kobieca broń 07.01.11, 20:12
      A CHCIALEM KIEDYS O TE LZY SPYTAC... :)

Testy ciekawe, ale wyjasnenie, jak zwykle, z kapelusza... Ja bym tu widzial obrone przed agresja (obnizenie testosteronu, ktory chyba wzbudza agresje), gwaltem. Choc i to pewnie naciagane...
      • raddy Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 00:38
        bimoto, wlasnie mialem podzielic sie podobnym spostrzezeniem. kobiece lzy po prostu facetow rozczulaja. baba zaczyna plakac, to i koniec dyskusji. nie przywalisz takiej i jeszcze zgodzisz sie na wszystko.
        • jezus_cytrus Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 13:26
          Niech płacze - mniej wysika!
    • pecador24 Ale mi odkrycie!! 08.01.11, 18:20
      Jak kobieta placze, to ktory facet mialby wtedy ochote na zblizenie... Bez badan mozna sie tego domyslic...
    • fly79 Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:22
      pani tadla może nawet płakać i tupać nóżką, wszystko jej wybaczę :)
    • cillian1 Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:31
      Tylko bydlak nie powstrzyma się przed agresją (nie mylić z litością - bo sporo ludzi to wykorzystuje), jak widzi łzy!
      I coś w tym jest!
      • bimota Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:37
        Raczej glupek, ktory daje sie nabierac na te gierki.
        • cillian1 Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:40
          napisałem wyraźnie agresja, nie litość. Te babcie co płaczą i żebrzą, to inna bajka!
          • bimota Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:58
            No ale kto stosuje agresje ? Tylko bydlak... :P
            • cillian1 Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 19:06
              Niestety nie, agresja to normalna rzecz u tych co żyją, myślą..... ale powstrzymanie się przed agresją na słowa, gesty i łzy to tylko człowiek potrafi zareagować. Inaczej cała rodzina łowczych zdycha z głodu. :)
    • mallinka86 Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:43
      Popłakałam się, czytając ten artykuł.
      • eventhorizon Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:48
        > Popłakałam się, czytając ten artykuł.
        Ja też. Ze śmiechu.
    • akodo78 Do czego jeszcze posunie się PO? 08.01.11, 18:52
      Czy jest coś przed czym sie cofną by nie utracić władzy?
      • cillian1 Re: Do czego jeszcze posunie się PO? 08.01.11, 19:08
        pokazali jedną z PO, a ty już o całej PO? Toż JK też płacze, ale tylko kotek to widzi - i cierpi! Kotki nie płaczą, nie piszę o cukier-kotce.
        :D
        K..wa, nawet w tym temacie pisiaki muszą zarobić!
        Wstyd!
    • evusia123 Łzy - kobieca broń-idiotek. 08.01.11, 19:01
      Zalosne sa te wszystkie placzace...i to jak !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka