czasnapiwo 07.01.11, 17:16 kobiety jak zwykle robią co mogą, żeby ich racja była "najmojsza"! czasnapiwo.blogspot.com/2010/11/papierosy-przemys-tytoniowy-historia.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veneda1 Łzy - kobieca broń w przedruku 07.01.11, 18:16 Ten sam artykul czytalem wczoraj po angielsku w Los Angeles Timesie. Tam czytelnicy byli oburzeni ze drukuje sie takie bzdury uzurpujac nauke. Zobaczymy jak polscy czytelnicy zareaguja na ten przedruk. A do gazety, jezeli juz robicie przedruki, to przynajmniej tlumaczcie lepsze artykuly, takie a by polski czytelnik mial z tego korzysc, a nie oglupianie ludzi pseldo naukowymi odkryciami. Odpowiedz Link Zgłoś
era_matolkiewicza Sawicka zabrała Psycholom i Schizom kilka %:-D 08.01.11, 18:46 . Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Łzy - kobieca broń w przedruku 08.01.11, 19:03 W obliczu ogłupiania ludzi w kosciolach nawet najglupszy artykul o pseudonaukowych odkryciach bedzie szczytem mądrosci. Odpowiedz Link Zgłoś
saint_just Łzy - kobieca broń 07.01.11, 19:02 oraz informacja ,ze jednak zarabiasz dużo mniej, niż Zenek i sam jesteś winien,że ciągle debetuje karty. Odpowiedz Link Zgłoś
swiatlo Ale nonsens 07.01.11, 19:04 Po pierwsze to się zgadzam że nie wiem jaki podatnik płacił za takie badania. Ale mniejsza o to, nauka musi się zajmować wszystkim, nawet nonsensami, nigdy nie wiadamo jakie nonsensy będą przydatne w przyszłości. Po drugie to jeśli chodzi o samo oddzaływanie łez kobiecych na mężczyzn, to ja powiem że na mnie łzy kobiece działają jak czerwona płachta na byka. Jak mi się kobieta zaczyna mazgaić i histeryzować, to ja mam ochotę bić, albo w najlepszym wypadku samemu powiesić. Poziom agresji wzrasta u mnie wykładniczo i nie sądzę aby kobieta na tym cokolwiek korzystała. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Łzy - kobieca broń 07.01.11, 20:12 A CHCIALEM KIEDYS O TE LZY SPYTAC... :) Testy ciekawe, ale wyjasnenie, jak zwykle, z kapelusza... Ja bym tu widzial obrone przed agresja (obnizenie testosteronu, ktory chyba wzbudza agresje), gwaltem. Choc i to pewnie naciagane... Odpowiedz Link Zgłoś
raddy Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 00:38 bimoto, wlasnie mialem podzielic sie podobnym spostrzezeniem. kobiece lzy po prostu facetow rozczulaja. baba zaczyna plakac, to i koniec dyskusji. nie przywalisz takiej i jeszcze zgodzisz sie na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
jezus_cytrus Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 13:26 Niech płacze - mniej wysika! Odpowiedz Link Zgłoś
pecador24 Ale mi odkrycie!! 08.01.11, 18:20 Jak kobieta placze, to ktory facet mialby wtedy ochote na zblizenie... Bez badan mozna sie tego domyslic... Odpowiedz Link Zgłoś
fly79 Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:22 pani tadla może nawet płakać i tupać nóżką, wszystko jej wybaczę :) Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:31 Tylko bydlak nie powstrzyma się przed agresją (nie mylić z litością - bo sporo ludzi to wykorzystuje), jak widzi łzy! I coś w tym jest! Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:37 Raczej glupek, ktory daje sie nabierac na te gierki. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:40 napisałem wyraźnie agresja, nie litość. Te babcie co płaczą i żebrzą, to inna bajka! Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:58 No ale kto stosuje agresje ? Tylko bydlak... :P Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 19:06 Niestety nie, agresja to normalna rzecz u tych co żyją, myślą..... ale powstrzymanie się przed agresją na słowa, gesty i łzy to tylko człowiek potrafi zareagować. Inaczej cała rodzina łowczych zdycha z głodu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mallinka86 Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:43 Popłakałam się, czytając ten artykuł. Odpowiedz Link Zgłoś
eventhorizon Re: Łzy - kobieca broń 08.01.11, 18:48 > Popłakałam się, czytając ten artykuł. Ja też. Ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
akodo78 Do czego jeszcze posunie się PO? 08.01.11, 18:52 Czy jest coś przed czym sie cofną by nie utracić władzy? Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Do czego jeszcze posunie się PO? 08.01.11, 19:08 pokazali jedną z PO, a ty już o całej PO? Toż JK też płacze, ale tylko kotek to widzi - i cierpi! Kotki nie płaczą, nie piszę o cukier-kotce. :D K..wa, nawet w tym temacie pisiaki muszą zarobić! Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
evusia123 Łzy - kobieca broń-idiotek. 08.01.11, 19:01 Zalosne sa te wszystkie placzace...i to jak !!! Odpowiedz Link Zgłoś