Dodaj do ulubionych

Fundamentalna zasada materii

13.06.12, 09:25
Największe odkrycie -
Fundamentalna zasada materii
-
Polska Akademia Nauk

lata 2006 - 2011 - brak skojarzenia,
rok 2012 - FZM - PAN - dotychczas nie kojarzą się ze sobą.

Jak długo przyjdzie czekać, aby w PAN odkryli FZM?

Propozycja dla fizyków PAN i wszystkich pozostałych - Komentarz na swobodna.energia.salon24.pl/425854,fundamentalna-zasada-materii
Odkryjcie fundamentalną zasadę materii. Pod względem stylu może być podobna do tej, jaką odkrył Pinopa. A jeśli potraficie, odkryjcie wielokrotnie lepszą FZM - odkryjcie lepszą od tej, jaką przedstawia Pinopa.
Obserwuj wątek
    • pomruk Re: Fundamentalna zasada materii 13.06.12, 11:17
      1) Twój link prowadzi do:

404
      strona o podanym adresie nie istnieje.

2) Nie podczepiaj się, proszę, pod każdą dyskusję, wystarczy reklama swych przemyśleń w jednym wątku. "Podczepki" skasowałem.

• pinopa Re: Fundamentalna zasada materii 13.06.12, 12:05
        pomruk napisał:

> 1) Twój link prowadzi do:
        >
        > 404
        > strona o podanym adresie nie istnieje.

>
        > 2) Nie podczepiaj się, proszę, pod każdą dyskusję, wystarczy reklama swych prze
        > myśleń w jednym wątku. "Podczepki" skasowałem.
        >
        Chyba macie błędnie zrobiony (działający) przycisk URL, bo błędnie zapisuje się adres strony. Na przykład (tak właśnie jest w tym przypadku), do adresu swobodna.energia.salon24.pl/425854,fundamentalna-zasada-materii dodaje się "podczepka" w postaci [/url][/b]. Aby wejść na tę stronę wystarczy skopiować "widoczną treść" odnośnika, zapisać ją jako adres i dopiero wtedy można wejść na stronę.
        Jeśli to nie jest zrobione celowo, to masz okazję, aby zgłosić ten błąd w celu jego usunięcia.
        Zwróciłem na ten błąd uwagę, bo za każdym razem przy korzystaniu z przycisku URL występuje to dopisywanie "podczepki".
        Szkoda, że usunąłeś "moją podczepkę" pod informacją PAN. Bo, być może, ona pomogłaby naukowcom z PAN zobaczyć zupełnie dla nich nowy temat do badań.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka