sqtek 07.10.12, 20:19 tzn. forum. Juz nas nie ma czy co? nie bardzo chcemy utrzymywac kontakty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dala.tata Re: padamy? 25.02.13, 22:00 Zagladam tu raz na jakis czas, widzialem ten samotny wpis i zal mi tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: padamy? 02.03.13, 21:00 przyznam sie, ze przez dluzszy czas nie zagladalem na forum. Troche czasu zabraklo, a natlok innych problem nie pomagal. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Chyba z rok nie zaglądałem 06.07.13, 22:49 Za dużo czasu zabiera użeranie się o pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Re: padamy? 06.07.13, 22:59 > Zagladam tu raz na jakis czas, widzialem ten samotny wpis i zal mi tego forum Forum jest dla ludzi, a nie ludzie dla forum. Forum żyje, jak ludziom chce się udzielać towarzysko. Reanimować na siłę nie ma co. A dlaczego się nie chce? Podejrzewam, że sytuacja w nauce stała się tak niewesoła, że większość ma co innego na głowie, od doktoranta po profesora, od Polski po Stany Zjednoczone. Coraz trudniej zdobyć fundusze (ja jadę na grancie z... Chin), coraz trudniej o normalną pracę. No i nie ma nastroju do beztroskich dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: padamy? 16.07.13, 11:11 ja to sie systematycznie przenosze ostatnio z miejsca na miejsce, wiec albo sprzedajemy dom, albo cos wynajmujemy, albo kupujemy i tak w kolko. Moja firma dba o nas, abysmy sie na smierc nie zanudzili:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Re: padamy? 16.07.13, 21:00 Żeby tylko Was gdzieś do Azji nie przenieśli. Byłem w marcu w Chinach. Jadę ja sobie przez ten park technologiczny, a tam już wieżowiec Pfizera stoi... Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: padamy? 18.07.13, 10:54 i tak juz jedna noga jestesmy w Chinach. Polowa discovery syntezy jest robiona w Pekinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Re: padamy? 18.07.13, 19:41 Ja się nie dziwię. Rząd rozdaje pieniądze (albo wprost, albo jako ulgi podatkowe), a jak dają, to się bierze. Ja tylko jestem ostrożny z IP, bo różności się słyszy. Odpowiedz Link Zgłoś
sqtek ex-rak 18.07.13, 21:53 To gdzie teraz jestes? Byles w Zurichu jesli dobrze pamietam? Odpowiedz Link Zgłoś
ex-rak Re: ex-rak 22.07.13, 15:52 w Zurichu to ja bylem raz, przelotem na konferencje. Od dlugiego, dlugiego czasu tulam sie po Wyspach. Teraz (od 2 lat) jestem pod Manchesterem. Ale za 2-3 lata czeka mnie nastepna przesiadka w pociag do Cambridge albo Bog wie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś