olaa912 21.05.15, 16:45 Proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej zakupów przez internet. Mogą również wypełniać osoby nie robiące takich zakupów. Z góry bardzo dziękuję. moje-ankiety.pl/respond-75877.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefan4 Re: Prośba 21.05.15, 17:14 olaa912: > Mogą również wypełniać osoby nie robiące takich zakupów. A czy osoby niewypełniające ankiet też mogą? Proponuję jakieś forum zakupowe, a nie naukowe. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
kumoter40 uwaga 21.05.15, 21:57 prawdopodobnie FN jest skrzynką kontaktową służb. łatwo się domyślić, że stefan to szpion, a ola to oficer prowadzący. Odpowiedz Link Zgłoś
nikodem321 Re: Prośba 22.05.15, 14:13 stefan4 napisał: > olaa912: > > Mogą również wypełniać osoby nie robiące takich zakupów. > > A czy osoby niewypełniające ankiet też mogą? > stefan4! Jak może móc wypełnić ankietę osoba, która ankiet nie wypełnia?! Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Prośba 22.05.15, 15:36 nikodem321: > Jak może móc wypełnić ankietę osoba, która ankiet nie wypełnia?! A jeśli jest np. synem bezdzietnych rodziców, to nadal nie może? Odrobinę poezji, Nikodemie... Cytat Kiedy w końcu w dnia rozgardiasz z łóżka wstanę, jak modlitwę szepczę wiersz nienapisany. Senne uszy wypełniają dźwięki święte ze strun skrzypiec smyczkiem jeszcze niedotkniętych. Na śniadanie tak niewiele mi potrzeba: małą kromkę nieupieczonego chleba, kubek mleka niewydojonego z krowy. . . Potem idę w świat porannie niegotowy. Ileż kobiet! Skradam ku nim się jak złodziej rozważając, która zechce mnie urodzić. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś