Gość: Winia IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 17:08 Kim jest nauczyciel? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soc Re: O nauczycielu IP: *.rcb.vectranet.pl / 10.4.1.* 23.04.02, 17:35 dlaczego to pytanie jest na forum o nauce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: O nauczycielu IP: 212.33.87.* 26.04.02, 14:44 Alkifion w listach heter porównuje nauczycieli do prostytuytek. Obie profesje sprzedają siebie - umiejetności i ciało. Z tym, że wedle Alkifiona nikt nie został wypaczony przez kontakt z heterami (czasy przed AIDS), podczas ile szkód w młodych umysłach uczynili nauczyciele ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: O nauczycielu IP: *.polsl.gliwice.pl / *.bmj.net.pl 26.04.02, 21:20 A Kazik do prostytutek przyrównał artystów, i trudno z nim się nie zgodzić po obejrzeniu np. "Gadających fortepianów" [?} w TV. Ale dobrze nam też umieją zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vooyek.. O nauczycielach? IP: 2.4.STABLE* / 192.168.0.* 27.04.02, 15:17 Bardzo dobrze porównał Alex nauczycieli do prostytutek. Niech nie odwalają roboty usprawiedliwiając się że dostają mało sianka. Utwierdziło się w mentalności Polaków, że nauczyciel to słabo opłacany pracownik placówki oświatowej wobec którego nie stawia się żadnych oczekiwań. Kierując swe kroki do liceum łudziłem się, że sytuacja będzie kapitalna. Obecnie w klasie trzeciej pozbyłem się już złudzeń. Zdałem sobie sprawę, że dużym nic nie da się zrobić. Należy więc zatroszczyć się o swój los i wziąść sprawy we własne ręce. Nauczyciele w dzisiejszym systemie edukacyjnym niestety nam nie pomogą...... Pozdrawiam Vooyek dobra rada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: O nauczycielach? IP: 193.0.117.* 27.04.02, 15:29 To nie ja porównałem to starozytni. Co do nauczycieli to są oni różni. Ale genaralnie trzeba pamietać o jednym edukacja albo może być elitarna, albo egalitarna, tertium non datur Odpowiedz Link Zgłoś