Gość: jsa IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.06.05, 02:04 jak w temaie. Gdzie najlepszy poziom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t0g Re: Fizyka UJ vs. UW vs. UMK 26.06.05, 19:46 Glupie pytanie - oczywiscie, ze FUW. Przeciez JA stamtad jestem!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fizyka UJ vs. UW vs. UMK IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.06.05, 14:00 dzieki juz wiem gdzie isc a tak na serio to pytam bo niemogi nigdzie poruwnania znalesc. Czy to sie da wogule porównac. Np. Komitet Badań Naukowych skategoryzowal Wydział Fizyki, Astronomii i Informatyki Stosowanej oraz Wydział Matematyki i Informatyki UJ dostal kat.1 czy ta ocena ma jakes znaczenie. inne uczelnie sie nie chwalom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: achtawe Re: Fizyka UJ vs. UW vs. UMK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 14:17 Dobrze, że na polonistykę się nie wybierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carmen S. Re: Fizyka UJ vs. UW vs. UMK IP: *.lr.centurytel.net 28.06.05, 17:08 To pierwsze owoce nowej matury. Odpowiedz Link Zgłoś