maksimum 13.10.05, 00:43 www.msnbc.msn.com/id/9671263/ Okazuje sie,ze nie Wlosi,a szkoda bo moznaby sie pochwalic kultura starozytnego Rzymu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maksimum Re: KTO WYNALAZL MAKARON 4,000 LAT TEMU? 13.10.05, 01:01 chetday.com/millet.html Millet byl uprawiany w Chinach 4,700 lat temu i jest najbardziej odzywczym pokarmem jakie mozna znalezc.Popularny w USA,choc czesto tylko w Health Food stores,ale u mnie w domu jest. Millet jest opisany w biblii ,ale Chinczycy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: KTO WYNALAZL MAKARON 4,000 LAT TEMU? 13.10.05, 01:14 maksimum: > Millet byl uprawiany w Chinach 4,700 lat temu i jest najbardziej odzywczym > pokarmem jakie mozna znalezc.Popularny w USA,choc czesto tylko w Health Food > stores,ale u mnie w domu jest. > Millet jest opisany w biblii ,ale Chinczycy nie. Żeby Czytelnikowi łatwiej było zrozumieć ten wykład, może przetłumaczmy na polski: ,,millet'' to jest proso. - Stefan www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: KTO WYNALAZL MAKARON 4,000 LAT TEMU? 13.10.05, 01:28 > Żeby Czytelnikowi łatwiej było zrozumieć ten wykład, może przetłumaczmy na > polski: ,,millet'' to jest proso. Proso zmamy w Polsce z piosenek,a czy jest ono dostepne w sklepach? Czy tez zarzucone na korzysc zyta i przenicy? > - Stefan > > www.ipipan.gda.pl/~stefan/Irak Odpowiedz Link Zgłoś
maksimum Re: KTO WYNALAZL MAKARON 4,000 LAT TEMU? 14.10.05, 00:18 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2965674.html Ja to nawet lubie jak redaktorzy GW tlumaczy przytaczane przez mnie teksty i robia z tego oddzielny artykul,TYLKO 10 godzin po tym jak ja to napisalem. Odpowiedz Link Zgłoś