Dodaj do ulubionych

pytanie do staua

26.06.06, 18:44
napisz mi, prosze, w jakis sposob ogladacie w Internecie transmisje z ESP2 z mundialu?
ja tez chce!!!!
Obserwuj wątek
    • true_blue Re: pytanie do staua 26.06.06, 21:29
      Staua jest teraz w Polsce i oglada mecze w telewizji... Nie wiem czy ma dostep
      do netu, zeby Ci odpowiedziec :-)
      Jak wyglada w ogole kwestia polskiej telewizji w Stanach? Jest cos?
      Pozdr.
    • kasiab75 Re: pytanie do staua 26.06.06, 23:10
      byla superowa tvplus, tania i dobra ale okazala sie piracka i teraz sie z tvn prewuje - a my nie mamy ani
      filmow ani mundialu!!!! nie mogli tych pozwow calych po mundialu wnosic!!! bez serca sa!!!!
      oprocz tego to jest jest tv polonia ale moim zdaniem to nie warto wcale. my wiec teraz nie mamy zadnej
      tv bo kabla amerykanskiego nie wzialismy a satelita jest akurat odwrocony plecami wiec w tym
      mieszkaniu miec nie mozemy. za to kilka programow odbiera przez antene domowa i ogladamy mecze w
      tv meksykanskiej czy latynoskiej. no i o. tyle
      • true_blue Re: pytanie do staua 26.06.06, 23:48
        Czyli uczycie sie w przyspieszonym tempie hiszpanskiego (a moze juz znaliscie?)
        :-) My poznalismy bardzo ciekawe sformulowania po francusku, a najbardziej nam
        sie podoba "balon" czyli pilka.
        Pozdr.
        • kasiab75 Re: pytanie do staua 27.06.06, 03:17
          ;)))))))))))))))
          • staua Re: pytanie do staua 03.07.06, 17:53
            Kasiu, juz jestem.
            Moj maz ma program do tego, wysle Ci go, o ile Twoj serwer go nie odrzuci
            (wyslalismy go ostatnio koledze i jego serwer nie chcial tego attachmentu, ale
            mysle, ze na gazetowa pojdzie). Sprawdz wieczorem poczte GW.
    • ertes Re: pytanie do staua 04.07.06, 16:46
      Zaloz sobie TVUplayer. Nic prostszego :)
    • kasiab75 Re: pytanie do staua 05.07.06, 22:35
      ojej! dziekuje, wlasnie zauwazylam ( wlasnie wrocilam z dlugiego weekendu, niestety meczy ogladac sie
      nie dalo....).
      a na macu bedzie chodzilo?
      i zaraz poczte ide sprawdzac
      dzieki dzieki
      k
    • kasiab75 Re: pytanie do staua 05.07.06, 22:38
      dziekuje bardzo za dobre checi, szkoda ze to na windows ......;(
      • staua Re: pytanie do staua 05.07.06, 22:51
        Nie zwrocilam uwagi (tez mam Maca, a maz ma PC, oglada w domu i w labie). Moze sobie w labie
        otworzcie?
        • kasiab75 Re: pytanie do staua 06.07.06, 23:34
          no w labie by dalo rade ale wiesz musze miec pozwolenie na zainstalowanie CZEGOKOLWIEK wiec nie chce
          mi sie nawet zaczynac. oni tu maja fobie, wlasciwie to tylko jedna baba ma.......ale ona jest manago labu,
          buuuuu.....

teraz to juz w tv zobacze, bo sa w weekend 2 ostatnie.
          dzieki bardzo wielkie za checi
          k
          • staua Re: pytanie do staua 06.07.06, 23:53
            Pozwolenie? Wspolczuje. U nas nikt sie nie wtraca, co tam instalujemy...
            • kasiab75 Re: pytanie do staua 07.07.06, 18:50
              nooooo beznadzieja. w prawdzie w poprzednim labie studenci w pewnym momencie przegieli z
              instalowaniem roznych takich ale nie bylo to az tak koszmarne. poza tym wystarczylo zwrocic uwage, ale
              tutaj panuje paranoja. szczegolnie ze wlasnie cierpimy na BRAK studentow......
              dlatego sie przesiadlam na swoj i juz nie korzystam z labowych - tylko do robienia polskich podatkow
              wracam na windowsy labowe;)
    • true_blue OT, ale bardzo mnie interesuje... 08.07.06, 00:45
      Jak to sie stalo, ze macie MAC-i a nie PCty? Juz przyjechaly z Wami czy dopiero
      w Stanach tak sie przekonalyscie do MAC-ow? A moze dlatego, ze sa ladniejsze (bo
      sa :-) )?
      Pozdr.
      • kasiab75 Re: OT, ale bardzo mnie interesuje... 09.07.06, 01:06
        moj malz ma maca od czasu swojego postdoca w niemczech a poniewaz ja od przyjazdu tutaj duzo na
        jego kompie pracowalam to sobie oswoilam maca i jak kupowalam to chcialam maca. a ze ladniejszy to
        tez gralo role, no i lepszy;)))

a tutaj to nikt na macu nie pracuje - w moim labie PC, tylko jeden lab ktory tu znam woli mac.
        • staua Re: OT, ale bardzo mnie interesuje... 08.08.06, 21:19
          Dopiero teraz zauwazylam pytanie, w moim starym labie byl system Macow, i szef
          przekonal mnie do laptopa. Rzeczywiscie plusem jest brak ciaglego problemu z
          wirusami czy trojanami (dwa lata, jeszcze mi sie nie zdarzylo).
          Uwazam, ze dobrze miec Maca i PC (niektorych gier na Maca nie ma ;-)), ale Wy
          chyba linuksowi jestescie? Bo wtedy to chyba bez znaczenia, jesli chodzi o
          wirusy przynajmniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka