dyzma_ W czasach polowan na mamuty .... 04.02.03, 22:14 ... najlepsza strategia bylo: Zwiazac sie z najlepszym jeszcze "niezonatym" mysliwym z plemienia i dac dziecko najlepszemu juz "zajetemu". W ten sposob, kobieta i jej potomstwo mialy zapewniona najwieksza ilosc miesa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magmax Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.dip.t-dialin.net 04.02.03, 22:20 On musi miec to COS !!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marioramst Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 62.233.150.* 04.02.03, 23:38 Jacy mężczyżni podobaja sie kobietom? odpowiedż jest prosta: GŁUPI i BOGACI a serio ;) za parę miesięcy naukowcy wysuną nową teorie np. podobają się mężczyżni z genem C-54 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiki PRAWO DZUNGLI... IP: *.proxy.aol.com 04.02.03, 22:53 Tak, bo takiemu latwiej skopac pupe :) hehe hihi Kto silniejszy ten lepszy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanarek Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.rasserver.net 04.02.03, 23:26 Wiem teraz ze jestem bardzo przystojny i apetyczny. Jedyne skromne minusy to....brak uzebienia, dlugi nos, paralizujace spojrzenie, bujne wlosy tylko w majtach, 35 kilo wagi, ptasi mozdzek.....i chrapie gdy snia mi sie piekne kobiety. To tez chyba jest jakas srednia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystra Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.chicago-08rh15rt.il.dial-access.att.net 05.02.03, 00:03 Te "badania" profesora to chyba nie na serio? Jak kobiety mogly wybrac umiesnionych skoro zadna z dziewieciu sylwetek nie sugerowala proporcjonalnego umiesnienia? Jeden miesniak jest szerokodupny, drugi ma opone wokol talii, a trzeci wyglada tak jakby mial 160cm wzrostu! Szkoda czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 4.2.* / *.gdynia.mm.pl 05.02.03, 01:10 Gość portalu: bystra napisał(a): miejmy nadzieje, > ze chociaz prfesorowi poprawilo sie samopoczucie! khe khe A skąd założenie, że profesor jest chudy? Stereotyp? Stereotyp wyglądu profesora: chudy, przygarbiony, duże okulary, roztargniony. Nawet przypadkowa wizyta na uczelni (wybierz się) uzmysławia nam, że profesorowie nie wyróżniają się specjalnie swoją syslwetką wśród grup zawodowych. Co do metodyki badań, to tak właśnie się je przeprowadza. W skrócie i dużym uproszczeniu: badanie wzrostu 100 osób może dać nam pewną przeciętną (np. 171 cm); jednak to uśrednienie nie mówi nam, ile osób ma taki wzrost (może wszystkie, może 50%, może żaden) - ten współczynnik też jest badany. Czemu służy takie badanie? Pozornie - zaspokojeniu ciekawości. Ale ma też drobne przełożenie praktyczne. Znając wynik można zamówić odpowiednią ilość mundurków w odpowiednich rozmiarach. Gdyby omawiane badania potwierdziły przyjęty stereotyp, to poszłyby do archiwum. Ale nie potwierdziły. Będą powtarzane w innych ośrodkach naukowych, w różnych krajach. Wyników tego typu badań się nie ekstrapoluje (względy kulturowe, rasowe, religijne itp). Ale agencje reklamowe już niecierpliwie czekają na wyniki. Wystarczy zwrócić uwagę na to, że te same produkty w różnych krajach promowane są za pomocą bardzo różnych reklam. To są ewidentne efekty takich własnie badań. Spotkałem się też z takimi wynikami badań, które dowodzą, że bywalcy siłowni są grupą najbardziej sfrustrowaną na tle swoich cielesnych walorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bystra Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.chicago-05rh15rt.il.dial-access.att.net 05.02.03, 05:38 Dziekuje bardzo, spedzilam kilka lat na uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.biol.uni.lodz.pl 12.02.03, 17:10 Wiesz "maruda", ze akurat jesli chodzi o profesora Strzalko, to niespecjalnie sie z tym wygladem mylisz. No, moze nie jest tak zgarbiony, ale wiekszosc cech pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euglenna IDEAL MAN IP: *.nv.nv.cox.net 05.02.03, 00:51 Idealny mezczyzna, IMHO, powinien miec cialo sportowca (blizej Apollona niz Herkulesa), a mozg poety, komika i naukowca. No, nie wpominam juz, ze musi nas kochac i dbac o nas. Duza kasa niekonieczna, ale musi byc samowystarczalny. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: IDEAL MAN 05.02.03, 05:15 Gość portalu: Euglenna napisał(a): > Idealny mezczyzna, IMHO, powinien miec cialo sportowca (blizej > Apollona niz Herkulesa), a mozg poety, komika i naukowca. No, > nie wpominam juz, ze musi nas kochac i dbac o nas. Duza kasa > niekonieczna, ale musi byc samowystarczalny. "Samowystarczalny" mężczyzna nie potrzebuje kobiety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesciara Re: IDEAL MAN IP: *.proxy.aol.com 05.02.03, 11:39 Gość portalu: Euglenna napisał(a): > Idealny mezczyzna, IMHO, powinien miec cialo sportowca (blizej > Apollona niz Herkulesa), a mozg poety, komika i naukowca. No, > nie wpominam juz, ze musi nas kochac i dbac o nas. Duza kasa > niekonieczna, ale musi byc samowystarczalny. Nigdy nie szukalam IDEALOW aczkolwiek stawialam wysokie wymagania facetom. I trafil sie ON tak zwyczajnie z fizjonomia Apollo (dlatego na poczatku nie podobal mi sie)ale jednak ujal swa wnikliwoscia, inteligencja, rozbrajajacym poczuciem humoru i zarliwa checia zapamietania tego za czym kobieta przepada: -sniadaniem w lozku z roza -wyreczeniem z dom. obowiazkow (czesciej niz od czasu do czasu) -kawe (bez smietanki i cukru ale z wiedenskim eklerem) -niespodziewanie ugotowanym obiadem -w lozku? tez etykieta: kobieta zawsze ma pierwszenstwo.... Nie byl to spis inwenteryzacyjny ani fantazje nocne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: IDEAL MAN IP: *.riz.pl 11.02.03, 18:06 Gość portalu: szczesciara napisał(a): > Gość portalu: Euglenna napisał(a): > > > Idealny mezczyzna, IMHO, powinien miec cialo sportowca (blizej > > Apollona niz Herkulesa), a mozg poety, komika i naukowca. No, > > nie wpominam juz, ze musi nas kochac i dbac o nas. Duza kasa > > niekonieczna, ale musi byc samowystarczalny. > > Nigdy nie szukalam IDEALOW aczkolwiek stawialam wysokie > wymagania facetom. I trafil sie ON tak zwyczajnie z fizjonomia > Apollo (dlatego na poczatku nie podobal mi sie)ale jednak ujal > swa wnikliwoscia, inteligencja, rozbrajajacym poczuciem humoru i > zarliwa checia zapamietania tego za czym kobieta przepada: > -sniadaniem w lozku z roza > -wyreczeniem z dom. obowiazkow (czesciej niz od czasu do czasu) > -kawe (bez smietanki i cukru ale z wiedenskim eklerem) > -niespodziewanie ugotowanym obiadem > -w lozku? tez etykieta: kobieta zawsze ma pierwszenstwo.... > > Nie byl to spis inwenteryzacyjny ani fantazje nocne. A do czego potrzebny ci niewolnik???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 01:38 Idąc nieco tropem teorii socjobiologicznej, polskie kobiety wolą chudzielców, bo córki mięśniaków zginęły z głodu po tym jak tata pobił (skutecznie) mamę, zaś córki nieumięśnionych przeżyły w analogicznej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabelek Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.netcom.ca 05.02.03, 03:17 Gość portalu: Alfred napisał(a): > Idąc nieco tropem teorii socjobiologicznej, polskie kobiety wolą > chudzielców, bo córki mięśniaków zginęły z głodu po tym jak tata > pobił (skutecznie) mamę, zaś córki nieumięśnionych przeżyły w > analogicznej sytuacji. =========== hahahaha, Alfred to sie zna tutaj najlepiej na mezczyznach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudy ale przypakowany Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.nas13.albuquerque1.nm.us.da.qwest.net 05.02.03, 07:37 Gość portalu: Alfred napisał(a): > Idąc nieco tropem teorii socjobiologicznej, polskie kobiety wolą > chudzielców, bo córki mięśniaków zginęły z głodu po tym jak tata > pobił (skutecznie) mamę, zaś córki nieumięśnionych przeżyły w > analogicznej sytuacji. Alfred - ty to miales szczescie ze przezyles, mam nadzieje ze sam nie jestes miesniak bo szkoda twoich dzieci (o zonie nie wspomne) .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.DECF.Berkeley.EDU 05.02.03, 06:48 Jacy mężczyźni podobają się kobietom? Tacy seksowni jak Marian Krzaklewski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponurak Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 153.19.176.* 05.02.03, 08:37 Proszę Państwa Pan Profesor dobrze wie, że badanie, w którym biorą udział 184 kobiety zamiast np. 1840 mając do oglądu 3 zdjęcia zamiast np. 30 (po 10 każdego typu) są g... warte. Pan dziennikarz jeśli ma trochę oleju w głowie też o tym wie. Ale wypisuje bzdury, żeby coś pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać ,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisa ć,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pis ać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać,pisać ... A potem my musimy w Wyborczej (rozsądnej przecież w ogólności gazecie) wyławiać rzeczy pożyteczne spośród artykulików brukowcowych... Zalew bzdurnych informacji ... eeeh ale to już na zupełnie inną dyskusję. pozdr. P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lobo Uwaga! Brzydcy podobją się brzydkim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 09:01 czyli ogół ogółowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donia Re: Na pewno nie chudzielce !!!!!! IP: 62.233.179.* 05.02.03, 09:16 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vila Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.02.03, 09:29 Męzczyzna?-apetyczny,pachnacy, czuly, opiekunczy, nie ma większego znaczenia czy umiesniony i tak z czasem jego miesnie okryja zwały tłuszczu. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_11 Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 05.02.03, 09:36 Rzeczywiście wolę szczupłych (niekoniecznie drobnych)i proporcjonalnie zbudowanych. Sama jestem drobna i szczupła, więc taki wielkolud (czy wielkomięśniak) trochę przeraża - to tak jak mysl o przygnieceniu szafą :)) Ale może i doświadczenie życiowe ma tu znaczenie. W większości z takimi, co to mięśnie po siłowniach ćwiczą nie było o czym rozmawiać. Zapatrzone to-to w siebie, z mniejszymi lub większymi skłonnościami do chamstwa, a i tematów do rozmowy wiele nie było. Różne priorytety mamy:))) Ci bardziej wartościowi zadowalają się podćwiczeniem brzuszka i muskułów na tyle, żeby ku dołowi nie ciążyły. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia lubię jak ma duże cochones, takie co w IP: *.crowley.pl 05.02.03, 10:22 rękach się nie mieszczą i przelewają się między palcami. Kuba musi być szeroki, nie długi bo mnie mdli i obija mi wątrobę. Klatka koniecznie owłosiona bo lubię gmerać paluchami po sobolach. Plecy też włochate na maxa. To jest mój ideał mężczyzny lecz prawdziwych cyganów już nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: lubię jak ma duże cochones, takie co w IP: *.tele.pw.edu.pl 05.02.03, 14:59 Gość portalu: marysia napisał(a): > rękach się nie mieszczą i przelewają się między palcami. Kuba > musi być szeroki, nie długi bo mnie mdli i obija mi wątrobę. > Klatka koniecznie owłosiona bo lubię gmerać paluchami po > sobolach. Plecy też włochate na maxa. To jest mój ideał > mężczyzny lecz prawdziwych cyganów już nie ma Poszukaj w ZOO wsrod naczelnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: lubię jak ma duże cochones, takie co w IP: *.kappa.com.pl 06.02.03, 09:29 Mylisz się skarbie, mylisz i to grubo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb1 Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 80.48.211.* 05.02.03, 10:35 hahahaha,ci ktorych drukuja na banknotach N B P :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.uni-duisburg.de 05.02.03, 10:59 neurobiolodzy strwierdzili, ze kobietom podobaja sie rozne typy mezczyzn w zaleznosci od cyklu w dni plodne wola umiesnionychsugerujacych zdrowie i sile (dobre geny), a w dni nieplodne czulych, troskliwych - a ze dni nieplodnych wiecej niz plodnych jest - stad srednie wskazuja na preferencje "softis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: 158.166.10.* 05.02.03, 11:28 Mi podobaja sie rozni. Nie moga byc jednak za niscy. Moze to byc blondyn lub brunet (lysych nie lubie), moze miec maly brzuszek, bardzo wazne - szczuple i mesko-zgrabne nogi, nie za waskie bary, nie za bardzo rozwiniete bicepsy, troche sexy...No a potem, troche nonszalancji, uprzejmosci, troche pasji i pozadania..., fantazji w dzien i w noc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anmanika Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 11:41 Jak się mówi: dla każdego coś innego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.proxy.aol.com 05.02.03, 11:54 Gość portalu: anmanika napisał(a): > Jak się mówi: dla każdego coś innego;-) Dokladnie... dlatego ja lubie Arabow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.tele.pw.edu.pl 05.02.03, 15:03 Gość portalu: inna napisał(a): > > Jak się mówi: dla każdego coś innego;-) > > Dokladnie... dlatego ja lubie Arabow. Czystej krwi? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buch Aj! Teraz czas przebadać mężczyzn! IP: proxy / *.chello.pl 05.02.03, 16:14 Oto moje hmm faworyty: 1. Moja korepetytorka francuskiego 3. Dorota z Baru 2. Elżunia Shue Raczej cięzko bedzie je zakwalifikować do jednego typu fizycznego jedyna cechą, ktora je łączy są WYDATNE USTA podobne do.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: todra Re: Teraz czas przebadać mężczyzn! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 16:45 Mężczyzna musi mieć jaja, bez dwóch zdań Mnie kręcą faceci bystrzy, żywi, z pasją, błyskiem w oku, komunikatywni i z poczuciem humoru, ładnie pachnący i z seksownym głosem a do tego taki facet musi móc mnie podnieść do góry, jakbym nic nie ważyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Weber Todra toż to ja jestem Twoim typem idealnym IP: proxy / *.chello.pl 05.02.03, 17:35 bez dwóch zdań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Pierd()lisz! IP: *.tiaa-cref.org 05.02.03, 20:13 Przez Pani wyraznie pisze ze masz blyskac, podnosic, mruczec, ewewntualnie wykazac sie namacalnym posiadaniem jader, a ty co? A ty pierdolisz "bez dwuch zdan". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ike sztuka IP: *.prem.tmns.net.au 12.02.03, 11:54 taki ktory potrafi zainteresowac rowniez i po 50-ce a takich niestety u nas nie uswiadczysz bo starcze nawyki staja sie druga natura. A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kiramolski Re: Teraz czas przebadać mężczyzn! 06.02.03, 13:12 Gość portalu: todra napisał(a): > Mężczyzna musi mieć jaja, bez dwóch zdań > Mnie kręcą faceci bystrzy, żywi, z pasją, błyskiem w oku, komunikatywni i z > poczuciem humoru, ładnie pachnący i z seksownym głosem > a do tego taki facet musi móc mnie podnieść do góry, jakbym nic nie ważyła SPELNIAM WSZYSTKIE WARUNKI, A DO GORY PODNIOSLBYM CIE, JAK BYS NIC NIE WAZYLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Przeczytaj post Michala wyzej... IP: *.riz.pl 11.02.03, 18:11 kiramolski napisał: > Gość portalu: todra napisał(a): > > > Mężczyzna musi mieć jaja, bez dwóch zdań > > Mnie kręcą faceci bystrzy, żywi, z pasją, błyskiem w oku, komunikatywni i > z > > poczuciem humoru, ładnie pachnący i z seksownym głosem > > a do tego taki facet musi móc mnie podnieść do góry, jakbym nic nie ważyła > > SPELNIAM WSZYSTKIE WARUNKI, A DO GORY PODNIOSLBYM CIE, JAK BYS NIC NIE WAZYLA Odpowiedz Link Zgłoś
kiramolski Re: Przeczytaj post Michala wyzej... 13.02.03, 15:19 Gość portalu: KR$ napisał(a): > kiramolski napisał: > > > Gość portalu: todra napisał(a): > > > > > Mężczyzna musi mieć jaja, bez dwóch zdań > > > Mnie kręcą faceci bystrzy, żywi, z pasją, błyskiem w oku, komunikatyw > ni i > > z > > > poczuciem humoru, ładnie pachnący i z seksownym głosem > > > a do tego taki facet musi móc mnie podnieść do góry, jakbym nic nie w > ażyła > > > > SPELNIAM WSZYSTKIE WARUNKI, A DO GORY PODNIOSLBYM CIE, JAK BYS NIC NIE WAZ > YLA Oj, biedaczku, nie zozumiales dowcipu!! "Jakbym" nie rowna sie "jak bys", zazartwoalem, iz jestem w stanie podniesc ta Pania pod warunkiem, iz nic nie wazy, a nie tak, jak gdyby nic nie wazyla, chociaz wazyc moze duzo, poniewaz jakoby jestem silny. Chchialem wyrazic przy pomocy tego zartu, iz jestem wprawdzie slaby, ale nie jestem debilem, takim jak TY, biedaczku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Przeczytaj post Michala wyzej... IP: *.riz.pl / 192.168.15.* 04.07.03, 18:40 Jak bys nie rowna sie gdybys wiec przykro mi ale nie masz racji prostaczku, poza tym po roznicach w naszych wypowiedziach latwo zorientowac sie ktory z nas jest debilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Mnie sie podobaja wykorzystani seksualnie IP: *.bredband.skanova.com 16.02.03, 14:31 Zagubieni, nie pewni siebie i wlasnych reakcji, lekko zniewiesciali, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.acn.pl 06.02.03, 19:53 mnie się tacy podobają, jakich już teraz nie ma i nie mam pewności, że kiedykolwiek byli. Jak byłam dzieweczką z podstawówki czytałam mnówstwo książek, z zwłaszcza o szlachetnych, mężnych, odważnych, itp. rycerzach, indianach, królewiczach, itp. i na tej podstawie stworzyłam sobie w głowie wzór mężczyzny (coś na wzór postaci Aragorna z Władcy Pierścieni; chodzi mi o film i o przedstawienie tego bohatera. On kipi męskośćią!!!). No ale lata mijały i dalej mijają a ja nigdy w życiu nie spotkałam takiego mężczyzny. Jak już myślałam że znalazłam to nagle wychodziło, że jest tchórzem, plotkuje jak najgorsza przekupa, ma więcej kosmetyków do pielęgnacji twarzy niż ja, zbyt często się przegląda w lusterku, itp. itd. Może i jestem czepialska ale od mężczyzny wymagam żeby był męski w każdym calu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamse Re: JESTEM DO WZIECIA IP: *.cezex.pl 05.02.03, 16:44 Kochane Panie, Zapraszam na randke w Wielkopolsce. Dam się uwieźć :) Piszcie bamse@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: JESTEM DO WZIECIA IP: *.tele.pw.edu.pl 05.02.03, 17:42 Gość portalu: bamse napisał(a): > Kochane Panie, > Zapraszam na randke w Wielkopolsce. Dam się uwieźć :) > Piszcie bamse@gazeta.pl Jedna taka tu sie pyta, dokąd ma cie uwieźć żebys dal sie uwiesc (chodzi o miejsce uwiezienia w celu uwiedzenia) :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejavu wywozka... IP: 213.171.64.* 07.02.03, 09:35 Gość portalu: Przemek napisał(a): Jedna taka tu sie pyta, dokąd ma cie uwieźć żebys dal sie uwiesc (chodzi o miejsce uwiezienia w celu uwiedzenia) Wszedzie ,byle nie w maliny!!!! > :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skromny Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.zeork.com.pl 11.02.03, 11:01 Tacy jak Ja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinkamig Re: JESTEM DO WZIECIA IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.03, 20:51 Gość portalu: bamse napisał(a): > Kochane Panie, > Zapraszam na randke w Wielkopolsce. Dam się uwieźć :) > Piszcie bamse@gazeta.pl ha,ha,ha,ha pozdro;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozena Re: JESTEM DO WZIECIA IP: *.216-136-217.adsl.skynet.be 07.02.03, 00:00 jasne, ze meskosc nie tkwi w muskulaturze, ale w "konstrukcji ogolnej" czyli w glowie; a ci (i te), co mysla inaczej, niech sie bujaja............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten hmmm IP: *.homechoice.co.uk 08.02.03, 04:06 A chodzi o jednorazowy seks, czy o dlugotrwale uczucie? Bo ten jednorazowy to mozna sobie kupic (przykre, ale prawdziwe). Uwiesc kobiete na jeden raz tez nie jest tak trudno - wystarczy pojsc na calosc - oczywiscie trzeba wlozyc odrobine wysilku, zeby mialy wrazenie, ze jest ich kochana "chemia" miedzy wami. Paradoksalnie jednorazowa przygoda opiera sie na zludzie archetypow, a dlugotrwale uczucie rozpoczyna sie od misternej gry, chodzi poniekad o to, zeby "zaiskrzylo". Obie sytuacje mozna wyczuc i rozpracowac - na troszke pozwolic, czegos nie dac, zagrac, zapozowac. Kobiety maja wieksze sklonnosci do wierzenia w bajki, ale faceci czesciej mysla przyslowiowym fiutem, dlatego chyba mamy ten zalosny remis... A wyglad? Dajmy pokoj. Jesli nalozylbym na siebie twarze i sylwetki wszystkich zyjacych mezczyzn, to wyszlaby mi taka jakas owalna masa bez zadnych cech charakterystycznych - mysle, zebym sie duzo nie pomylil, gdybym napisal, ze zamiast oczow i ust bylyby 3 owalne, nieco rozmazane ksztalty nieokreslonego koloru - perspektywa srednio pociagajaca - oczy, ktore nie potrafia patrzec, usta, ktore nie potrafia calowac. Unikalnosc i czas nie dadza sie zamknac badaniami statystycznymi, to tak jakby starac sie zrobic pyszny bigos z atomow (skrot myslowy). Kobiety, z ktorymi sypialem tego samego dnia, kiedy je poznalem lecialy na moj blysk w oku, a pozniej byly znudzone moja grzecznoscia, sniadaniami do lozka, kwiatami do pracy, prezentami, itd. Kobiety, ktore byly ze mna dluzej nudzily mnie swoja ulegloscia, swoim poddanstwem i brakiem wlasnego zdania, swoim cieplem i troska. Wyglad koniec koncow okazywal sie sprawa drugorzedna - panie profesorze - czas dorosnac. Nawiasem mowiac mam pytanie do panow (panie prosze nie czytac dalej) - co myslicie o przyslowiowym (z ang.) "cunt strike"? Panie, ktore mimo wszystko przeczytaly przepraszam za porazajacy wulgaryzm tego okreslenia. Rycerz Dudus P.S. A prawdziwa milosc jest dluga jak zycie, silniejsza od smierci, na dobre i zle, warta wiary i nadziei... i slepa jak kret :). Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: hmmm 08.02.03, 18:05 Gość portalu: ten napisał(a): (ale Uwiesc > kobiete na jeden raz tez nie jest tak trudno - wystarczy pojsc na > calosc - oczywiscie trzeba wlozyc odrobine wysilku, zeby mialy > wrazenie, ze jest ich kochana "chemia" miedzy wami. Paradoksalnie > jednorazowa przygoda opiera sie na zludzie archetypow, a > dlugotrwale uczucie rozpoczyna sie od misternej gry, chodzi > poniekad o to, zeby "zaiskrzylo". Obie sytuacje mozna wyczuc i > rozpracowac - na troszke pozwolic, czegos nie dac, ZAGRAC, > ZAPOZOWAC. Kobiety maja wieksze sklonnosci do wierzenia w bajki, > ale faceci czesciej mysla przyslowiowym fiutem, dlatego chyba > mamy ten zalosny remis... *jaka szkoda , ze niektorzy potrafia bawic sie i grac w "milosc"... > P.S. A prawdziwa milosc jest dluga jak zycie, silniejsza od > smierci, na dobre i zle, warta wiary i nadziei... i slepa jak > kret :). *ale dobrze , ze chociaz dales godne zakonczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: hmmm IP: *.homechoice.co.uk 08.02.03, 18:47 do zalotnicy Oczywiscie, ze nie jest to gra w "milosc" tylko w zaloty, ktore moga sie skonczyc tak jak bardzo czesto zaloty w naturze sie koncza. Milosc jest bajka i spelnia sie tylko tym, ktorzy goraco w nia wierza i to bardzo rzadko. Ja po prostu stwierdzilem fakty i nazwalem je po imieniu, a ty mi cos insynuujesz i sugerujesz, ze niby jestem gorszy. Jesli jestes anielska, nieskalana istota, to moze wydostan sie z tego izulorycznego babla, zejdz na ziemie i przekonaj sie jak naprawde jest - faceci maja kochanki, nawet jesli sa w dlugotrwalym i szczesliwym zwiazku, kobiety maja kochankow i tylko staraja sie pilnie, zeby zaden z nich nie dowiedzial sie o innych, bo wtedy sa klopoty. A juz nie wspomne o milionach, ktore pozostaja poza zwiazkami i zmieniaja partnerow jak rekawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: hmmm 08.02.03, 20:03 ** Pozwolisz, ze jeszcze raz zacytuje Twoje slowa, aby wszystko bylo jasne : > "..jednorazowa przygoda opiera sie na zludzie archetypow, a > DLUGOTRWALE UCZUCIE rozpoczyna sie od misternej gry, chodzi > poniekad o to, zeby "zaiskrzylo". Obie sytuacje mozna wyczuc i > rozpracowac - na troszke pozwolic, czegos nie dac, ZAGRAC, > ZAPOZOWAC. Kobiety maja wieksze sklonnosci do wierzenia w bajki, > ale faceci czesciej mysla przyslowiowym fiutem..." Gość portalu: ten napisał(a): > do zalotnicy > > Oczywiscie, ze nie jest to gra w "milosc" tylko w zaloty, ktore > moga sie skonczyc tak jak bardzo czesto zaloty w naturze sie > koncza. *A czyz "iskrzenie" to nie jest wlasnie poczatek milosci, a nie ped do sexu...? (sam wczesniej pisales o dlugotrwalym uczuciu) Milosc jest bajka i spelnia sie tylko tym, ktorzy goraco > w nia wierza i to bardzo rzadko. *Widocznie zbyt czesto zmieniasz te swoje partnerki, aby moc zakosztowac prawdziwej milosci... Ja po prostu stwierdzilem fakty > i nazwalem je po imieniu, a ty mi cos insynuujesz i sugerujesz, > ze niby jestem gorszy. ** Jestes zwyklym "podrywaczem" i to do tego ktory prowadzi z kobieta niezbyt szczera "gre" Jesli jestes anielska, nieskalana istota, > to moze wydostan sie z tego izulorycznego babla, zejdz na ziemie > i przekonaj sie jak naprawde jest ** ...a jestem...a i po co mam sie wydostawac i przekonywac o tych waszych meskich "grach" ? - faceci maja kochanki, nawet > jesli sa w dlugotrwalym i szczesliwym zwiazku, ** nigdy nie potrafilam tego zrozumiec...jesli sa szczesliwi to za czym jeszcze gonia...? > ... kobiety maja kochankow i ... ** Owszem zdarza sie to i kobietom,...ale dzieki tylko tej Waszej "grze"... > A juz nie wspomne o > milionach, ktore pozostaja poza zwiazkami i zmieniaja partnerow > jak rekawiczki. ** Moze sie dopiero szukaja...ale oni przynajmniej nie rania najblizszych... Pozwolisz ze zacytuje jeszcze raz : "Kobiety, z ktorymi sypialem tego samego dnia, kiedy je poznalem lecialy na moj blysk w oku, a pozniej byly znudzone moja grzecznoscia, sniadaniami do lozka, kwiatami do pracy, prezentami, itd. *Cieszy chociaz, ze umiales jednak dbac o te swoje kobiety... "Kobiety, ktore byly ze mna dluzej nudzily mnie swoja ulegloscia, swoim poddanstwem i brakiem wlasnego zdania, swoim cieplem i troska." *Tak , w tym przypadku masz racje, niektore kobiety sa bardzo naiwne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Re: hmmm IP: *.homechoice.co.uk 09.02.03, 00:08 ciesze sie, ze jestes szczesliwa i tak ci sie wszystko swietnie w zyciu udalo i tylko przykro mi, ze w tym calym krysztalowym obrazku saczy sie ta jakas dziwna trucizna charakteryzujaca pewien typ ludzi, ktorzy moim zdaniem czynia ten swiat gorszym niz moglby byc - i nie mam nic przeciwko temu, ze starasz sie utrwalac prawidlowe schematy itd itd, ale ze dyskutujac w tym stylu mowisz cos takiego "otoz ja jestem lepsza od ciebie, mnie stac na wzniosle uczucia, a ty, no coz, jestes gorszy i ciebie nie stac, wlasciwie, to takich jak ty nie powinno byc" - mam nadzieje, ze czujesz o co mi chodzi. nastepnym razem staraj sie budowac swoje wypowiedzi w taki sposob, zeby nie oczerniac jednej strony i nie wybielac drugiej. Wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
zalotnica Re: hmmm 09.02.03, 14:55 ...a teraz chcesz zasugerowac, ze prawdziwa milosc i szczerosc czyni ten swiat gorszym...? hmmm ciekawe ... A czy Ty chociaz znasz jakie to wspaniale uczucie moc komus bezgranicznie ufac ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: JESTEM DO WZIECIA IP: *.ia.polsl.gliwice.pl 11.02.03, 11:54 No ale czy jesteś w naszym typie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.02.03, 13:40 Do robienia dzieci to silni a do utrzymywania ich - dobrzy(= głupi). Nic tylko szukać takich żon ( pod warunkiem,że są cudze). Odpowiedz Link Zgłoś
venusik Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 13.06.03, 00:17 Po pierwsze to facet musi miec fajna, umiesniona klate! I juz! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczesciara Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? IP: *.proxy.aol.com 05.02.03, 11:50 Ciekawe ze o polowe wiecej mezczyzn wypowiedzialo sie w tej kwestii anizeli kobiet. Oni chyba na prawde sie tym przejeli jakich my to lubimy facetow. A moze teraz dowiemy sie cos na nasz temat zanim znowu jakies banalne badania naukowe zasugeruja za jakimi kobietami faceci przepadaja... ... wiadomo blondynkami niezle "wyksztalconymi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xcer Jak sie zawsze okazuje - POPIEPRZENI IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 12:20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitro Re: Strasznie odkrywcze!!! Szkoda, że wtórne do bólu!! IP: *.projcom.pl / 192.168.2.* 05.02.03, 12:57 Szkoda, że autor artykułu i badacz nie czytają uważnie, bo aż boję się pomysleć, że mogli wcale nie czytać "Samolubnego genu" Richad`a Dawkins`a. Tam to trywialne( w obecnych czasach) odkrycie zostało opisane i uzasadnione na gruncie zasady doboru naturalnego. Przypomnę tylko, że książka ukazała się w latach 70, a Polsce już od kilku lat jest dostępna. Tak więc prosimy autorów o jeszcze! Może coś zakresu obrotu ciał niebieskich? To bardzo nowe i czekające na na swój opis zagadnienie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lamia TO JEST NIEUDOLNIE I TENDENCYJNIE NARYSOWANE! IP: WAWPRX* / *.nestle.pl 05.02.03, 13:13 Rysunki sa fatalne. Co to za postaci? Sorry Batory, ale nie dziwię się, że wygrała postac po prostu najsmuklejsza - zawierała po prstu najmniej błędów i krzywizn. Całemu artykułowi i "badaniom" zaprzecza ankieta Wyborczej na boku strony. Jakoś Pan Saleta ma najwięcek głosów chociaż należy do "mięśniaków". Cosik watły Kuba ani Mirel Szcześniak - nie są w marzeniach wiekszości głosujących Pań. Proporcjonalna, umięśniona sylwetka (ale oczywiście bez "sterydowej" przesady, bez karków itd); Po prostu zgrabny silny facet, to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
perotin Wniosek jednak niekorzystny dla grubych i chudych: 05.02.03, 13:14 Ta "idealna" figura u faceta na stale gwarantuje mu w takim razie: 1. Malzenstwo; 2. Rogi w niedalekiej przyszlosci. Lepiej wiec byc muskularnym, ale nie za bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzajA Re:a WIDZIELIŚCIE TE OCENIANE SYLWETKI ???? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 13:36 Jak dla mnie te badania to straszna lipa !!! Nie dziwie się że wygrał chudzielec bo ta sylwetka była najbardziej proporcjonalna, a sylwetki mięśniaków no sorry ale jak wysportowany facet ma takie biodra jak te do wyboru to się nie dziwie że ankietowane wybrały chudzielca. Pozdrawiam profesora który to wymyślił i trafił przez to do gazet i zdobywa sławę - dobry pomysł, ale nie wszyscy dadzą się nabrać powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue jeden wielki bełkot 05.02.03, 14:03 nic poza tym w tym artykule nie ma. zarówno błędne wnioski z eksperymentu Galtona, jak i bzdurne i metodologicznie niepoprawne wyniki eksperymentu. jesli ktoś ma choc minimalne pojęcei o takich kwestiach to sie obśmiał tak jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Wywolany do tablicy IP: *.stacje.agora.pl 05.02.03, 16:33 Taki frustrat jak ty musi miec przesrane zycie: gdzie nie spojrzy - syf i gowno. A teraz konkrety: oswiec mnie i rezste forumowiczow w kwestii poprawnej - twoim zdaniem - interpretacji reguly Galtona. Autor PS. Mam nadzieje, ze Galton nie przewroci sie w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
wonderland Re: Jacy mężczyźni podobają się kobietom? 05.02.03, 14:04 >Ponieważ pewnie żadna kobieta nie przyznałaby się, że jej ideałem jest zwykły przeciętniak, Nie prawda! zawsze sie przyznaje szczerze, ze faktycznie lubie takich:-))) Odpowiedz Link Zgłoś