gdanskaa 15.07.03, 11:11 A za kolejne 3$ komórka będzie działać jak antyradar... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dave Re: Komórki na komary? IP: 195.117.195.* 15.07.03, 12:14 Co za bzdury... Ilu jeszcze ludzi sie da nabrac na takie bajki ? Pasmo przenoszenia komorki jest ograniczone do pasma akustycznego ze wzgledu na czestotliwosc probkowania a i zaden glosnik komorki nie odtworzy czestotliwosci powyzej 20kHz. Co to ludzie nie wymysla zeby nabic klientow w butelke i wyciagnac od nich forse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jar Melodyjki nie maja nic wspolnego z pasmem przenoszenia IP: *.haan.de.varian.com 15.07.03, 13:01 Gość portalu: Dave napisał(a): > Co za bzdury... Ilu jeszcze ludzi sie da nabrac na takie bajki ? > Pasmo przenoszenia komorki jest ograniczone do pasma > akustycznego ze wzgledu na czestotliwosc probkowania a i zaden > glosnik komorki nie odtworzy czestotliwosci powyzej 20kHz. Co to > ludzie nie wymysla zeby nabic klientow w butelke i wyciagnac od > nich forse... Melodyjki czyl "dzwonienie" komorki nie jest zwiazane z pasmem przenoszenia dzwieku w telefonie !!! Dzwonki wytwarzane sa przez calkiem inny uklad z piezoelektrycznym "glosniczkiem", ktory jest bez problemu w stanie wytwarzac nieslyszalne ultradzwieki. Jar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopiu Re: Melodyjki nie maja nic wspolnego z pasmem prz IP: *.zgrudna.kghm.com.pl / 172.30.21.* 15.07.03, 13:16 Gość portalu: Jar napisał(a): > Gość portalu: Dave napisał(a): > > > Co za bzdury... Ilu jeszcze ludzi sie da nabrac na takie bajki ? > > Pasmo przenoszenia komorki jest ograniczone do pasma > > akustycznego ze wzgledu na czestotliwosc probkowania a i zaden > > glosnik komorki nie odtworzy czestotliwosci powyzej 20kHz. Co to > > ludzie nie wymysla zeby nabic klientow w butelke i wyciagnac od > > nich forse... > > Melodyjki czyl "dzwonienie" komorki nie jest zwiazane z pasmem > przenoszenia dzwieku w telefonie !!! > Dzwonki wytwarzane sa przez calkiem inny uklad z piezoelektrycznym > "glosniczkiem", ktory jest bez problemu w stanie wytwarzac nieslyszalne > ultradzwieki. > > Jar Racja Jar ale skąd on ma to wiedzieć tylko chyba z własnych głupiutkich domysłów - co za teoretyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma A Marlboro z amoniakiem jest dobre na pamiec IP: *.mad.east.verizon.net 15.07.03, 15:01 Gość portalu: piopiu napisał(a): > Gość portalu: Jar napisał(a): > > > Gość portalu: Dave napisał(a): > > > > > Co za bzdury... Ilu jeszcze ludzi sie da nabrac na takie > bajki ? > > > Pasmo przenoszenia komorki jest ograniczone do pasma > > > akustycznego ze wzgledu na czestotliwosc probkowania a i > zaden > > > glosnik komorki nie odtworzy czestotliwosci powyzej 20kHz. > Co to > > > ludzie nie wymysla zeby nabic klientow w butelke i wyciagnac > od > > > nich forse... > > > > Melodyjki czyl "dzwonienie" komorki nie jest zwiazane z pasmem > > przenoszenia dzwieku w telefonie !!! > > Dzwonki wytwarzane sa przez calkiem inny uklad z > piezoelektrycznym > > "glosniczkiem", ktory jest bez problemu w stanie wytwarzac > nieslyszalne > > ultradzwieki. > > > > Jar > Racja Jar ale skąd on ma to wiedzieć tylko chyba z własnych > głupiutkich domysłów - co za teoretyk Tylko ze zaden tani aparat nie bedzie mial tak zaawansowanej technologii. Czyli wracamy do poczatkowego zarzutu. No i dodajmy warsztat dziennikarski Zagorskiego ze "pewnej kobiecie ptak zrobil kupe na glowe". Prawdziwy dzienikarz to weryfikuje i zadaje pytania. Tutaj, Zagorski nawet nie wie kto oferuje. Z tymi komorkami Zagroskiego, to akademicki przyklad prania mozgow przez przemysl propagadnowy www.prwatch.org Akurat kiedy nasilaja sie zarzuty bialaczki od komorek itp. to Zagorski puscil baka dla zmylenia uwagi spolecznej. Gratulacje magistrze Zagorski. Info pochodzi z tej samej teczki co pare tygodni temu wiadomosc od Zagorskiego i Zalogi ze papierosy sa dobre na pamiec. ZAGORSKI SUCKS! Odpowiedz Link Zgłoś
hoza Czy nie czas do lekarza? 15.07.03, 18:34 Panu chyba coś na głowę padło? A może miał Pan jakieś pranko mózgu? To już staje się nudne. Zejdź Pan stąd, bo zaśmiecasz forum z hozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: Czy nie czas do lekarza? IP: *.mad.east.verizon.net 15.07.03, 21:55 hoza napisał: > Panu chyba coś na głowę padło? A może miał Pan jakieś pranko mózgu? Nie mialam. Natomiast red. Zagorski ma dosc czesto, co widac po wypocinach typu tych komorek i komarow. Nawet gdyby byla a tym jota prawdy, to w artykule bylaby wzmianka ktora firma z nazwy, jaki model, w jaki sposob akurat ten model daje dzwieki powyzej 20k (najwazniejsze). Ciekawe, ze nie ma na to prac naukowych. Hmmm. Przydalaby sie wzmianka ze szkody (rak) moga byc wieksze od korzysci (rzekome komary) komorek. > To już staje się nudne. Zejdź Pan stąd, bo zaśmiecasz forum > > z hozej > Wiec Kolego mamy takie same prawa wyrazac opinie. Jezeli Ci sie nie podoba, to nie klikaj na moje wypowiedzi. Proste? Ja jednak uwazam, ze dyletancka arogancja akwizytora reklamowego Novartis red. Zagorskiego wymaga publicznego napietnowania na jego wlasnym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hoza Re: Czy nie czas do lekarza? 15.07.03, 22:02 > wypocinach typu tych komorek i komarow. Nawet gdyby byla a tym > jota prawdy, to w artykule bylaby wzmianka ktora firma z nazwy, > jaki model, w jaki sposob akurat ten model daje dzwieki powyzej > 20k (najwazniejsze). Słyszales coś o autoreklamie, cymbale jeden? > Ciekawe, ze nie ma na to prac naukowych. Hmmm. O melodyjce w komórce? > Przydalaby sie wzmianka ze szkody (rak) moga byc wieksze od > korzysci (rzekome komary) komorek. Na razie więcej osób umarło od uderzenia komorki w głowę, niż od raka. > Wiec Kolego mamy takie same prawa wyrazac opinie. Więc wyrażam swoją - Spadaj Pan. Jasne chyba, no nie? > Ja jednak uwazam, ze dyletancka arogancja akwizytora reklamowego > Novartis red. Zagorskiego wymaga publicznego napietnowania na > jego wlasnym forum. A ja uważam, że od czasu do czasu trzeba piętnować takich kretynów jak Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: Czy nie czas do lekarza? IP: *.mad.east.verizon.net 16.07.03, 15:15 hoza napisał: > > wypocinach typu tych komorek i komarow. Nawet gdyby byla a tym > > jota prawdy, to w artykule bylaby wzmianka ktora firma z nazwy, > > jaki model, w jaki sposob akurat ten model daje dzwieki powyzej > > 20k (najwazniejsze). > > Słyszales coś o autoreklamie, cymbale jeden? Ta informacja ukazala sie w dziale gazeta > nauka > informacje a nie w dziale gazeta > reklama Wiec artykul jest dyletancki i nierzetelny jak na taki dzial. Koniec historii. > > > Ciekawe, ze nie ma na to prac naukowych. Hmmm. > > O melodyjce w komórce? O komarach i technologii tej konkretnej komorki. Pan - Panie Zagorski - nawet nie wie kto produkuje, a co dopiero szczegoly techniczne. Mimo to drukuje Pan brednie bez zastanowienia. > > > Przydalaby sie wzmianka ze szkody (rak) moga byc wieksze od > > korzysci (rzekome komary) komorek. > > >Na razie więcej osób umarło od uderzenia komorki w głowę, niż od raka. Naprawde? Gdzie to Pan, Panie Zagorski wyczytal? W dziale naukowym u siebie? Prosze pamietac, ryzyka nie trzeba udowadniac. To brak pewnosci jest ryzykiem. Jezeli Pan Panie Zagorski stawia znak rownosci, to sugeruje poszukac innej pracy. > > > Wiec Kolego mamy takie same prawa wyrazac opinie. > > Więc wyrażam swoją - Spadaj Pan. Jasne chyba, no nie? Panie Zagorski, Pan mi praw obywatelskich nie dawal, i mnie ich Pan odbierac nie bedzie. Mam takie same prawo wyrazic opinie na tym forum co Pan. > > > Ja jednak uwazam, ze dyletancka arogancja akwizytora reklamowego > > Novartis red. Zagorskiego wymaga publicznego napietnowania na > > jego wlasnym forum. > > A ja uważam, że od czasu do czasu trzeba piętnować takich kretynów jak Pan. Oj widze Panie Zagorski, ze nie w smak Panu ujawnianie dyletancji i korupcji zawodowej. Sugeruje nie traktowac czytelnikow jako "kretynow". Odpowiedz Link Zgłoś
hoza Nie bredz 17.07.03, 11:23 Gość portalu: mamma napisał(a): > Oj widze Panie Zagorski, ze nie w smak Panu ujawnianie dyletancji > i korupcji zawodowej. Sugeruje nie traktowac czytelnikow jako > "kretynow". Do kogo Pan mówisz? Do końca na rozum padło? Nazywam sie Jerzy Boncza i mieszkam w Piasecznie. A ty? z hozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: Nie bredz IP: *.mad.east.verizon.net 18.07.03, 02:12 hoza napisał: > Gość portalu: mamma napisał(a): > > Oj widze Panie Zagorski, ze nie w smak Panu ujawnianie dyletancji > > i korupcji zawodowej. Sugeruje nie traktowac czytelnikow jako > > "kretynow". > > Do kogo Pan mówisz? Do końca na rozum padło? Nazywam sie Jerzy Boncza i > mieszkam w Piasecznie. A ty? > > z hozej A ja nie nazywam sie Jerzy Boncza i nie mieszkam w Piasecznie. Te posty wygladaja mi na proby kontrataku dyletanta Zagorskiego dokonywane tylnymi drzwiami. Zagorski honoru nie ma, wiec go stac na rozne kretactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
hoza tchurz 18.07.03, 10:37 > A ja nie nazywam sie Jerzy Boncza i nie mieszkam w Piasecznie. Nędzna, tchurzliwa gnida. Na inne określenie Pan nie zasługuje. Mamy odwagę pluć na innych tylko anonimowo, tak? Czy to Pan również wypisuje różne słowa w toaletach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: tchurz IP: *.mad.east.verizon.net 18.07.03, 14:58 hoza napisał: > > A ja nie nazywam sie Jerzy Boncza i nie mieszkam w Piasecznie. > > Nędzna, tchurzliwa gnida. Na inne określenie Pan nie zasługuje. Mamy odwagę > pluć na innych tylko anonimowo, tak? Czy to Pan również wypisuje różne słowa w > toaletach? > Chwileczke, pan Zagorski tez nie podpisuje swoich rzygowin. Tu ja go wyprowadzam na scene. Czy mam obowiazek podawania? A z tymi toaletami to rzeczywiscie przlapal mnie Pan. Jestem uzalezniona od graffiti niczym od Marlbor z amoniakiem ktore reklamuje Zagorski. Poza tym, nie "pan" a "pani". > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Czy nie czas do lekarza? IP: *.rbw.wh.local / 10.10.13.* 17.07.03, 10:12 Gość portalu: mamma napisał(a): > Ja jednak uwazam, ze dyletancka arogancja akwizytora reklamowego > Novartis red. Zagorskiego wymaga publicznego napietnowania na > jego wlasnym forum. Nie wiem skad u ciebie takie upodobanie do osobistego czepiania sie zyciorysow autorow. Nie wiem jakie studioa skonczyl pan Zaggorski, ale jesli biologie, chemie lub pokrewne to zapewniam cie, ze w Polsce, nie chcac umrzec z glodu akwizycja dla firmy farmaceutycznej jest glownym mozliwym wysjciem karierowym. To praca cholernie nudna i malo satysdfakcjonujaca, ale u licha, chyba nie haniebna? Poza tym palenie papierosow owszem moze w pewnych warunkach poprawiac pamiec. Jako biolog moge to potwierdzic. Co nie zmienia faktu, ze zagrozenia plynace z raka so duzo wieksze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: Czy nie czas do lekarza? IP: *.mad.east.verizon.net 18.07.03, 02:23 Gość portalu: Krystyna napisał(a): > Gość portalu: mamma napisał(a): > > > Ja jednak uwazam, ze dyletancka arogancja akwizytora reklamowego > > Novartis red. Zagorskiego wymaga publicznego napietnowania na > > jego wlasnym forum. > > Nie wiem skad u ciebie takie upodobanie do osobistego czepiania > sie zyciorysow autorow. Stad, ze nie znosze oszustow ktorzy podszywaja sie pod dziennikarzy. Zagorski uprawia prostytucje akademicka i tyle. Tak go traktuje na jego wlasnym forum. > Nie wiem jakie studioa skonczyl pan > Zaggorski, ale jesli biologie, chemie lub pokrewne to zapewniam > cie, ze w Polsce, nie chcac umrzec z glodu akwizycja dla firmy > farmaceutycznej jest glownym mozliwym wysjciem karierowym. To > praca cholernie nudna i malo satysdfakcjonujaca, ale u licha, > chyba nie haniebna? > Mowiac o akwizycji mam szyderczo na mysli kryptoreklame na rzecz Novartis dokonywana notorycznie przez Zagorskiego pod plaszczykiem artykulow dzialu naukowego. Zagorski ukrywa ze bierze lapowki (on to okresla sponsorowane podroze) za pisanie niektorych materialow. > Poza tym palenie papierosow owszem moze w pewnych warunkach > poprawiac pamiec. Jako biolog moge to potwierdzic. Co nie zmienia > faktu, ze zagrozenia plynace z raka so duzo wieksze. > Brednia. Nie papierosy, a nikotyna. Procz nikotyny w takim Marlboro jest cos 156 srodkow chemicznych . Stad te wyroki w USA. Do tego dochodza pestycydy z hodowli i pestycydy z opryskow w magazynach (tak, tak, panie Zagorski, w Krakowie!). Zreszta nie ma zadnych wiarygodnych prac na temat nikotyny i pamieci, procz szeregu oplacanych przez Philip Morris. Jest to bardzo wstepna wiedza, jak narazie. Oszust Zagorski mial pecha bo Prokurator Generalny USA ujawnil te dokumenty przy okazji jedengo z procesow. Jak narazie czekam na wycofanie tego oszustwa na lamach GW. Ale Zagorski to smiec i nie ma honoru, wiec nie wstrzymuje oddechu. Zatem, do tego czasu bedzie bity na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Firestarter Re: Komórki na komary? IP: 195.94.222.* 15.07.03, 12:15 W Polsce będzie można mieć taką komórkę z usługą antyradar, ale używanie już będzie karalne... Za dodatkową opłatą 7 PLN (na konto Samoobrony) będzie można dostać plan blokad na całe wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiR Re: Komórki na komary? IP: *.polkomtel.com.pl 16.07.03, 12:23 Ten sam news a zupełnie inny (jak się chce to można inaczej) www.fkn.pl/news/id__11175/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sek Re: Komórki na komary? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.07.03, 12:22 ale bzdyry z tymi komarami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morka Masc na szczury IP: *.sympatico.ca 15.07.03, 15:22 To kit. Co jakis czas rozne cienko piszczace gadzeciki na komary pojawiaja sie w sklepach i ktos robi kase. Wiem, bo kolega sprowadzal z Chin czy innego Taiwanu, nachapal szmalu i juz sie ze mna nie chce kolegowac. Na komary dziala tylko jedna metoda, ale za to skuteczna. Poczekac az usiadzie i ugryzie i przyp..... Odpowiedz Link Zgłoś
hoza Re: Masc na szczury 15.07.03, 18:36 > To kit. Też tak myślę. Pełno w sklepach brzęczącego świństwa, które wcale nie działa. z hozej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Masc na szczury IP: *.ces.clemson.edu 15.07.03, 21:02 Gość portalu: morka napisał(a): > To kit. Co jakis czas rozne cienko piszczace gadzeciki na komary > pojawiaja sie w sklepach i ktos robi kase. Wiem, bo kolega > sprowadzal z Chin czy innego Taiwanu, nachapal szmalu i juz sie > ze mna nie chce kolegowac. > > Na komary dziala tylko jedna metoda, ale za to skuteczna. > Poczekac az usiadzie i ugryzie i przyp..... jak juz ugryzie to nalezy podejsc ja (krew pija tylko samice) cichcem i rozciagnac skore obok niej tak by nie dala rady wyciagnac igly. Poniewaz komar nie ma zadnego zaworu to po pewnym czasie cisnienie krwi go rozsadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xz Re: Masc na szczury IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.03, 14:45 Nareszcie jakiś sensowny sposób na te przemiłe zwierzaczki! A tak całkiem na marginesie, to autor zapomniał dodać, że od dawna działa usługa telefonicznego przepędzania komarów, dostępna nie tylko przez komórki, ale i zwykłe telefony. Wykrecamy taki numerek, i po uzyskaniu połączenia kładziemy słuchawkę przy łóżku i idziemy spać. Działa wspaniale! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Komórki na komary? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.07.03, 09:21 "Info pochodzi z tej samej teczki co pare tygodni temu wiadomosc od Zagorskiego i Zalogi ze papierosy sa dobre na pamiec. Wszystko sie zgadza- dlatego we wszystkich krajach jest taka nagonka na palaczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dembol Re: Komórki na komary? IP: *.phys.uni.torun.pl 17.07.03, 12:15 Ludzie dajcie spokój, nie wiecie, ze na kumary najlepsza jest kumaryna? Odpowiedz Link Zgłoś