Gość: mamma IP: *.mad.east.verizon.net 01.08.03, 02:34 ZAGROSKI FAJDACZY ZNOWU. Komputer odtwarza to co mu sie wpierw zaprogramuje i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: przeciwko glupocie Re: Program komputerowy odtwarza wygląd ofiar mor IP: *.tvtom.pl / 192.168.4.* 01.08.03, 15:28 Masz pojecie o technice programowania? Bo wydaje mi sie ze nie masz zielonego pojęcia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozi Re: Program komputerowy odtwarza wygląd ofiar mor IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.08.03, 08:54 Ja bym wolał, żeby program odtwarzał wygląd SPRAWCY morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
annayo Re: Program komputerowy odtwarza wygląd ofiar mor 04.08.03, 13:28 wydaje mi sie, ze prędzej artysta zawrze emocje w odtwarzanej postaci niż komputer, no ale może sie mylę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cogito Re: Program komputerowy odtwarza wygląd ofiar mor IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.08.03, 10:37 Gość portalu: mamma napisał(a): > ZAGROSKI FAJDACZY ZNOWU. Komputer odtwarza to co mu sie wpierw > zaprogramuje i tyle. To taki utarty stereotyp. Z jednej strony, to prawda, bo program piszą ludzie a koputer tylko go wykonuje. Ale z drugiej strony jeśli ten system jest rzeczywiście taki dobry, to musi brać pod uwagę napawde dużo parametrów. Wtedy, ponieważ każda czaszka się różni od innej i różne są informacje o każdym "przypadku", każda zrekonstruowana twarz powinna być niepowtarzalna. Otrzymane wyniki mogą być w tym sensie zaskoczeniem nawet dla samych twóców programu. Odpowiedz Link Zgłoś