Gość: Gościu IP: 195.85.227.* 07.08.03, 15:19 Twarz Leszka M. od razu i na długo zapadła w mojej pamięci ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eva-monik Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.03, 15:28 Rzeczywiscie premier Miller ma wyjatkowo paskudna twarz,jest w niej kpina i bezczelnosc zarazem.I ten falszywie uprzejmo- szelmowski usmieszek,tak bo to nie jest usmiech normalny,szczery, a takie polgebkiem...Nie wiem jak mozna uwazac tego pana za mezczyzne i to jeszcze z taka pozycja,ktora sama w sobie juz mowi o pozycji,ale w tym konkretnym przypadku-to jakies nieporozumienie i jak najczesciej bywa to los dzieli na slepo i obdarza idiotow i glupich rzeczywiscie hojnie,szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Szkoda ? Widzę trochę zawiści ... . IP: 195.85.227.* 07.08.03, 15:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Nieuczciwos´c´ jest wypisana na twarzy IP: *.ip.e-nt.net 07.08.03, 15:33 pozycja, ktora sama w sobie mowi o pozycji??? a co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Twarz Millera to morda pasera!!!! IP: *.dialup.mindspring.com 07.08.03, 18:36 Gość portalu: eva-monik napisał(a): > Rzeczywiscie premier Miller ma wyjatkowo paskudna twarz,jest w > niej kpina i bezczelnosc zarazem.I ten falszywie uprzejmo- > szelmowski usmieszek,tak bo to nie jest usmiech > normalny,szczery, a takie polgebkiem...Nie wiem jak mozna uwazac > tego pana za mezczyzne i to jeszcze z taka pozycja,ktora sama w > sobie juz mowi o pozycji,ale w tym konkretnym przypadku-to > jakies nieporozumienie i jak najczesciej bywa to los dzieli na > slepo i obdarza idiotow i glupich rzeczywiscie hojnie,szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: A Piekny Oles to co? Dawaj fraszke.. IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Re: A Piekny Oles to co? Dawaj fraszke.. IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 15:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopkins OKEY IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.08.03, 22:11 Adam Michnik jest OKE'Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Twarz Kwacha to... IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 15:42 burdelmamy macha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nibelung Re: Twarz Millera to morda pasera!!!! IP: *.acn.waw.pl 11.08.03, 16:42 Morda cynicznego pasera i handlarza końskim gównem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker Re: Nieuczciwos´c´ jest wypisana na twarzy IP: *.ip.e-nt.net 07.08.03, 15:32 Gos´c´ portalu: Gos´ciu napisa?(a): > Twarz Leszka M. od razu i na d?ugo zapad?a w mojej pamie˛ci ... a szmajdzinskiego? a jaskierni? a wundrlicha? a wojciechowskiego a podkanskich? a reszta aparatu? a reszta stronnictwa obszarniczego? teskno za twarza takiego mazowieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wierny Panu Tadeuszowi Re: Nieuczciwos´c´ jest wypisana na twarzy IP: *.chello.pl 07.08.03, 15:59 Gość portalu: NYorker napisał(a): > Gos´c´ portalu: Gos´ciu napisa?(a): > > > Twarz Leszka M. od razu i na d?ugo zapad?a w mojej pamie˛ci > ... > a szmajdzinskiego? a jaskierni? a wundrlicha? a wojciechowskiego > a podkanskich? a reszta aparatu? a reszta stronnictwa > obszarniczego? teskno za twarza takiego mazowieckiego... to smutna refleksja: "tęskno za twarzą takiego mazowieckiego..." ale to przecie nasze społeczeństwo wolało....tymińskiego! To nasze społeczeństwo przypisywało mu czego nie powiedział! a teraz tęskno? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Pan Tadeusz zawsze przywodzil mi na mysl 08.08.03, 01:18 frasobliwego...zolwia. Albo zmartwionego spaniela. W kazdym badz razie NIC nieuczciwego. Fakt!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Teskno za twarza Mazowickiego i Geremka. IP: *.dialup.mindspring.com 16.08.03, 02:31 Gość portalu: NYorker napisał(a): > Gos´c´ portalu: Gos´ciu napisa?(a): > > > Twarz Leszka M. od razu i na d?ugo zapad?a w mojej pamie˛ci > ... > a szmajdzinskiego? a jaskierni? a wundrlicha? a wojciechowskiego > a podkanskich? a reszta aparatu? a reszta stronnictwa > obszarniczego? teskno za twarza takiego mazowieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Teskno za twarza Mazowieckiego i Geremka. IP: *.dialup.mindspring.com 16.08.03, 02:33 Gość portalu: NYorker napisał(a): > Gos´c´ portalu: Gos´ciu napisa?(a): > > > Twarz Leszka M. od razu i na d?ugo zapad?a w mojej pamie˛ci > ... > a szmajdzinskiego? a jaskierni? a wundrlicha? a wojciechowskiego > a podkanskich? a reszta aparatu? a reszta stronnictwa > obszarniczego? teskno za twarza takiego mazowieckiego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker gabrysiacasey - nie pozwol na siebie czekac IP: *.ip.e-nt.net 07.08.03, 15:36 czekam niecierpliwie - jak reszta grona wielbicieli - jak zaopiniuje notke pani antropolog gabrielacasey. mam juz kawe i cygaro, czas start. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Dajmy odpoczac Gabrysce. IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 15:44 Gość portalu: NYorker napisał(a): > czekam niecierpliwie - jak reszta grona wielbicieli - jak > zaopiniuje notke pani antropolog gabrielacasey. mam juz kawe i > cygaro, czas start. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: 217.168.129.* 07.08.03, 15:37 Nie tylko nieucziciwość, przed sklepem monopolowym kolo mojej firmy przesiaduje gość, który na policzku ma wypisane L.O.V.E, koło oczu żas nie ma nic wypisane widnieje tam tylko wielce znaczący wielokropek .... Aha i ma wiele okolicznościowych tekstów wypisane na rękach i klacie. Innych czesci jeszcze nie eksponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreon Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 15:44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreon Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 15:46 Wystarczy raz spojrzec na niejakiego Jerzego B., poprzednika Leszka M. Te twarz od razu sie zapamietuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin wy biedni frustraci IP: 217.153.6.* 07.08.03, 16:06 biedni sfrustrowani internauci znowu zamiast o czyms wesolym to katuja sie twarzami znienawidzonych politykow. zupelnie jak w piosence Lady P. kto napisze jakis inteligentny komentarz, ale bez udzialu polityki, do skadinad b.ciekawej informacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: wy biedni frustraci IP: *.glusk.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 11:07 Gość portalu: marcin napisał(a): > biedni sfrustrowani internauci znowu zamiast o czyms wesolym to > katuja sie twarzami znienawidzonych politykow. zupelnie jak w > piosence Lady P. > kto napisze jakis inteligentny komentarz, ale bez udzialu > polityki, do skadinad b.ciekawej informacji... Taka, niestety, jest polska internetowa rzeczywistość. Na Zachodzi tacy ludzie chodzą po prostu do psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadek Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.chello.pl 07.08.03, 16:18 Gość portalu: kreon napisał(a): > Wystarczy raz spojrzec na niejakiego Jerzego B., poprzednika Leszka M. Te twarz > > od razu sie zapamietuje. a twarze: Rydzyka,Jankowskiego, obydwu donaldów (jeden z nich jest żydem)! A twarz Tuska czy Piskorskiego. A twarz Kozaka (b.totumfackiego Piskorza i w zamian za to prezydentem W-wy w przelocie). A twarz Prezydenta Krakowa. A twarz Curusia-Bachledy? A twarz Ś.p. Jana Himmilsbacha co to urodził się 31 listopada? No morda taka, że sie w kieszeni cyganek otwierał! A uczciwości chłop. Wiem bo go wiele lat znałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamaskowany morderca myślę, żę miś colargol też jest nieuczciwy... IP: *.uga.pl 07.08.03, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey Alez to byl PZU: pewnosc i zaufanie.Nie sciemniaj! 08.08.03, 01:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Twarz a oszustwo. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.03, 21:28 Wygląd nie jest żadnym wyznacznikiem w ocenie uczciwości danej osoby. Zawodowy oszust nosi garniturek, cały czas ładnie się uśmiecha, prawi komplementy. Nie znaczy to oczywiście że jeżeli spotkamy kogoś takiego to mamy go odrazu uważać za oszusta. Udowodniono że garnitur wzbudza zaufanie, dlatego politycy zawsze występują w garniturach, wyjątkiem był Kuroń który nosił dżins aby zjednać sobie zwykłych ludzi. A po za tym kto do tego komentarza dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: windyga Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.gdynia.mm.pl 07.08.03, 16:03 Jest takie powiedzonko, do 40. ma sie taka twarz z jaka sie czlowiek urodzil,a po 40. - taka na jaka sobie zasluzyl. A wiec uczciwy - ma ucziwa na cale zycie, a oszust - z czasem na to wymalowane na twarzy. Tak jak podlosc, okrucienstwo, zawisc, nienawisc, cynizm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stb A co z twoja glupota ? Tez masz ja wypisana na IP: *.proxy.aol.com 07.08.03, 16:27 twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
ma.fia1 Re: A co z twoja glupota ? Tez masz ja wypisana n 08.08.03, 23:15 Ty masz swoją wypisaną na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooo Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.t-systems.com.pl 07.08.03, 16:56 Jak patrzę na sejmowe ławy oraz pewien balkonik (oczywiście ich zawartość)obok mównicy a dokładniej po prawej stronie fotela marszałka to mi także ten widok zapada w pamięć. podobnie jak moim przedmówcom widok leszka m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość II Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.03, 19:14 Gość portalu: Gościu napisał(a): > Twarz Leszka M. od razu i na długo zapadła w mojej pamięci ... "Gościu" (taka forma to żargon z przedmieścia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta2plgazetapl Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 07.08.03, 19:19 szkoda że tego nie wiedzialam wcześniej bo mimo czterech krzyżyków daje sie łatwo nabierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowski Re: Nieuczciwość wypisana na twarzy? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.08.03, 20:39 Z artykułu zrozumiałem, że do gry stanęło kilku normalnych i zapewne uczciwych ludzi, których zadaniem było - jak to w kartach - nabieranie, czy "oszukiwanie" pozostałych. Tym którzy - zgodnie z regułami gry - akurat "oszukiwali" - zmieniały się twarze, co jest akurat cechą ludzi z gruntu uczciwych! Prawdziwy oszust ma "twarz pokerzysty" - miły "kara"! Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I masz racje Konradzie: "twarz pokerzysty". Robi 08.08.03, 01:29 sie taka twarz poprzez swobodne ulozenie jezyka w gebie; sa nawet techniki jogi, ktore to zapewniaja. Zaden muskul twarzy nie jest napiety. I to sie TRENUJE, min. w wywiadach... Mysle, ze zawodowy oszust ma niewinna minke, bo...jak by kogokolwiek oszukal? Sezon ogorkowy, ale w teorie fizjonomiczne lepiej nie wierzyc - ktos juz tu wyzej podal przyklad Himilsbacha, mozna by dorzucic i Grzesiuka. Pyski zakazane, a dobre chlopy z kosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Ludzi poznaje sie po oczach. IP: *.dialup.mindspring.com 08.08.03, 15:49 gabrielacasey napisała: > sie taka twarz poprzez swobodne ulozenie jezyka w gebie; sa nawet techniki > jogi, ktore to zapewniaja. Zaden muskul twarzy nie jest napiety. I to sie > TRENUJE, min. w wywiadach... Mysle, ze zawodowy oszust ma niewinna minke, > bo...jak by kogokolwiek oszukal? Sezon ogorkowy, ale w teorie fizjonomiczne > lepiej nie wierzyc - ktos juz tu wyzej podal przyklad Himilsbacha, mozna by > dorzucic i Grzesiuka. Pyski zakazane, a dobre chlopy z kosciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Miller to pikuś, spójrzcie na twarz następnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.03, 20:52 premiera z Samejbrony- tow. Andrew Leppera, albo kolejnego naszego prezydenta z Ligi Przyjaciół Rosji (pominę nazwisko, bo wszyscy znają ten długi pysk), że nie wspomnę o następnym prymasie z Torunia. Uczciwość i dobre zamiary aż z nich tryskają. Wszystkimi otworami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak RZECZYWSIĆCIE! Rywin michnik urban miller kwas jagiell IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.03, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: RZECZYWSIĆCIE! Rywin michnik urban miller kwa IP: *.sopot.sdi.tpnet.pl 08.08.03, 13:31 A ciekawe, co powiecie o gebie Micka Jaggera, albo, Panie Boze odpusc, Keitha Richardsa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos Na Michnika sie nie zgadzam! IP: *.dialup.mindspring.com 16.08.03, 02:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEZOO Miller jest podobny do EGONA OLSENA starego dunskiego IP: *.bb.telenordia.se 09.08.03, 12:14 i przyglupiego, drobnego, zlodziejaszka brakuje mu tylko cygara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Miller jest podobny do EGONA OLSENA starego d IP: 62.111.208.* 16.08.03, 00:37 Rzeczywiście, brawo za trafne skojarzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodek Re: Miller jest podobny do EGONA OLSENA starego d IP: *.client.attbi.com 16.08.03, 05:45 Gość portalu: DEZOO napisał(a): > i przyglupiego, drobnego, zlodziejaszka brakuje mu tylko cygara To krzywdzace dla Egona - on kradl ucziwie jako zlodziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacyfista najgorsze mordy majo prawicowe oszolomy IP: *.ght.iadfw.net 09.08.03, 20:40 to notoryczni kanciarze i zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wizygota Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.uia.ac.be 10.08.03, 15:15 Gość portalu: Gościu napisał(a): > Twarz Leszka M. od razu i na długo zapadła w mojej pamięci ... ...jak i innych tzw.czlonkow polskiego rzadu i to od 1918 roku oraz rozmaitych kardynalow, arcybiskupow, biskupow itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir S. Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.03, 15:56 Nic z tego nie wynika, gdyż w swoich ocenach popełniamy niejednokrotnie zaskakujące błędy. Fachowcy w dziedzinie rozpoznawania kłamstw (np. Stan B. Walters) mieliby w tej sprawie wiele do powiedzenia. Zainteresowanych odsyłam np. do książki wyd. przez Gdańskie Wydawnictwo Psychologiczne "Kłamstwo. Cała prawda o..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwizd Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.crowley.pl 11.08.03, 17:14 Bo Miller i Kwach maja mordy pijusow i palaczy! Jak sie usmiechaja to chodzi o wodke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.icpnet.pl 11.08.03, 21:47 patrz na twarze polityków wogóle idioto i zgadnij który ma szczere zamiary pracy dla ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aps Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.satfilm.net.pl 15.08.03, 20:24 Fakt.Miller bardzo przypomina Egona Olsena z filmu "Gang Olsena".Co ciekawe ten gang Olsena przypomina też nasz gang przestępczy z sld.Tacy sami nieudacznicy a zarazem bezczelni i chciwi.Tylko że gang Olsena liczył kilka osób a nasz rodzimy tysiące :-(((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Jaskiernia, Borowski, Nalecz, Lw IP: *.geol.uni-heidelberg.de 15.08.03, 21:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as GW cenzuruje!!!! IP: *.geol.uni-heidelberg.de 15.08.03, 21:37 Uwaga!!! Wyslalem swoj glos : gdzie wymienilem Ad rem: Jaskiernia, Borowski, Nalecz, MICHNIK - zobaczcie co zostaöo z Michnika - "Lw"!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piternet Kim jest GabrielaCasey ? IP: 62.233.180.* 15.08.03, 22:06 Niech mi ktoś, proszę, wyjaśni tę sekretną osobowość pani antropolog. Odpowiedz Link Zgłoś
irena.kasprzak Re: Kim jest GabrielaCasey ? 15.08.03, 22:15 Adam Michnik jest OKE'Y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Jak się pisze O'K? IP: *.acn.pl / 10.71.4.* 15.08.03, 23:28 Czy to aby nie od "all correct"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka jak moj kot widzi millera to glosniej miauczy IP: *.lama.net.pl / 192.168.8.* 15.08.03, 22:42 jak moj kot widzi millera to glosniej miauczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek kamienna Twarz Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.73.139.4.Dial1.Chicago1.Level3.net 15.08.03, 23:32 Gość portalu: Gościu napisał(a): > Twarz Leszka M. od razu i na długo zapadła w mojej pamięci ... Dobre, hahahaha, nareszcie ktos cos smiesznego tutaj napisal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.dial.netline.net.uk 16.08.03, 01:24 Kiedyś w USA ktoś zastrzelił człowieka w jego własnym domu. Ślady na miejscu były takie nijakie. Policja postanowiła obserwować rodzinkę denata. Przyjrzeli się więc uważnie i rozpaczającej wdowie. Sfilmowali tę pania. Obrazki dano do analizy. Specjaliści od mimiki stwierdzili, że żoneczka płacze nieszczerze. Zrobiono rzut jej twarzy na drobniutką siateczkę spasowaną z ruchem mięśni twarzy. Otóż podczas jej płaczu para mięśni była chyba o jeden milimetr za wysoko, czy za nisko. Płacz był nieszczery. Policja podjęła ten trop. Pani przyznała się i jeszcze siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eugienek Re: Nieuczciwość jest wypisana na twarzy IP: *.dial.netline.net.uk 16.08.03, 01:26 Gość portalu: tomek 1 napisał(a): > Kiedyś w USA ktoś zastrzelił człowieka w jego własnym domu. Ślady na miejscu > były takie nijakie. Policja postanowiła obserwować rodzinkę denata. Przyjrzeli > się więc uważnie i rozpaczającej wdowie. Sfilmowali tę pania. Obrazki dano do > analizy. Specjaliści od mimiki stwierdzili, że żoneczka płacze nieszczerze. > Zrobiono rzut jej twarzy na drobniutką siateczkę spasowaną z ruchem mięśni > twarzy. Otóż podczas jej płaczu para mięśni była chyba o jeden milimetr za > wysoko, czy za nisko. Płacz był nieszczery. Policja podjęła ten trop. > > Pani przyznała się i jeszcze siedzi. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Ee tam. Naszego pana premiera to i bez siateczki można wyczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finwal A Andrzej Lepiej ? IP: *.net.autocom.pl 16.08.03, 09:41 Od pierwszego spotkania miałem pewność. Czy tylko ja ? Odpowiedz Link Zgłoś