debil13 14.10.08, 06:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar61 Po łebkach ... 14.10.08, 10:30 Po łebkach, płytko ten artykuł sięgnął... A warto by rozwinąć, co było w przeszłości człowieczeństwa: Samiec dojrzały - łysieje już, ale nie siwieje [?] Dzisiejsza [w doborze płciowym] dyktatura mass-mediów daje fory młodocianym, niedojrzałym = niełysiejącym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz czy to oznacza ze łysi maja wieksze libido? 21.10.08, 16:59 niz ich owłosieni rowiesnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: czy to oznacza ze łysi maja wieksze libido? 21.10.08, 17:01 a jezeli tak jest to czemu laski nie wola łysych? ps w łysieniu kobiet jest odwrotnie bo testosteron to hormon zenski Odpowiedz Link Zgłoś
koko1957 woda swiecona pomaga na lysizne 21.10.08, 18:55 i codzienne wizyty w kosciele i modlitwa. a jak by ktos mial pukiel wlosow np Swietego Czlowieka , JP2, to takie wlosy ugotowane we wrzatku i wypite, spowoduja ze twoje wlasne wlosy odrosna w ciagu dwoch dni. Odpowiedz Link Zgłoś
freddy_blue_online Przeszczep wlosow - pomocy! 21.10.08, 20:29 A czy ktos mial jakies doswiadczenia z przeszczepem wlosow? Mam powazny problem: mam 26 lat, i niestety, lysieje juz od 21 roku zycia. Codziennie biore tabletki "Proscar" oraz smaruje glowe zelem "Regaine Forte". Przez jakis czas moja czupryna sie wrecz zageszczala, ale od mniej wiecej roku moje wlosy nieublagalnie wypadaja. Sa chirurdzy plastyczni, ktorzy zachwalaja przeszczep, ale trudno mi sie zdecydowac na cos takiego (wysokie koszty, a co bedzie jak nic z tego nie wyjdzie?). Co prawda zdarzaja sie lysi przystojni faceci (niektorzy nawet byli amantami filmowymi), ale lysina w ogole nie pasuje do moich rysow twarzy! Kilkakrotnie ogolilem sie na lyso, i wygladalem okropnie (nie przesadzam). Co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Gen, co rwie włosy z głowy 22.10.08, 00:25 to nie jest spam (ja całkiem poważnie) pytanie słuchaczki do radia erewań wypadają mi włosy z etoli, co mam robić ? radio nie wiemy co to jest etola ale radzimy mniej jeździć na rowerze Odpowiedz Link Zgłoś