attina3 25.02.09, 10:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
youhana Nadęty problem 25.02.09, 11:45 ja słyszałam, że no-spa ma być wycofana niedługo... nie wiem dlaczego ale to chyba nie jest dobry lek skoro go wycofują:/ Odpowiedz Link Zgłoś
pare.slow Nadęty problem/ Dziwny artykul 25.02.09, 14:03 Wiele tekstu a malo info. FIBER I PROBIOTYKI, BEZ LEKARZA BO SA W APTEKACH LUB W JOGURTACH. Odpowiedz Link Zgłoś
bezportek Tenis szkodzi! 25.02.09, 14:25 Natychmiast, bez zastanowienia i marnowania czasu, zalecam odstawienie tenisa. Co tam wzdecia, od tego sportu mozna dostac kulawizny, kreczu karku i analfabetyzmu (kiedys przez tydzien nie moglem pisac prawa reka). Slyszalem opinie, ze zastapienie tenisa penisem pomaga, ale nie probowalem, wiec sie nie wypowiadam. Znajomy ortopeda opisuje gre w tenisa jak nizej: Start, stop, dup, start, stop, dup, start, stop, chrrrup! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r No dobra, a co z wiatrami? 25.02.09, 14:47 "- można wspierać się herbatkami ziołowymi, np. z kminku, kopru włoskiego, mięty pieprzowej" ******************************* To środki wiatropędne, jak zresztą multum ziół i przypraw. Nie muszą więc wcale łagodzić wszystkich niedogodności związanych z wzdęciami - ułatwiają jednak pozbywanie się gazów. Wszak wzdęcie to nie tylko niemiłe uczucie kłucia, ale również konieczność pozbycia się gazów - w postaci bąka. Niedogodności, to odbijanie i właśnie wiatry, a więc rzeczy wysoce niestosowne w naszej kulturze, że o zepsutym powietrzu nie wspomnę. Problem jest do tego stopnia drażliwy, że wiele osób krępuje się odgazować nawet w toalecie, by zbyt głośnym dźwiękiem nie wprawić towarzystwa w konsternację, a samemu nie stać się obiektem dowcipów. Ba! nie wspomniała o tym autorka artykułu. Odpowiedz Link Zgłoś
madcio M'kay. 25.02.09, 20:09 Tu jest forum nauka, a nie polityka. Dziękuję za uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś