Dodaj do ulubionych

Śmierdzący problem! Pomóżcie proszę !!

13.01.11, 13:03
Nie wiem czy to dobre miejsce, ale chcę by było to jak najbardziej nagłośnione. A poza tym to problem wszystkich miast i miasteczek. Pod poniższym linkiem opublikowałem post i fajnie by było gdyby jak najwięcej osób kliknęło na "wkurza mnie to" i tez zabrało głos w tej idiotycznej sprawie, którą są psie kupy (szczególnie teraz po odwilży). Jeżeli macie jakieś swoje przykłady, tez zabierzcie głos bo portal obiecuje przesyłanie najpopularniejszych spraw do mediów i nagłaśnianie ich.

Więc jeżeli możecie to pomóżcie :)
Kliknijcie i poprzyjcie mój post. A jak was cokolwiek wkurza też zabierzcie głos.
www.wkurzamnie.to/temat/140-psie-kupy-na-ulicach-olsztyna-i-nie-tylko.html
pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Marek Karczyński
Obserwuj wątek
    • meaby Re: Śmierdzący problem! Pomóżcie proszę !! 13.01.11, 14:56
      dla mnie śmierdzącym problemem Tychów jest" olejarnia"?
      Komagra bodajże?

aha
      kliknęłam
      :)
    • iskierka43 Re: Śmierdzący problem! Pomóżcie proszę !! 13.01.11, 22:37
      Popieram.Kiedyś była już podobna dyskusja na forum tychy dobre miejsce.Psie kupy,mimo mojej niekłamanej sympatii do zwierząt,doprowadzają mnie do szału.Przez jakiś czas w Tychach było trochę lepiej w tej sprawie.W parkach są odpowiednie miejsca,gdzie można umieścić to,co się sprzątnęło po swoim pupilu.Niestety sprawa przycichła i wszystko wróciło do "dawnej normy".Sama kiedyś zwróciłam uwagę gamoniowi,którego pies załatwiał się pod pojemnikiem na odchody.Ale tego typu jednostki są niereformowalne i jest ich niestety dużo.Odnoszę wrażenie,że część z nich celowo zostawia psi odchody w miejscach typu chodnik np.W moim przekonaniu jedynym skutecznym straszakiem byłyby mandaty dla takich właścicieli psów.
      • tullinka Re: Śmierdzący problem! Pomóżcie proszę !! 14.01.11, 08:33
        Już klikam bo popieram w 100%. Moja córeczka wyrosła już z wózka i teraz zwiedza świat na nogach, Tychy zwiedza slalomem i na szczęście jeszcze w nic nie wdepneła, ale wózkiem rok i dwa lata temu wjechałam nie raz. Sama radość czyścić bieżnikowane koła, to jak but na traktorze, bez szczotki się nie obejdzie i ogólnie śmierdząca robota :(
        • myolafek15 Re: Śmierdzący problem! Pomóżcie proszę !! 14.01.11, 10:40
          Ja równiez popieram w 100%. Jak ma się się pupila to trzeba po nim posprzątać, bo to nie wina psa czy kota że ma własciciela bez kultury. Moja sąsiadka wychodzi z pieskiem przed klatkę , piesek sie załatwia i do domu, oczywiście bez sprzątania po nim. Ciekawe jakby moj dziecko załatwiło się przed klatką.
          A propo mandatów znajomy mieszka w Gliwicach i tam straż miejska kara mandatami za nie posprzątanie po pupilu i ludzie się pilnują.
          Przykre tylko że kultury trzeba ludzi uczyć przymusem.
          • lillylive Re: Śmierdzący problem! Pomóżcie proszę !! 14.01.11, 11:35
            Temat wałkowany od paru lat zawsze przy roztopach ,niestety wątpię aby coś ruszyło w tej sprawie.Sama dostaję ku...cy z tego powodu ale cóż...za to nigdy nie przejdę obojętnie obok, jeśli widzę ze jakis pies sra a wlasciciel odwraca głowe w drugą strone i udaje ze nie widzi a potem odchodzi- zawsze "wydre ryja" .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka