lillylive 05.03.12, 12:58 Witam. Czy ktoś może szczerze polecić mi gastrologa dla dziecka? Bardzo będę wdzięczna! Dziś byłam w Ligocie najbliższy termin na wrzesień:( Może być prywatnie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katasia1 Re: Gastrolog dla dziecka 05.03.12, 21:14 Ja byłam z dzieckiem w Zabrzu : tu konkretnie : almed.ab.ux.pl/?page_id=72 u doktora Jaroslawa Kwietnia Terminy nie były jakieś bardzo wariackie, lekarz fajny, ale u nas skonczyło się na jednej konsultacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ch.ania Re: Gastrolog dla dziecka 12.03.12, 09:43 Ja zapisałam syna w Zabrzu do pani Dr. J.Porębska w Almed wizytę mam na 4 kwietnia zapisywałam się jakieś 3 tygodnie temu To będzie nasza 1 wizyta z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia1001 Re: Gastrolog dla dziecka 12.03.12, 10:48 na paprocanach w przychodni - ale tylko prywatnie. Niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 13:27 Na paprocanach w przychodni powiedzieli mi że dzieci nie badają-tylko dorosłych:( Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 13:30 W Katowicach na Powstańców jest też gastroeneterolog dziecięcy - nazwisko mi wyleciało z głowy, ponoć bardzo dobry - ale kolejki tam są koszmarne - ja w marcu rejestrowałam i miałam termin na grudzień. Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 21:02 No wiec właśnie-to paranoja pół roku czekac z chorym dzieckiem na wizyte.A moze prywatnie się orientujecie czy można się na wizyte umówic? Odpowiedz Link Zgłoś
katasia1 Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 21:16 Znalazłam tę z Powstańców, namiary na nią: lek. med. Iwona Sakowska-Maliszewska Specjalista Pediatrii i Gastroenterologii Pediatra, Gastrolog dziecięcy Przyjmuje w gabinecie prywatnym: Aleja Zwycięstwa 25 41-200 Sosnowiec woj. Śląskie Rejestracja telefoniczna pacjentów: +48 601 96 36 94 Znam ją tylko z opowiadań, ale koleżanka bardzo ją chwaliła Odpowiedz Link Zgłoś