Dodaj do ulubionych

Gastrolog dla dziecka

05.03.12, 12:58
Witam.
Czy ktoś może szczerze polecić mi gastrologa dla dziecka? Bardzo będę wdzięczna! Dziś byłam w Ligocie najbliższy termin na wrzesień:( Może być prywatnie!
Obserwuj wątek
    • katasia1 Re: Gastrolog dla dziecka 05.03.12, 21:14
      Ja byłam z dzieckiem w Zabrzu : tu konkretnie : almed.ab.ux.pl/?page_id=72
      u doktora Jaroslawa Kwietnia
      Terminy nie były jakieś bardzo wariackie, lekarz fajny, ale u nas skonczyło się na jednej konsultacji.
    • ch.ania Re: Gastrolog dla dziecka 12.03.12, 09:43
      Ja zapisałam syna w Zabrzu do pani Dr. J.Porębska w Almed wizytę mam na 4 kwietnia zapisywałam się jakieś 3 tygodnie temu To będzie nasza 1 wizyta z NFZ
    • iwcia1001 Re: Gastrolog dla dziecka 12.03.12, 10:48
      na paprocanach w przychodni - ale tylko prywatnie. Niestety:(
      • lillylive Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 13:27
        Na paprocanach w przychodni powiedzieli mi że dzieci nie badają-tylko dorosłych:(
        • katasia1 Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 13:30
          W Katowicach na Powstańców jest też gastroeneterolog dziecięcy - nazwisko mi wyleciało z głowy, ponoć bardzo dobry - ale kolejki tam są koszmarne - ja w marcu rejestrowałam i miałam termin na grudzień.
          • lillylive Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 21:02
            No wiec właśnie-to paranoja pół roku czekac z chorym dzieckiem na wizyte.A moze prywatnie się orientujecie czy można się na wizyte umówic?
            • katasia1 Re: Gastrolog dla dziecka 13.03.12, 21:16
              Znalazłam tę z Powstańców, namiary na nią:

lek. med. Iwona Sakowska-Maliszewska Specjalista Pediatrii i Gastroenterologii
              Pediatra, Gastrolog dziecięcy
              Przyjmuje w gabinecie prywatnym: Aleja Zwycięstwa 25 41-200 Sosnowiec woj. Śląskie
              Rejestracja telefoniczna pacjentów: +48 601 96 36 94

Znam ją tylko z opowiadań, ale koleżanka bardzo ją chwaliła
              • lillylive Re: Gastrolog dla dziecka 14.03.12, 08:23
                Dziękuję!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka