Dodaj do ulubionych

Psi fryzjer

15.04.12, 16:06
podpowiedzcie proszę gdzie w Tychach są fryzjerzy dla psiaków. Do ubiegłego roku korzystałem z usług firmy o nazwie CEZAR ale to się już skończyło. Po każdej wizycie moje psiaczki wracały wystraszone i kilkakrotnie pokaleczonem, ceny zaś coraz wyższe. Okazało się, że nie tylko moje, ale także innych właścicieli. Ostatnio widzieliśmy dużą sukę która miała poważne rany w okolicach odbytu jak również rany spowodowane nieudolnością osoby która psa strzygła. Zupełnie nie potrafiłem zrozumieć jak można było kąpać psiaka, który po powrocie do domu miał w uszach wodę. Jak się okazuje nie są to pojedyncze przypadki. Osoby które korzystają z tego zakładu fryzjerskiego uprzedzam, dokładnie sprawdzajcie swoje psiaki po odebraniu ich od tego "fachowca". Zwierzak cierpi a właściciel jest tego nieświadomy dlaczego, przecież wrócił tylko od fryzjera. Moim zdaniem takich fachmanów należy omijać z daleka ponieważ narażają nie tylko nasze psy ale także nas na wizyty u weterynarza.
Obserwuj wątek
    • mazianka Re: Psi fryzjer 20.04.12, 21:16
      Potwierdzam.Mój pies wrócił z Cezara pokaleczony do krwi maszynką na wewnętrznej stronie ud.
      Było to ok 2 lata temu a do dziś pies trzęsie się jak galareta przechodząc obok tego zakładu. Nie wspomnę już, że bez konsultacji z nami wygolono psu łeb bo panu się wydawało, że tak będzie ładniej. Miał chłop szczęście, że nie wystawiamy psa- bo gdyby był to pies wystawowy zostałby zdyskwalifikowany przez nieodpowiedziane poczynania tych ludzi-a wtedy skończyłoby się odszkodowaniem
    • alisa222 Re: Psi fryzjer 20.04.12, 22:01
      ja z moim westem chodzę do P. Bożenki do salonu Fibi na sublach i jestem bardzo zadowolona.
      Salona znajduje się w tym samym budynku co weterynarz "Fauna" którego tez polecam.
      • slask383 Re: Psi fryzjer 28.05.12, 14:33
        Tak okaloczenego pieska nigdy nie widzialam jak moj,brak profesjonalizmu w salonie Fibi,"fryzjerka" samozwancza oszpeca pieski!!! Omijajcie z daleka fryzjera w budynku "fauna" na sublach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • tech24 Re: Psi fryzjer 28.05.12, 20:27
          Ja też chodzę z swoją sunią do Pani Bożeny i jesteśmy baaaardzo zadowolone.POLECAM!!!!!!
          • zapolskiej24 Re: Psi fryzjer 11.08.14, 11:55
            Witam ,ja byłam ostatnio z moim Shitzu w salonie Łapka na osiedlu H zresztą z polecenia mojej znajomej która juz tam była ,gorące polecam pania Ewe widac od razu ze ma podejscie do zwierząt i zna sie na strzyżeniu mój Fafik wyszedł przesliczny !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka