radexior 25.06.04, 10:03 Ze względu na brak aktywności Kanera w tym temacie postanowiłem sam wątek utworzyć. Dawno takowego nie było... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kaner Re: Kaiser Walzer 25.06.04, 10:07 26.06 Lesniczowka Park Chorzow Wstep: 5 PLN 03.07 Na Wschodniej Tychy POzdrooo Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Kaiser Walzer 01.07.04, 09:37 03.07.2004 20.00 Klub muzyczny "Na wschodniej" (Tychy) 04.09.2004 18.00 OSM finał amfiteatr w Parku Miejskim ul. Chopina (centrum miasta) (Siemianowice Śląskie) Pozdroo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Do Kanera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:07 Coś Twoja galeria się zepsuła, wyświetla tylko fotogaleria.pl zamiast zdjęć :-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Do Kanera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 00:12 A najlepsze jest to, że u znajomej się wyświetla, a u mnie nie ;-). To nic, grunt, że u niej się wyświetliło, no ale coś tam pokombinowali w tych fotogaleriach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:31 A jednak mimo niepogody i chronienia się przed deszczem w Belfegorze dotarliśmy na Wschodnią. Kaiserzy byli tradycyjnie fajni, a na Wschodniej muszę zacząć bywać wcześniej, bo spotkałem paru znajomych ;-). Choć paradoksalnie największy problem polega na tym, że nigdy nie mam z kim tam iść (niestety techno i hip- hop opanowują świat). Ale dziś wieczorem było okay. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kaiser Walzer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 23:42 Kurde, coś mi nie wyszło. > na Wschodnią. Kaiserzy byli tradycyjnie fajni, a na Wschodniej muszę zacząć > bywać wcześniej, bo spotkałem paru znajomych ;-). Miało być, że muszę zacząć bywać częściej i wcześniej (dotarliśmy po 21, podobnie jak poprzednim razem i trochę był problem z miejscami). Odpowiedz Link Zgłoś