katiq1 01.12.14, 21:52 Mam pytanko czy ktoś kupował meble w Librze? Jakie opinie i czas oczekiwania? Podobno czeka sie ok 3,4 tygodnie czy jest tak faktycznie?? Jesteście zadowoleni z zakupów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwcia1001 Re: Meble kuchenne Libra w Tychach 10.12.14, 16:54 Witam! Zamawiałam tam meble jakieś 3 lub 4 lata temu. Niestety mam złe wspomnienia. Na meble alaskan 6 tygodni a nawet dłużej. Po pierwsze źle wymierzono ściany, meble były b za długie v do kuchni, więc wszystko obcinali. Montaż mebli to coś strasznego, półki w meblach były jak c ser pełno dziur, chcieli je tylko zaślepić plastikami na co się nie zgodziłam. Zamówili inne b kolory półek, nie umieli zamontować szafki cargo... trzy miesiące, nerwy, wieczne interwencje, fachowy bez narzędzi... tak było a czy tak jest do dziś nie wiem. Może coś się poprawiło. Wiem tylko jedno, raczej nigdy nie skorzystam z ich usług. Pilnuje umowy, wszystkie szczegóły, zmiany lepiej mieć na piśmie, wszystko dokładnie wypisz, co z czego i z czym. Może to być v Twój jedyny argument jak będziesz v walczył o swoje. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
meblowiec Re: Meble kuchenne Libra w Tychach 03.01.16, 15:18 ALASKAN to LIBRO a nie LIBRA !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcela882 Re: Meble kuchenne Libra w Tychach 16.02.16, 20:36 Ja zamawiałam jakiś rok temu meble do kuchni w Pszczynie w firmie Libor. Jak na razie sprawują się ok. Jestem zadowolona z zakupu. Montaż też ok :) Odpowiedz Link Zgłoś