olinkax 06.01.05, 18:17 Co to znaczy, być dobrą kobietą????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salo Re: dobra kobieta 06.01.05, 18:27 olinkax napisała: > Co to znaczy, być dobrą kobietą????? Nie wiem, nie jestem kanibalem ani nie miałam przyjemności takiego osobnika spotkać ;( Odpowiedz Link Zgłoś
olinkax Re: dobra kobieta 06.01.05, 23:11 salo napisała: > olinkax napisała: > > > Co to znaczy, być dobrą kobietą????? > > Nie wiem, nie jestem kanibalem ani nie miałam przyjemności takiego osobnika > spotkać ;( > Człowiek uczy się całe życie...Przyjemność to wątpliwe odczucie, gdyby spotkać kanibala, chociaż.... pewnie wyzwolić może wysoki "słupek" adrenaliny. I to może może być ekscytujące. Co do charakteru, to po ciemku nic nie widać :( Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: dobra kobieta 07.01.05, 19:38 olinkax napisała: > Przyjemność to wątpliwe odczucie, gdyby spotkać kanibala, :) Trudno się z Tobą nie zgodzić, ale jestem stosunkowo silną osobniczką i to raczej on mógłby mieć nieprzyjemność :P > chociaż.... pewnie wyzwolić może wysoki "słupek" adrenaliny. Akurat tego to ja mam ostatnio w nadmiarze, jakby kto potrzebował chętnie się podzielę - i to za darmochę :) > Co do charakteru, to po ciemku nic nie widać :( Ehe, oprócz charakteru oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: dobra kobieta IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 06.01.05, 21:25 no właśnie co to jest i gdzie występuje , jak wygląda ??????????? pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinkax Re: dobra kobieta IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 06.01.05, 22:00 Jest TEGO trochę, mimo wszystko, mimo braku orientacji, braku wiary i nadziei????Bywa, że szczęśliwi CI co mają możliwość poznać, być z, lub obok..niej???Co "zbyniu"na to?Również :))pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
salo Ejże Zbynio 07.01.05, 19:40 spójrz jeno na mnie, toż to sama słodycz i dobroć ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: dobra kobieta IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 06.01.05, 22:16 A co znaczy być yeti albo Marsjaninem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
olinkax Re: dobra kobieta 06.01.05, 23:03 --Czy to ma znaczyć, że dobra kobieta równa się czemuś , komuś w rodzaju scientie fiction ?Tak na dużym marginesie ...Yeti jest be. Marsjanin też chyba..??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Re: dobra kobieta IP: *.uznam.net.pl / *.uznam.net.pl 07.01.05, 00:16 uraziłem?? wybaczcie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś