Gość: maja IP: *.tsi.tychy.pl / *.media-com.com.pl 17.04.05, 13:34 Gdzie w Tychach jest dobry dermatolog? Chodzi mi o znamiona (i ewentualnie ich wycięcie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: znam temacik Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:31 Na dziesięciu dermatologów, pięciu Ci powie żebyś nie wycinała a pięć Ci powie ,że masz se wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyszanin Re: dermatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:36 poszukaj dobrego dermatologa nie wierz jednemu! znamiona mogą być niebezpieczne napewno musisz unikać nadmiaru słońca,słońce uaktywnić może znamiona w nowotwory Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: dermatolog 18.04.05, 16:04 Wiem, że jeden mieści sie chyba w przychodni Dermatologicznej na oś. C niedaleko torów (niestety nie znam adresu) Pozdawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: dermatolog 18.04.05, 20:26 Faktycznie jest dermatolog na C, na Cyganeri dokładnie, nie wiem jak tam ze znamionami rzecz załatwiają, ale mogę napisać, że moje dwie znajome usuwały swoje myszki i inne znamiona (jedna z nich była baaardzo "oznamionowana")w Ultra-Medzie na osN. Trzeba mieć skierowanie (a przynajmniej rok/dwa lata temu trzeba było) od zwykłego lekarza rodzinnego, idzie się i tam to pan chirurg kwalifikuje, co z tym zrobić: wyciąć czy wymrozić, bo zdaje się są takie dwie opcje. Wtedy było to w ramach kasy chorych. Odpowiedz Link Zgłoś