Gość: studentka IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:04 Czy widział ktoś z was plan na tegoroczne tyskie juwenalia???? Znalazłam go tu www.tychy.silesianet.pl/index1.php?id=news_inc/20050505a i myślę że to totalna paranoja!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: jaka uczelnia takie juwenalia:))))))))))) IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:24 no chyba na tym to polega to dobrze ze ja nie jestem studentka tej uczelni szkoda mi tylko ze tak wygladaja juwenalia w naszym miescie bo kiedys bylo inaczej!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:35 Wystarczy wejść na stronę szkoły i samorzadu, żeby przeczytać program Juvenaliów. Inteligentna studentko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:25 nie chodzi o to gdzie znalezc program ale jaki jest ten program!!!!!! strasznie ubogi!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: juwenalia 2005 08.05.05, 13:04 Z tego co słyszalem to ponoć wejście na taką imprezę maja tylko i wyłacznie studenci za okazaniem chyba legitymacji studenckiej:/ Jakoś nie mogę w to uwierzyć, w końcu byłem w piątkowy wieczór w Palisandrze na koncercie "Farby" i jakoś widziałem młodych ludzi, którzy jeszcze chodzili nawet do liceum. Ach te plotki, ploteczki:)) radio94.pl P.S. Faktycznie program na tegoroczne Juwenalia woła o pomstę do nieba:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysia Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:05 Gallu zrób lepszy program Juvenaliów. Najlepiej wspólnie ze studentką Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: juwenalia 2005 08.05.05, 18:57 Gość portalu: mysia napisał(a): > Gallu zrób lepszy program Juvenaliów. Najlepiej wspólnie ze studentką Czy mam rozumieć, że to Ty jesteś współorganizatorką tegorocznych juvenalii??? Jeżeli tak to gratuluję, bo chyba nie tylko ja i studentka sie rozczarowaliśmy tym programem w porównaniu z poprzednimi latami, ale jeszcze parę osób by sie znalazło. Raz jeszcze gratuluję i pozdraiwam... radio94.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysia Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41 Gallu, nie jestem organizatorką tyskich juvenaliów. Byłam na piątkowej imprezce w Palisandrze i mi się podobało. Doceniam wysiłek organizatorów. Tyle. A przy okazji, Gallu, naucz sie ortografii. Polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:09 kochana Mysiu, jeśli zwracasz komuś uwagę dot. ortografii, to proszę zwróć uwagę na to co Ty piszesz. Nie: mi się podobało, a: mnie się podobało. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: juwenalia 2005 09.05.05, 15:43 Droga Mysiu Najwidoczniej sie niezrozumieliśmy. Po pierwsze nie twierdzę, że nie podobało mi się w Palisandrze w piątkowy wieczór, tylko że w porownaniu z zeszłorocznymi juvenaliami dość skromnie program tegorocznej imprezy wypadł. Po drugie...nie jestem "alfą i omegą" jak Ty z języka polskiego, ale logując sie "galanonim" mam taki, a nie inny cel, w końcu nie podszywam sie pod tego z historii pisarza. KPW??? Uff, ale sie naprodukowałem:) P.S. Dzięki Ronja za "pomocną dłoń";) radio94.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bumtarara_3 Re: juwenalia 2005 10.05.05, 23:10 Galanonim ale z ciebie cymbał, że aż strach ! Jesteś nie tylko ani alfą czy też omegą,- ale daleko ci też do bety Prostyj buroczek z tiebia jest, satanistyczny patafian, Ty i twoje trzy szóstki wywież je gdzieś daleko, bo nie raz jeszcze pojedziesz rowerem gdzieś! ( wirtualnie oczywiście ) Więc wywież swoje ideały bardzo daleko! -najlepiej za wisłe. Pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: juwenalia 2005 11.05.05, 10:14 bumtarara_3 napisała: > > Galanonim ale z ciebie cymbał, że aż strach ! > Jesteś nie tylko ani alfą czy też omegą,- ale daleko ci też do bety > > Prostyj buroczek z tiebia jest, satanistyczny patafian, Ty i twoje trzy szóstki > > wywież je gdzieś daleko, bo nie raz jeszcze pojedziesz rowerem gdzieś! > ( wirtualnie oczywiście ) > Więc wywież swoje ideały bardzo daleko! > -najlepiej za wisłe. > Pa pa He, he widzę, że doczekałem sie swojego "fana". Mało, że "fana" to jeszcze jest on komunistą:))) Słyszałem hasła "KOMUNO WRÓĆ", ale to jak dla mnie przegięcie. Powiem w skrócie...ja nie paniemaju:))))) Tak na poważnie. Pierwszy raz Cię tu widzę i chyba COŚ masz do mojej osoby. Nie wiem skad Ci przyszło do głowy, że jestem satanistą, czyżby dlatego że słucham takiej, a nie innej muzyki??? Może rzeczywiście jestem "cymbał", ale z Ciebie jest jeszcze większy PROSTAK. Nie wiem jak można oceniać kogoś, kogo nie zna się w rzeczywistości. Natomiast co się tyczy moich "wypadów" rowerowych to tylko moja i wyłącznie moja sprawa, a to, że sie podzielę nimi na FT to już inna sprawa. radio94.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 galu kochany... 11.05.05, 10:53 aleście się zapiekli w tym sporze, chyba już Cię nie wybronię... Przynajmniej zamknę oczy żeby nie patrzeć jak giniesz w paszczy potwory ognistej... A swoją drogą czymżeś się tak naraził? Odpowiedz Link Zgłoś
galanonim77 Re: galu kochany... 11.05.05, 13:15 > A swoją drogą czymżeś się tak naraził? Droga ronjo Czym sie naraziłem tym ludziom, tego nawet nie wiedzą najstarsi indianie, he, he... Takie pytanie musisz niestety kierować do oskarżyciela, a nie do mnie. W każdym bądż razie dziękuję Ci za wszystko ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:45 dziekuje galowi za wsparcie a Tobie mysia pokaze program juwenaliow na mojej uczelni szkoda tylko ze nie w moim miescie www.juwenalia.abc.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:49 Rozbawiła mnie studentka. Porównuje Juvenalia organizowane przez UŚ (prwaie 50 tys. studentów), Akademię Medyczną (chyba 5 tys.) i jeszcze inne uczelnie z Juvenaliami w Tychach (2 lub 3 tys. studentów). Rozsądku. Choc trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:01 bo nie wiem jak mozna zorganizowanie 2 imprez nazwac juwenaliami!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:38 nie chodzilo mi bynajmniej o porownywanie....ale patrzac kilka lat wstecz jakos szlo w Tychach zorganizowac kilka fajnych koncertow i to nie tylko z okazji juwenalii i jakos liczba studentow tez nie przeszkadzala chociaz bylo ich mniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pbilan Re: juwenalia 2005 IP: *.wszins.tychy.pl / *.wszins.tychy.pl 10.05.05, 13:10 Witam Widzę bardzo fajne porównanie z Juwenaliami Śląskimi i Zagłębiowskimi i musze się zgodzić z tym, że stać ich na coś więcej niż Nas no ale mniejsza z tym. Mam propozycję dla wszystkich, którym nie podobała się impreza aby zapisali się na WSZiNS i zaczeli organizować sami. Każdy student ma możliwość się włączyć. PS mam również pytanko ile osób z Tych, którym nie podobały się tegoroczne juwenalia były na zeszłorocznych. Te osoby, które były powinny się domyśleć czemu nie robiśmy w tym roku otwartego koncertu. pozdrawiam Paweł Bilangowski Odpowiedz Link Zgłoś
prezeskuliziemskiej1 Re: juwenalia 2005 10.05.05, 14:29 Takie mam małe pytanko. A gdzie w Tychach jest klub studencki ?? Odpowiedz Link Zgłoś