Dodaj do ulubionych

juwenalia 2005

IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 21:04
Czy widział ktoś z was plan na tegoroczne tyskie juwenalia????
Znalazłam go tu
www.tychy.silesianet.pl/index1.php?id=news_inc/20050505a
i myślę że to totalna paranoja!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • krzys00 jaka uczelnia takie juwenalia:))))))))))) 08.05.05, 10:30
      • Gość: studentka Re: jaka uczelnia takie juwenalia:))))))))))) IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:24
        no chyba na tym to polega
        to dobrze ze ja nie jestem studentka tej uczelni
        szkoda mi tylko ze tak wygladaja juwenalia w naszym miescie
        bo kiedys bylo inaczej!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: student Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 10:35
      Wystarczy wejść na stronę szkoły i samorzadu, żeby przeczytać program
      Juvenaliów. Inteligentna studentko
      • Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 12:25
        nie chodzi o to gdzie znalezc program ale jaki jest ten program!!!!!!
        strasznie ubogi!!!!!!!!!!!
    • galanonim77 Re: juwenalia 2005 08.05.05, 13:04
      Z tego co słyszalem to ponoć wejście na taką imprezę maja tylko i wyłacznie
      studenci za okazaniem chyba legitymacji studenckiej:/
      Jakoś nie mogę w to uwierzyć, w końcu byłem w piątkowy wieczór w Palisandrze na
      koncercie "Farby" i jakoś widziałem młodych ludzi, którzy jeszcze chodzili
      nawet do liceum.
      Ach te plotki, ploteczki:))

radio94.pl
      P.S. Faktycznie program na tegoroczne Juwenalia woła o pomstę do nieba:/
      • Gość: mysia Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 14:05
        Gallu zrób lepszy program Juvenaliów. Najlepiej wspólnie ze studentką
        • galanonim77 Re: juwenalia 2005 08.05.05, 18:57
          Gość portalu: mysia napisał(a):

> Gallu zrób lepszy program Juvenaliów. Najlepiej wspólnie ze studentką

Czy mam rozumieć, że to Ty jesteś współorganizatorką tegorocznych juvenalii???
          Jeżeli tak to gratuluję, bo chyba nie tylko ja i studentka sie rozczarowaliśmy
          tym programem w porównaniu z poprzednimi latami, ale jeszcze parę osób by sie
          znalazło.
          Raz jeszcze gratuluję i pozdraiwam...

radio94.pl

• Gość: Mysia Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:41
            Gallu,

nie jestem organizatorką tyskich juvenaliów. Byłam na piątkowej imprezce w
            Palisandrze i mi się podobało. Doceniam wysiłek organizatorów. Tyle. A przy
            okazji, Gallu, naucz sie ortografii. Polskiej.
            • Gość: Ronja Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 10:09
              kochana Mysiu, jeśli zwracasz komuś uwagę dot. ortografii, to proszę zwróć
              uwagę na to co Ty piszesz. Nie: mi się podobało, a: mnie się podobało.
              Pozdrawiam.
            • galanonim77 Re: juwenalia 2005 09.05.05, 15:43
              Droga Mysiu
              Najwidoczniej sie niezrozumieliśmy.
              Po pierwsze nie twierdzę, że nie podobało mi się w Palisandrze w piątkowy
              wieczór, tylko że w porownaniu z zeszłorocznymi juvenaliami dość skromnie
              program tegorocznej imprezy wypadł.
              Po drugie...nie jestem "alfą i omegą" jak Ty z języka polskiego, ale logując
              sie "galanonim" mam taki, a nie inny cel, w końcu nie podszywam sie pod tego z
              historii pisarza.
              KPW???
              Uff, ale sie naprodukowałem:)

P.S. Dzięki Ronja za "pomocną dłoń";)

radio94.pl
              • bumtarara_3 Re: juwenalia 2005 10.05.05, 23:10

Galanonim ale z ciebie cymbał, że aż strach !
                Jesteś nie tylko ani alfą czy też omegą,- ale daleko ci też do bety

Prostyj buroczek z tiebia jest, satanistyczny patafian, Ty i twoje trzy szóstki
                wywież je gdzieś daleko, bo nie raz jeszcze pojedziesz rowerem gdzieś!
                ( wirtualnie oczywiście )
                Więc wywież swoje ideały bardzo daleko!
                -najlepiej za wisłe.
                Pa pa
                • galanonim77 Re: juwenalia 2005 11.05.05, 10:14
                  bumtarara_3 napisała:

>
                  > Galanonim ale z ciebie cymbał, że aż strach !
                  > Jesteś nie tylko ani alfą czy też omegą,- ale daleko ci też do bety
                  >
                  > Prostyj buroczek z tiebia jest, satanistyczny patafian, Ty i twoje trzy
                  szóstki
                  >
                  > wywież je gdzieś daleko, bo nie raz jeszcze pojedziesz rowerem gdzieś!
                  > ( wirtualnie oczywiście )
                  > Więc wywież swoje ideały bardzo daleko!
                  > -najlepiej za wisłe.
                  > Pa pa

He, he widzę, że doczekałem sie swojego "fana". Mało, że "fana" to jeszcze jest
                  on komunistą:))) Słyszałem hasła "KOMUNO WRÓĆ", ale to jak dla mnie przegięcie.
                  Powiem w skrócie...ja nie paniemaju:)))))
                  Tak na poważnie.
                  Pierwszy raz Cię tu widzę i chyba COŚ masz do mojej osoby.
                  Nie wiem skad Ci przyszło do głowy, że jestem satanistą, czyżby dlatego że
                  słucham takiej, a nie innej muzyki???
                  Może rzeczywiście jestem "cymbał", ale z Ciebie jest jeszcze większy PROSTAK.
                  Nie wiem jak można oceniać kogoś, kogo nie zna się w rzeczywistości.
                  Natomiast co się tyczy moich "wypadów" rowerowych to tylko moja i wyłącznie
                  moja sprawa, a to, że sie podzielę nimi na FT to już inna sprawa.

radio94.pl

• ronja2 galu kochany... 11.05.05, 10:53
                    aleście się zapiekli w tym sporze, chyba już Cię nie wybronię... Przynajmniej
                    zamknę oczy żeby nie patrzeć jak giniesz w paszczy potwory ognistej...
                    A swoją drogą czymżeś się tak naraził?
                    • galanonim77 Re: galu kochany... 11.05.05, 13:15
                      > A swoją drogą czymżeś się tak naraził?

Droga ronjo
                      Czym sie naraziłem tym ludziom, tego nawet nie wiedzą najstarsi indianie, he,
                      he...
                      Takie pytanie musisz niestety kierować do oskarżyciela, a nie do mnie.
                      W każdym bądż razie dziękuję Ci za wszystko ...
        • Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 19:45
          dziekuje galowi za wsparcie
          a Tobie mysia pokaze program juwenaliow na mojej uczelni
          szkoda tylko ze nie w moim miescie
          www.juwenalia.abc.pl/
          • Gość: filut Re: juwenalia 2005 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 20:49
            Rozbawiła mnie studentka. Porównuje Juvenalia organizowane przez UŚ (prwaie 50
            tys. studentów), Akademię Medyczną (chyba 5 tys.) i jeszcze inne uczelnie z
            Juvenaliami w Tychach (2 lub 3 tys. studentów). Rozsądku. Choc trochę
            • Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:01
              bo nie wiem jak mozna zorganizowanie 2 imprez nazwac juwenaliami!!!!!!!!!!
            • Gość: studentka Re: juwenalia 2005 IP: *.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:38
              nie chodzilo mi bynajmniej o porownywanie....ale patrzac kilka lat wstecz jakos
              szlo w Tychach zorganizowac kilka fajnych koncertow i to nie tylko z okazji
              juwenalii i jakos liczba studentow tez nie przeszkadzala chociaz bylo ich mniej...
    • Gość: pbilan Re: juwenalia 2005 IP: *.wszins.tychy.pl / *.wszins.tychy.pl 10.05.05, 13:10
      Witam
      Widzę bardzo fajne porównanie z Juwenaliami Śląskimi i Zagłębiowskimi i musze
      się zgodzić z tym, że stać ich na coś więcej niż Nas no ale mniejsza z tym.
      Mam propozycję dla wszystkich, którym nie podobała się impreza aby zapisali się
      na WSZiNS i zaczeli organizować sami. Każdy student ma możliwość się włączyć.

PS mam również pytanko ile osób z Tych, którym nie podobały się tegoroczne
      juwenalia były na zeszłorocznych. Te osoby, które były powinny się domyśleć
      czemu nie robiśmy w tym roku otwartego koncertu.

pozdrawiam
      Paweł Bilangowski
    • prezeskuliziemskiej1 Re: juwenalia 2005 10.05.05, 14:29
      Takie mam małe pytanko. A gdzie w Tychach jest klub studencki ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka