x=man 24.01.03, 13:51 znowu market w tychach!!! tym razem e.leclerc kolejny market bez porzadnej galerii - pewnie kolejny "lider prajs" wiecej znajdziecie w dodatku dzisiejszej wyborczej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pawel_1 Re: e.leclerc-ja tego nie chce! 24.01.03, 17:55 tez mysle ze jeden leder szajs w Tychach wystarczy, ale z drugiej strony jak jest na to zapotrzebowane i beda tam klijenci to niech sie buduja Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: e.leclerc-ja tego nie chce! 24.01.03, 18:15 ja tam jezdzic nie bede mam tesco pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: e.leclerc-ja tego nie chce! IP: *.unice.fr 24.01.03, 18:41 I dobrze niech buduja. Bedzie wieksza konkurencja, wiec ceny spadna. A poza tym sto ludzi znajdzie prace. Ktos ostatnio pisal na forum o braku perspektyw w Tychach. Kariera kasjera jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: e.leclerc-ja tego nie chce! IP: *.unice.fr 24.01.03, 18:52 A szkoda tylko, ze te supermarkety to takie szpetne blaszane pudaleka. Do wielkiej plyty pasuja jak ulal ale ja chce aby Tychy wyladnialy!!! Poza tym Dziuba niech sie wysili w koncu i wybuduje jakis basen, multipleks...zeby w miescie byly inne rozrywki poza robieniem zakupow. Odpowiedz Link Zgłoś
fotomarcin Re: e.leclerc-ja tego nie chce! 24.01.03, 18:55 Zobaczcie, gdzie sklep ma być zbudowany. Znowu pojawia się to samo, co w przypadku hypenowej. Hipermarket ma powstać w środku miasta. Ulica Glinczańska i Budowlanych, okolice urzędu pracy i siedziby straży miejskiej. Duże sklepy powinne być lokalizowane, jak w większości cywilizowanych krajów, na obrzeżach miast. Przykład: Tesco. Ale w tym przypadku już za późno... Odpowiedz Link Zgłoś
x=man Re: e.leclerc-ja tego nie chce! 24.01.03, 19:43 wiemy juz ze ten market bedzie mial 2 tys m kw a ile ma tesco lub alkauf bo chcialbym porownac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Wielkość IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 25.01.03, 20:55 Hyper czy tesco są hipermarketami ,więc z definicji mają conajmniej 10000m kw. Choć nie jestem fanem takich blaszaków,to nie można się czepiać,że tegotypu sklepy w cywilizowanych krajach stawia się na obrzezach miast bo to nie prawda.Na obrzezach stawia się wielkie centra,a właśnie sklepy wielkości 2tyś. m kw. wciska się pomiędzy bloki,kamienice.Mam nadziieję,że przynajmniej bedzie to miało jakiś wygląd a nie jak kolejny blaszok. Ciekawe czy kiedykolwiek Tychy przestaną się kojarzyć z wielką płytą (wizualnie,bo Tychy oczywiście kojarzymy także z innymi rzeczami).Są podobno projekty przebudowy wielkiej płyty,by była przyjemniejsza dla oka.A w ogóle to gdzieś czytałem,że za około 20-30 lat tego typu budowle zaczną się kruszyć,rozwalać więc przebudowa będzie konieczna-może wtedy zobaczymy inne Tychy:) Odpowiedz Link Zgłoś