Dodaj do ulubionych

Praca w firmie "Hoop"

28.11.06, 12:04
Firma Hoop szuka nowych pracowników na produkcję. płacą 5,40zł/godz.
Może któryś z forumowiczów wie więcej o tej firmie i napisze czy opłaca się
za taką stawkę tam pracować, oraz na czym polega tam praca??
Obserwuj wątek
    • mandok Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 12:15
      5,40 na godzine hmmmm
      5,40 x srednio 176 godzin =950,4 zł bajeczna suma i jeszcze nie wiemy czy to
      stawka netto czy brutto.

Zapewne na poczatek przez 3 miesiace 0(zero) premii
      Produkuja napoje ,wiec zapewne praca na lini przy obsłudze maszyn .

www.hoop.com.pl/
      Decyzja nalezy do Ciebie.
      • faga Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 12:27
        a mozesz podac namiary na hoopa gdzie mozna wysylac dokumenty?????
        • fifa0707 Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 12:39
          dokumenty trzeba składać osobiście na portierni ul. Browarowa 7 Tychy
          a stawka to 5,40zł brutto/godz.
          • magi104 Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 12:46
            fifa0707 napisał:

> dokumenty trzeba składać osobiście na portierni ul. Browarowa 7 Tychy
            > a stawka to 5,40zł brutto/godz.

Zastanawiam się ,co by mi się musiało w życiu przydarzyć, żeby iść pracować za
            takie pieniadze....
            • wojto4 Re: Praca w firmie "Hoop" 18.02.07, 22:13
              fantastycznie skwitowane ale po szkole to czasami jedyna droga do uzyskania
              doświadczenia zawodowego. poza tym czasem trzeba się poświęcić tylko nie
              przesadzajmy są inne firmy też tak samo normalne.
          • 1976_darek Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 12:48
            fifa0707 napisał:

> a stawka to 5,40zł brutto/godz.

Nie ma się co dziwic, że tylu ludzi emigruje zarobkowo...
            • krzys00 Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 13:26
              1976_darek napisał:

> fifa0707 napisał:
              >
              > > a stawka to 5,40zł brutto/godz.
              >
              > Nie ma się co dziwic, że tylu ludzi emigruje zarobkowo...

no wyzysk w biały dzień :-/
              • inquisition A może tak w Delphi? Znajomy szukał ludzi na linię 08.12.06, 11:06
                Praca w normalnej atmosferze a i tysiąc zarobisz bez problemów
                ___
                Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ !
      • embitychy Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 13:16
        O ile wiem jest to stawka netto z premia. Umowa na czas okreslony, po trzech
        miesiacach albo zgadzasz sie pracowac za tyle samo albo szukasz innej pracy.

Tyle sie w Polsce zarabia. Sa w Tychach firmy ktore placa duzo mniej.

_____m_0v0_m_____
        www.tychy.silesianet.pl -> www.etychy.org
        • mandok Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 13:26
          embitychy napisał:

> Tyle sie w Polsce zarabia. Sa w Tychach firmy ktore placa duzo mniej.

embi to znaczy ze sie nie szanuja skoro pracuja za duzo mniej .
          Powinnismy miec jakas godnosc aby zyc jak cywilizowani ludzie
          • embitychy Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 13:32
            Godnosc jest dobra dla tych co maja z czego zyc.

_____m_0v0_m_____
            www.tychy.silesianet.pl -> www.etychy.org
          • maaarika Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 14:49
            Pracuje w markowym sklepie, mam płacone 4zł/godz., kierownik 5zł/h, czasem
            dostajemy premie 1% od utargu na 6 osób. Nie twierdze, ze te stawki nas
            zadawalaja, ale czy to oznacza, ze zgadzajac sie na takie wynagrodzenie nie
            szanujemy sie i nie mamy godności?? A moze tylko ci ktorzy zarabiaja wiecej,
            nie szanuja nas??
          • omt Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 15:19
            kurcze pióro a myslalem ze polskie fimy placa wecej. Kiedys prawałem u Polaka i
            zarabiałem z 4 sobotami przy pracy 8h na dobe 1800 zł na 2 zmiany a praca nie
            była wcale ciezka
            • rekin_fin Re: Praca w firmie "Hoop" 30.11.06, 12:28
              witam serdecznie.Byłem przez 3 lata pracownikiem tej firmy. Zgadzam sie z
              niektórymi wypowiedziami. Z przkrością to mówię ale to wszystko prawda. Zarobki
              oscylują wokół kwoty 800-900zł na rękę. Jesli jest sezon można zarobić więcej.
              Ale liczyć się trzeba z pracą w sobote i niedziele. W sezonie jest to obowiązek
              pod karą utraty premii(ok 168zł):-)))))))))).Nowy pracownik przez 3 miesiące
              szarpnie aż 700zł. To dużo:-))))))) zważywszy że są przyjmowane same młode
              osoby po szkole. To fakt jak ktoś tu na forum powiedział że to typowa strategia
              firmy, takimi najlepiej się dryguje. Osoby które zarządzają firmą nie maja
              kompletnie do tego przygotowania.Zeby zarządzać zespołem ludzi trzeba wiedzieć
              jak. Nie ma jasnego systemu motywacyjnego, a i zaszeregowanie na produkcji jest
              takie że, wszyscy robią to samo(obsługa maszyn) a każdy ma inaczej płacone i to
              niezależnie od stażu. Zgadzam się też tu z jedną osobą i odpowiadam że w HOOP
              nie dba o starą kadre, choćby w postaci wiekszej kasy np jako dodatek stażowy.
              Ja dostawałem 5,80zł/godz brutto przez 3 lata. Ale tam pracują osoby po 5,6lat
              i w ciągu tych 5 lat podwyższyli im z 5zł do 5,80zł( tylko dzieki Ministrowi
              Pracy który w ciągu tych 5 lat podwyższał minimalne wynagrodzenie).Teraz
              dostają 6,10zł.Zgroza!!! W tej firmie zapomnij o pakiecie socjalnym bo go nie
              ma! Jesli są bony świąteczne to możesz się ich spodziewać...po świętach!
              • wojto4 Re: Praca w firmie "Hoop" 18.02.07, 22:16
                widzę że znasz koleje losu w tej fantastycznej firmie pewnie się znamy ja tam
                cumowałem pięć lat i cieszę się, że normalni ludzie jak mają możliwość to z
                tamtąd uciekają. pozdro
          • roberto1355 Re: Praca w firmie "Hoop" 29.11.06, 15:46
            GODNOŚĆ? O jakiej godności mówisz? W jakiej Ty firmie pracujjesz? Pochwal sie
            jak możesz chyba że to tajemnica :)
    • snoopdok Re: Praca w firmie "Hoop" 28.11.06, 18:48
      fifa0707 napisał:

> Firma Hoop szuka nowych pracowników na produkcję. płacą 5,40zł/godz.
      > Może któryś z forumowiczów wie więcej o tej firmie i napisze czy opłaca się
      > za taką stawkę tam pracować, oraz na czym polega tam praca??

Jak dobrze poszukasz w necie to znjadziesz ogłoszenia pracy, gdzie np: 8PLN
      brutto/h płacą za pracę na kasie, i porównaj sobie teraz te stawki, a jeśli
      nigdy nie pracowałaś/łeś na produkcji stojąc np 8h koło jakiejś maszyny, to
      powodzenia, i w dodatku za 5.40, ... śmiech na sali...
      • jurek771 Re: Praca w firmie "Hoop" 29.11.06, 14:51
        Właśnie sobie przeczytałem na ich stronie www jaką to świetną firmą są. Tylko
        Ci co chcą złożyć tam dokumenty niech przyjdą pod bramę o 14:00 jak wychodzą
        ludzie z 1 zmiany, a dowiedzą się od nich jaką świetną firmą jest HOOP.:-)

Dla tych co jeszcze nie słyszeli o tej firmie, bo chyba już wszyscy w Tychach
        wiedzą o świetnej stawce za godzine. Słyszałem że tak samo się traktuje starych
        pracowników, dlatego nie mają stałej kadry. Gdzie wysługa lat, chociażby!
    • jurek771 Re: Praca w firmie "Hoop" 29.11.06, 14:21
      za niedługo jak tak dalej będzie to w Polsce będziemy dostawali nie pensję a
      jałmużnę. Jak z tego wyżyć? To jest raptem ok 800zł na rękę.
    • mercury76 Re: Praca w firmie "Hoop" 29.11.06, 14:39
      Słyszałem że jest tam Taki jeden kierowniczek za dyche. Przyjechał gorol na
      Śląsk i pomiata pracownikami.Informacje z pierwszej ręki bo kolega tam
      pracował. Srednia wieku na produkcji to 24lata. Najlepiej się "rządzi" nad
      małolatami. Duża rotacja pracowników no bo kto przydzie pracować za takie
      grosze? Kolega się zwalniał to mu kierownik zaproponował podwyżkę jak zostanie
      10gr do godzinowej stawki! Zenujące!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nie polecam firmy!!!!!!!!!!!!!!!
      • dudi_12 Re: Praca w firmie "Hoop" 30.11.06, 04:41
        Witam,
        Pracowałem w tej "firmie" 5(!!!!) lat (magazyn), i mogę powiedzieć tylko jedno
        NIE POLECAM!!
        5 straconych lat za tę samą stawkę......
        • janka63 Re: Praca w firmie "Hoop" 05.12.06, 18:44
          Ja w tej firmie już długo pracuje i bardzo mi się w niej podoba.
          Szkoda tylko że stanik się zwolnił, bez niego to już nie to samo:(
          Ale mimowszysto zachęcam wszystkich do składania papierów do tej firmy.
          • mercury76 Re: Praca w firmie "Hoop" 08.12.06, 10:28
            kimkolowiek jesteś, mam nadzieję że Twoja wypowiedż to sarkazm. Chociaż
            osobiście nie lubię tego typu żartu, uważam że jest nie na miejscu!
            Stanik to był prostak. Teraz męczy ludzi w Hilton Foods- to kolejny po Hoopie
            obóz pracy.
    • operator80 Re: Praca w firmie "Hoop" 11.12.06, 19:04
      jestem p. operatora na linii w Hoopie. Płaca kicha. Spółka akcyjna pożal się
      Boże. Wypłata na święta ponad 700zł. Za 5,40 w ogóle sie nie da pracować.
      Pewnie za niedługo zwolni sie kolejna rzesza ludzi jak otworzą kolejny zakład
      na Terenach przemysłowych albo po nowym roku niekóre firmy otwieraja nowe
      linie: Browar, Lear,Delphi. Perspektyw nie ma na tym zakładzie. W Tychach ta
      firma jest spalona, drogą łańcuszka wszyscy przekazują sobie, że to kicha. O
      tej firmie wiedzą kobiety w Urzędzie Pracy, kaząc opijać szerokim łukiem ta
      firmę. O hoopie wiedza pały jak Ci chca wlepic mandat to zawsze mozesz
      powiedzie ze pracujesz na Hoopie a ze stówy zrobi sie 50zł.
      Jeszcze słówko o "Mistrzu"- dałem w cudzysłów z wiadomych względów. TOFIK:
      pogarbionycw.., bez szkoły, który wydaje polecenia jakby kierował ruchem na
      skrzyżowaniu, przydupas Grubego. Więcej takich ludzi,potomków Łyżwińskiego!

Jesli drogi czytelniku znasz jako tako Kodeks Pracy to wiedz że to firma która
      łamie prawie każdy punkt. Wszyscy na linii maja gdzies poskladane papiery.I ja
      też, hi hi
      • gaz3ciorz Re: Praca w firmie "Hoop" 12.12.06, 23:31
        eee bez przesady-muj znajomy z hoopa gadal mi ze dostali po 300 zl bonow na
        swieta,paczki dla dzieci i zawsze procz tego dostaja napoje wiec chyba az tak
        zle niema tam...a to ze musi robic w soboty i niedziele to sobie tylko chwali
        bo wiencej kasy ma.zalatwia mi tam robote i mam nadzieje ze sie uda.pozdrawiam
        • matams Re: Praca w firmie "Hoop" 14.12.06, 16:45
          bo jak widac do niczego wiencej sie ty i twuj znajomy nie nadajecie...
    • lolek9956 Re: Praca w firmie "Hoop" 13.12.06, 21:53
      Pracowałem w tym zakładzie kilka lat i zgadzam się z niektórymi wypowiedziami na
      forum. Praca w tej firmie dobra, ale dla "młodych", bezpośrednio po szkole,
      chcących zdobyć jako takie doświadczenie, ze stawką na dzień dobry między 5-5.40
      zł/godz. BRUTTO. Poza tym atmosfera w pracy ciężka, ogólne znieważanie,
      dyskryminacja i brak szacunku dla pracownika. Wybitne zdolności w tym temacie
      posiada PANI "kierowniczka" od sprzątaczek i placowych, tzw. administracji.
      Pozostała kadra kierowicza - totalna porażka i żenada, no może poza 2 wyjątkami.
      Jednym słowem firma nie ciesząca się dobrą opinią na mieście ,a ci , co mieli z
      nią do czynienia omijają ją dużym łukiem. Współczucia dla tych, którzy jeszcze
      tam pracują. Nie polecam tej firmy, jest ona ....beeeeeee
    • melon5.50 Re: Praca w firmie "Hoop" 14.12.06, 00:42
      Witam !!! Od dłuższego czasu obserwuję ten temat na forum. Z moich przemyśleń
      (jako byłego pracownika)wynika że to kwestia czasu kiedy ludzie tam pracujący
      przejrzą na oczy i znajdą sobie ciekawsze zajęcie. To skandal żeby w
      dzisiejszych czasach ludzie byli w ten sposób opłacani i traktowani przez
      wieśniaków przyjezdnych z głębokiego zadupia. A lista ( wieśniaków ) jest długa,
      lecz nie będę w tym miejscu nikomu robił reklamy bo nie warto o jegomościach
      nawet wspominać ! Bony na święta 300zł. przy zarobku 800 - rarytas !!!, więc jak
      ktoś pragnie dostatku i szczęścia to Browarowa 7 wita !!! Teraz jak mi kumple
      opowiadają co się tam wyrabia to nie żałuję że mi w swoim czasie podziękowano.
      I niech się stanie jasność,- ci co nie pracowali w tej firmie nie wiedzą jak to
      wygląda. To trzeba przeżyć na własnej skórze i wtedy poddać ocenie.
      Jeszcze jedno,- chciałbym żeby te wszystkie "GRUBASki" trafiły kiedyś na takich
      samych jak oni kierowniczków ! Choć czy znajdzie się gdzieś jeszcz taka sfora
      prostaków ???
      • wykaz5 Re: Praca w firmie "Hoop" 14.12.06, 11:56
        ludzie to po co pracujecie w tej firmie? znajdzcie sobie inną!wszyscy
        narzekają,ze pracować w pracy trzeba.paranoja!!!...przecież nikt wam dożywocia
        w tej firmie nie przyznał. jesteście takimi świetnymi pracownikami to wszyscy
        was z otwartymi rękami przyjmą. A skoro nadal siedzicie w Hoopie to chyba wam
        pasuje.
        • pajda11 Re: Praca w firmie "Hoop" 14.12.06, 16:34
          Witam czytam ten temat od poczatku i strasznie sie ciesze ze juz tam nie
          pracuje , a przezyłem tam kilka lat hehe, na palcach reki zliczyc mozna ludzi
          wporzadku a tak to masakra,takze ludzi uciekajcie z tamtad bo sie
          marnujecie ,pozdro dla tych którzy kumaja kto pisze
          • wojto4 Re: Praca w firmie "Hoop" 18.02.07, 22:22
            hej pajda masz rację nic tylko zwiewać, zwłaszcza od tych "kochanych"
            kierowników słyszałem, że górski wdrapał się wyżej a jego łysy lizus zajął jego
            miejsce. Prezes
    • tyszek3 Re: Praca w firmie "Hoop" 14.12.06, 20:11
      Do wykaz5 to nie jest narzekanie, tylko odpowiedź na pytanie fifa0707, co
      forumowicze wiedzą o Hoopie itp o tej firmie.
      • marudano1 Re: Praca w firmie "Hoop" 14.12.06, 20:20
        a mnnie w Hoop jest dobrze
        • mercury76 [...] 19.12.06, 13:09
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • jurek771 Re: Praca w firmie "Hoop" 26.01.07, 10:35
          marudano1 napisał:

> a mnnie w Hoop jest dobrze

A mnie to raczej jest dobrze po seksie. Ale różne dewiacje mogą być marudano1.
    • tyszek3 Re: Praca w firmie "Hoop" 20.12.06, 20:34
      A ja jestem szczęśliwy, że mój kolega JESZCZE pracuje w Hoop bo dostali napoje
      na Święta, pewnie się ze mną podzieli.
      • pajda11 Re: Praca w firmie "Hoop" 21.12.06, 12:17
        no to strasznie fajnie ze kolega podzieli sie z toba napojami .pewnie beda
        nienormatywne hehe.
        • gaz3ciorz Re: Praca w firmie "Hoop" 25.12.06, 10:46
          no własnie...niewiem co to dokladnie znaczy ''nienormatyczne'' ale domyslam sie
          ze nic fajnego-pilem jakis sok od kumpla chyba pomaranczowy i strasznie kwasny
          był:/ wie ktos moze czemu?
          • marycha1433 Re: Praca w firmie "Hoop" 23.01.07, 09:45
            teraz szukaja do hoopa kobiet i osob z grupa inwalidzka ciekawe jaka stawke im
            zaproponuja i jaka praca przeciez niepelnosprawny moze pracowac 7 godz na dobe 5
            dni w tygodniu a ci z lekkim stopniem 8 godz na dobe 5 dni w tygodniu
            • faga Re: Praca w firmie "Hoop" 23.01.07, 10:47
              a gdzie dokladnie znajduje sie ta firma w ktorym miejscu i jak tam dojechac?mam
              orzeczenie o niepelnosprawnoci i jestem kobieta to mam szanse. Fakt ze to nie
              jest praca dla osoby z wyzszym ale lepsze to niz siedzenie w domu
              • tyszanka78f45 Re: Praca w firmie "Hoop" 23.01.07, 12:24
                nie zatrudnia cie tam Fago na producji nie zatrudnia sie osob z wyzszym
                wyksztalceniem
                • gaz3ciorz Re: Praca w firmie "Hoop" 24.01.07, 23:40
                  oj dyskutowałbym-moj kumpel pracuje tam na linii i ma uniwerek skonczony -swoja
                  droga mialy byc przyjecia,papiery mi tam złozyl i nic echo-czemu?wie ktos?
                  • biedron03 Re: Praca w firmie "Hoop" 25.01.07, 09:28
                    Przyjumują osoby z uprawnieniami na wózki widłowe-5 zł na godz=> śmiech na
                    sali. Wszędzie dają minimum 7 zł.
              • inka117 Re: Praca w firmie "Hoop" 26.01.07, 09:07
                Adres :Zakład Produkcyjny "HOOP" Tychy,ul.Browarowa, Ponadto w lokalnej gazecie
                "ECHO" powtarza się ogłoszenie do ww.firmy.Zapraszam do lektury i do Zakladu.
              • jurek771 Re: Praca w firmie "Hoop" 26.01.07, 10:31
                podaje adres: HOOP S.A. ZAKŁAD PRODUKCYJNY, BROWAROWA 7, 43-100 TYCHY. Do kadr
                wejście głowne w szarym bydynku. Pracowałem w tej firmie i wiem że na poziom
                wykształcenia nie patrzą. Teraz przeżywają kryzys,potrzebują każdych rąk do
                pracy, czyli takich osób którzy przyjdą pracować za 800zł na rękę(na próbnym
                700zł). Czytaj forum to dowiesz się jakie są warunki. Dla Ciebie no cóż być
                może stałe żródło dochodu. Powodzenia!
    • faga Re: Praca w firmie "Hoop" 25.01.07, 11:57
      a ile placa osobom na produkcji z orzeczeniem o niepelnosprawnosci?na takie
      osoby zaklad dostaje ulgi wiec powinny zarobic wiecej niz 5 zl za godz
      • matams Re: Praca w firmie "Hoop" 26.01.07, 10:42
        A to niby dlaczego maja zarabiac wiecej? Bo dostaja ulgi? Jak przeznacza ulge
        na pracownika to zadna rewelka dla pracodawcy i zaden zysk.
      • jurek771 Re: Praca w firmie "Hoop" 26.01.07, 10:55
        faga napisał(a):

> a ile placa osobom na produkcji z orzeczeniem o niepelnosprawnosci?na takie
        > osoby zaklad dostaje ulgi wiec powinny zarobic wiecej niz 5 zl za godz

Na ulgi nie licz. Osoby z orzeczeniem tyle co wiem z przed paru lat jak tam
        pracowałem to pracują na tylko 2 zmiany(rano, popołudnie). A zarobek no cóż
        kiepsko.
        Nie licz na 7godzin.Nie licz na przestrzeganie prawa pracy w tym zakładzie.Jak
        jest sezon to niby nie ma obowiązku przyjścia w weekend, ale kierownik da Ci
        jasno do zrozumienia że na Twoje miejsce za bramą jest 40osób. :))))))) Nie
        komentujmy tego! Nie licz na opiekę socjalną, bo jej nie ma - Nie ma wakacji
        pod gruszą, nie ma zapomóg i pożyczek. Są za to: wycieczki po sezonie
        dla"najlepszych" czyt. wdupowłazów. A najlepiej jest jak organizują Opłatek:
        Wybiera się po 2 osoby z zmiany żeby mogli zobaczyć jak całe kierownictwo i
        biura bawi się za socjalne pieniądze. Za pieniądze które powinny być i Twoim
        udziałem. Ale ludzie na produkcji dostają tylko szyderczy uśmiech kierownika
        jak wspomnisz o tym fakcie.
        • jurek771 Re: Praca w firmie "Hoop" 26.01.07, 11:02
          a zapomniałem dodać że jak pisałem o kierowniku to miałem na myśli Kierownika
          Produkcji-M.Chruścińskiego. Pozdro Gruby od Łysego.
          • inka117 Re: Praca w firmie "Hoop" 02.02.07, 11:05
            Nie szukam pracy w firmie "HOOP",bo pracuję gdzie indziej.Wyluzuj.
      • faga Re: Praca w firmie "Hoop" 05.02.07, 21:19
        jakie wymagania sa dla pracownika na produkcji? jakie musi spelnic?
        • wojto4 Re: Praca w firmie "Hoop" 18.02.07, 22:11
          jak ja się przyjmowałem to były "jakieś", jak odchodziłem już jakiś czas temu
          to brali jak leci , także cv nie ma znaczenia byle twoje papiery zostały na
          górze, a nie w koszu.
        • mercury76 Re: Praca w firmie "Hoop" 21.02.07, 21:30
          faga napisał(a):

> jakie wymagania sa dla pracownika na produkcji? jakie musi spelnic?

sprawne ręce, głowa na karku i... dyspozycja w soboty i w niedziele. Aha i
          odporność na stres a właściwie odporność na Grubego (czyt. kierownika produkcji)
    • marycha1433 Re: Praca w firmie "Hoop" 30.01.07, 14:13
      Jestem nowym pracownikiem Hoopa, mam wyzsze wyksztalcenie bede pracowal na
      produkcji. Ktoras z forumowiczek pytala czy przyjmuja osoby niepelnosprawne z
      wyzszym wyksztalceniem, otoz z tego co wiem to nie, chyba ze masz uprawnienia na
      wozek widlowy. Mam niepelnosprawna kolezanke z wyzszym wyksztalceniem i pytalem
      w kadrach czy ja przyjmia to kadrowa powiedziala ze nie bo ma za wysokie
      wyksztalcenie przyjmuja tylko osoby ze srednim lub zawodowym.
      • gaz3ciorz Re: Praca w firmie "Hoop" 30.01.07, 21:11
        skonczyles studia i tylko na hoopie Cie chcieli? ja niechce juz tam isc bo
        zlozylem papiery i nawet nieodezawali sie,wiec niewiem jakie zasady tam
        panuja;/
      • wojto4 Re: Praca w firmie "Hoop" 18.02.07, 22:07
        ja też byłem pracownikiem tego "przybytku szczęścia" ale udało mi się z tamtąd
        wyrwać; ogólnie nie polecam firmy a co do tych bonów to wszystko rozegrało się
        w grudniu 2003 kiedy to wkurzony po kolejnej obciętej premii na święta (
        wypłata w grudniu ) powędrowaliśmy z kolegą do redakcji echa celem
        zamieszczenia ogłoszenia z podziękowaniami za otrzymane bony, paczki, premie,
        których tak naprawdę nie było, po ukazaniu się numeru echa trochę zawrzało w
        tej firmie, główne głowy nie wiedziały jak to ugryść, co stanęło na deputacie w
        ilości dwóch zgrzewek normalnego pełnowartościowego napoju, bonu w wysokości
        150 - 300 zł ale wypłaty już nie wyrównali. ogólnie jak ktoś ma możliwość
        pracować gdzie indziej to niech z tej opcji skorzysta. ja męczyłem się tam pięć
        lat i uważam to za stracony okres.
        • mercury76 dla wojto4 21.02.07, 21:24
          wojto a rodzina i sąsiedzi już wiedzą że nie jesteś przedstawicielem handlowym
          w Browarze? Czy tam gdzie pracujesz nadal chodzisz do pracy ubrany w kanty i
          czerwoną kutke z logo Browarów Tyskich? Bo jak pracowałem i ty też w tej
          śmiesznej firmie, to przez te 5lat zapierd... do roboty tak ubrany!
    • marycha1433 Re: Praca w firmie "Hoop" 30.01.07, 21:46
      gaz3ciorz w tych czasach skonczenie wyzszych studiow nie zawsze jest przepustka
      do kariery:)
      pozatym od czegos trzeba zaczac zlozylem podania do wielu firm chodzilem na
      rozmowy o prace i nic
      a z hoopa sie odezwali
      a w jaki sposob zlozyles dokumenty?bo ja osobiscie:)
      • gaz3ciorz Re: Praca w firmie "Hoop" 01.02.07, 15:44
        no spoko ja rozumiem ze skonczenie studiow nie zawsze daje od razu super prace-
        chodzilo mi o to wlasnie czy wsrod innych firm i instytucji ktorych w tychach i
        okolicy mamy niemalo niebylo jakiejs innej bo z tego co widac to raczej na
        hopie niejest za rewelacyjnie...a jesli chodzi o dokumenty to kilka miesiecy
        temu poleconym wyslalem a kilka tygodni temu znajomy mi zaniosl to kadr.
        aha no i co pracujesz juz?jak tam jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka