heniek123 10.12.06, 09:45 Witam. Możecie polecić jakiegoś dobrego ortodontę w Tychach dla 7 letniego dziecka?? Super by było na kase ale jak nie to chociaż prywatnie bo w mojej przychodni pierwszy wolny termin jest w czerwcu :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczypior74 Re: Ortodonta 10.12.06, 10:07 Mogę polecić Ci rewelacyjną panią doktor, doświadczoną i skuteczną. Przyjmuje niestety aż w Skoczowie. Samochodem to niecała godzina, a pociągiem niewiele więcej. Naprawdę warto się do niej wybrać. Cuda robi z wadami zgryzu i krzywymi zębami. O ile dziecko wykazuje chęć współpracy toefekt gwarantowany. I co ważne w dzisiejszych czasach - nie opróżni Ci kieszeni. W cenniku koszt wizyty 40 złotych, ale często, podczas wizyt kontrolnych, nawet nie chce słyszeć o uiszczaniu jakichkolwiek płatności. Przyjmuje w czwartki i piątki od 14 do 17 (to teoria - przyjmuje tak długo dopóki nie wyjdzie ostatni pacjent) oraz w pierwszą i czwartą sobotę miesiąca. Nie prowadzi zapisów, ale najlepiej zadzwonić do niej i upewnić się czy będzię (tylko raz zdarzyło się, że jej nie było, ale... złamała wtedy nogę). Jeśli chcesz namiary - daj znać :) Odpowiedz Link Zgłoś
martynin Re: Ortodonta 10.12.06, 17:54 Mogę ci polecic ortodontę przyjmującego w Tychach na ul. Zrębowej 18 numer tel. 218-24-51 . Byłam ze swoim czteroletnim synem i jestem zadowolona. Pierwszy raz był prywatnie natomiast następnym razem to już na kasę chorych. Na wizytę czekałam dwa dni. Dowiedziałam się także że 3 wizyty w ciągu roku są refundowane z kasy chorych a potem to i tak prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
szczypior74 Re: Ortodonta 10.12.06, 22:45 Osobiście tego pana nie polecam. Leczyłam się u niego ortodontycznie kilka lat, zostawiłam tam mnóstwo pieniędzy. Owszem - zęby mam proste, ale co z tego, skoro zgryz zepsuty... :( Odpowiedz Link Zgłoś
heniek123 Re: Ortodonta 11.12.06, 16:15 Dzięki bardzo, niestety do Skoczowa to trochę za daleko. Będziemy jeszcze próbować w Tychach na razie to tylko o konsultacje chodzi. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niezdecydowana6 Re: Ortodonta 11.12.06, 16:55 ja z kolei polecam taką babeczkę co przyjmuje w bloku na osiedlu "O", obok meblowego, nazywa się Hajduga, wprawdzie nie przyjmuje na kase chorych,ale cen nie ma zbytnio wygórowanych... Odpowiedz Link Zgłoś
heniek123 Re: Ortodonta 12.12.06, 11:35 Witam. Niezdecydowana6 a znasz może numer telefonu bo jak mam znalazłem tylko jakiś nieaktualny. Odpowiedz Link Zgłoś
niezdecydowana6 Re: Ortodonta 12.12.06, 19:22 Hajduga Iza, 217-12-39, mam nadzieję, że będzie dobry:-) Armii Krajowej 9 Odpowiedz Link Zgłoś
heniek123 Re: Ortodonta 13.12.06, 11:38 No niestety to ten sam numer. Trudno będę musiał się tam wybrać. Dzięki wielkie za pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
rasia1 Re: Ortodonta 13.12.06, 20:48 ja i moje dziecie chodzimy do p. Katarzyny Viscardi. tanio nie jest ale solidnie i konkrety bez sciemniania i naciagania pacjenta na niepotrzebne bajery. no i pani doktor ma dobre podejscie do dzieci. Tychy os W obok Fuksa Odpowiedz Link Zgłoś
sonatta Re: Ortodonta 18.03.07, 18:50 Ja polecam dr Namyślaka. Byłam leczona u wielu ortodontów (m.in. dr Hajduga, Szymczak)i on wydaje mi się napradę kompetentny. Ponadto ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Odpowiedz Link Zgłoś