26.07.03, 00:13
czy nie denerwują Was te wsszystkie ulotki rozrzucane pod drzwiami,
zawieszone na klamkach, na skrzynkach lub w skrzynkach na listy???
Jak w takim tempie bedzie ich przybywać to za rok żeby wyjsć z domu bedzie
trzeba się przkopać przez sterte makulatury/??
Poza tym póxniej tych ulotek-śmieci wszędzie pełno przed blokiem na ulicach.
Mam gdzieś te wsyztskie ulotki-które mnie denerwują. A po które chcąć nie
chcąc muszę sięgnąć i wyrzuić do kosza gdyz nie chce mieć śmietniska pod
drzwiami -troche nieskładnie ale chyba zrozumiale.
Obserwuj wątek
    • Gość: beholder Re: ulotki IP: 213.216.81.* 26.07.03, 00:41
      tak, denerwuje i to bardzo. zwłaszcza że np kładą mi na wycieraczce reklame
      jakich okien...a jakby tak zerkneli po moim bloku to prawie wszyscy już mają.
      więc chyba nikt nie wstawi zamiast plaskikowych...nowych plastikowych.ale to
      Polska. kraj głupotą płynący. pozatym czy nie mam prawa odmówić "przyjmowania"
      takich ulotek?? wiem , że na nachodize mają niektórzy naklejki żę nie chcą
      ulotek, gazet z hipermarketów itp. czy u nas też tak kiedyś bedize ze bedizemy
      mogli o czymś sami zdecydowac... (???)
      • Gość: swerd Re: ulotki IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 26.07.03, 00:47
        denerwuje? no na pewno, niemniej często kożystam z takich ulotek np pizza,
        sklepy spozywcze i hiermarkety
        • Gość: LukaZ23 Re: ulotki IP: *.tsi.net.pl / 10.15.32.* 26.07.03, 01:08
          mozna na poczcie zgłosić , ze nie chce sie dostawać ulotek ale to dotyczy
          tylko skrzynek. z innymi juz jest gorzej bo nie ma zadnego prawa które by
          mówiło coś o takich ulotkach. Dzisiaj o tym w tv mówili , chyba nasz
          metereolog to tez widział :)
          • basturk Re: ulotki 26.07.03, 01:49
            jak chodzi o ulotki z pizzy czy oferte z hipermarketu to jweszcze zniose, ale
            jakichś okien, prowidentu czy innych bzdur to już nie. Codziennie jesteśmy
            zasypywani jakimiś śmieciami. Mnie też sie wydawało że można zastrzec ale to
            tylko te dotyczące skrzynek. A co zresztą??? Czy codziennie trzeba się o nie
            potykać???
            • Gość: beholder Re: ulotki IP: 213.216.81.* 26.07.03, 10:34
              może napisze sprayem na drzwiach , że śmieci sie wrzuca do śmietnika a nie
              ludziom pod drzwi, a jak nie to psem poszczuje...no ok, jest łagodny.ale za to
              groźnie wygląda... :-)
    • salo Re: ulotki 28.07.03, 14:13
      Mnie nie denerwują, sąsiadka zbiera makulaturę :)
    • man_x sa tez plusy 28.07.03, 23:57
      dla niektorych, roznoszenie ulotek to pierwsza praca w zyciu-nawet meczaca
      • basturk Re: sa tez plusy 02.08.03, 16:14
        man_x napisał:

> dla niektorych, roznoszenie ulotek to pierwsza praca w zyciu-nawet meczaca

to tzreba przyznać. Poruszyłeś istotną sprawę i często jedyny sposób
        zarobienia na wakcje.
        to też trzeba uwzględnić. Tak wiec jakos przecierpie te "śmieci" ale swoją
        drogą niektóe firmy mogłyby zrozumieć ze to dla nich co moze być dziwne
        antyreklama.
        • Gość: magi same minusy!!! IP: *.unregistered.media-com.com.pl 20.08.03, 00:53
          Ufff!!! Myślałam, że tylko mnie denerwują te śmieci podrzucane pod drzwi,
          wieszane na klamkach i wsuwane w skrzynki! Nie wpuszczam do klatki (gdy
          dzwonią przez domofon) roznosicieli makulatury; gdy spotkam ich wchodzących do
          klatki też ochrzaniam. YTylko to niestety nic nie daje.
          • basturk Re: same minusy!!! 20.08.03, 16:34
            Gość portalu: magi napisał(a):

> Ufff!!! Myślałam, że tylko mnie denerwują te śmieci podrzucane pod drzwi,
            > wieszane na klamkach i wsuwane w skrzynki! Nie wpuszczam do klatki (gdy
            > dzwonią przez domofon) roznosicieli makulatury; gdy spotkam ich wchodzących
            do
            > klatki też ochrzaniam. YTylko to niestety nic nie daje.

nic nie daje i nic nie da boci wszyscy usługodawcy są tak zapatrzeni na
            klientów że już nie widzą go.Ta ich nachalna kampania reklamowa jest wszędzie
            a wszystko...w trosce o klienta brrrrrr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka