soupsoup 09.03.08, 19:41 Gdzie najlepiej wykastrować kota? Czy są jacyś weterynarze, których lepiej unikać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kati792 Re: weterynarze tyscy 09.03.08, 21:52 Z mojego na prawdę dużego doświadczenia absolutnie nie polecam weterynarza,który przyjmuje za dawnym basenem na oś.A.Chyba na ul.Wieczorka,bądz Damrota.Jego koleżanka przyjmuje niedaleko Chaty na oś.R.Oboje jak dla mnie są totalnymi konowałami nastawionymi na szybki zysk!!!!Wykończyli mi aż dwa ukochane psy...Ten facet jest specjalistą od zwierząt typu:konie,krowy itd.więc nie wiem,po co bierze się za psy!Poza tym,co to za lekarz,który boi się podejść do psa??!!Nigdy więcej nie chcę mieć z nimi nic do czynienia! Polecić mogę małżeństwo,który pracuje na Merino,państwo Mazur. Kruk też kiedyś był dobry,nie wiem,jak jest teraz. Pozdrawiam i życzę udanego zabiegu i oby kotek szybko doszedł do siebie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
chrum2 Re: weterynarze tyscy 10.03.08, 17:19 A ja właśnie od lat chodzę do dwóch pań na R i muszę przyznać, że bardzo podoba mi się ich podejście i profesjonalizm. Jakiś czas temu psa - przybłędę mi wyleczyły nawet z nosówki! Poza tym zwierzaki zawsze dochodzą do siebie bez problemów. Ale jak to z lekarzami - trzeba mieć takiego, do którego się ma zaufanie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
genova51 Re: weterynarze tyscy 09.03.08, 23:56 Polecam lecznicę przy ul. Dębowej. Chodzę już z moją sunią ponad 11 lat. Tamtejsi lekarze uratowali jej życie. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: weterynarze tyscy 10.03.08, 06:47 Ja chodzę z moją kotą i tam była kastrowana na oś H- dawne Merino Odpowiedz Link Zgłoś