estutweh 20.06.08, 21:42 Gdzie mozna oddac (skupic) podreczniki? Jesli ktos wie, to prosze o konkretny adres. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magi104 Re: podreczniki. 20.06.08, 22:23 estutweh napisała: > Gdzie mozna oddac (skupic) podreczniki? Jesli ktos wie, to prosze o konkretny > adres. Ja znam dwa takie komisy: jeden to księgarnio-komis na rogu Niepodległości i Bielskiej (po przekątnej od Policji), a drugi komis jest tuż obok na Bielskiej. Aczkolwiek moja zeszłoroczna wizyta w obu stanowczo mnie zniechęciła do kupowania tam książek: ja w takim stanie oddaję na makulaturę... Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: podreczniki. 20.06.08, 23:05 Jest jeszcze na Niepodległości w pawilonie na przeciw "Tęczy" na górze tam gdzie jest fotograf:-) Odpowiedz Link Zgłoś
estutweh Re: podreczniki. 21.06.08, 11:12 Mozna oddac wszystkie po kolei jak leci? Sa jakies wymogi, warunki, czy cos? Odpowiedz Link Zgłoś
wandalka17 Re: podreczniki. 22.06.08, 09:18 Bo jak ostatnio sprzedawałam to po 2 zł każdy nieżaleznie od stanu . BEZSENS :/ Odpowiedz Link Zgłoś
wandalka17 Re: podreczniki. 22.06.08, 10:39 Naprzeciwko Tęczy . Ktoś wie ghdzie bardziej sie opłaca sprzedać ?? Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: podreczniki. 22.06.08, 12:06 Skupują z tego co wiem ok 5 zł od sztuki a sprzedają conajmniej za jeszcze raz tyle - niestety. Biorą nie wszystkie ksiązki, bo jak maja za dużo to nie chcą Najlepiej jest sprzedać chyba w tej księgarni koło "Misia" tam wyceniają każdą książkę osobno w zależności od stanu wizualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lawia Re: podreczniki. 22.06.08, 18:54 Koło Komendy policji po drugiej stronie józefinki jest tam taki mały bar nazywa się miś. To jest na rogu ulic Niepodległości i Bielskiej ale księgarnia jest na Niepodległości Odpowiedz Link Zgłoś