heniek123 26.05.09, 21:46 Witam Może ktoś z Was korzysta z usług tego operatora? kupiłem wczoraj starter i jak narazie zasięg to masakra :( mieszkam na oś L. A jak u Was z zasięgiem z góry dziękuje Heniek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cisowianka695 Re: zasięg sieci PLAY 26.05.09, 22:01 hej..jesli zasieg ci nie odpowiada w ciagu tyg mozesz zwrocic modem...tracisz tylko 9 zl ktore placiles przy aktywacji..wiec nie ma tak zle..ja korzystam z play od listopada...zasieg ok (wartogłowiec)...ale w ost tyg zauwazylam ze czasami zasieg przerywa...jak dotad byłam zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: zasięg sieci PLAY 27.05.09, 08:30 Przełącz w telefonie tryb sieci na GSM bedziesz miał dobry zasięg bo prawdopodobnie korzystasz z UMTS Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_adv Re: zasięg sieci PLAY 27.05.09, 14:12 Na osiedlu L tez czasami mam drobne problemy, ale to raczej przez telefon, ktory upiera sie dzialac w 3G. Poza tym sie nie skarze. Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: zasięg sieci PLAY 27.05.09, 14:45 agnes_adv napisała: > Na osiedlu L tez czasami mam drobne problemy, ale to raczej przez > telefon, ktory upiera sie dzialac w 3G. Poza tym sie nie skarze. Ustaw jako domyslne GSM bedzie działac dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka43 Re: zasięg sieci PLAY 27.05.09, 16:58 Ja z zasięgiem nie mam problemu (os.P),ale za to podczas wyjazdu za granicę roaming doprowadza mnie do szału.... Odpowiedz Link Zgłoś