rozczarowana34 25.07.09, 21:21 Witam chciałam poruszyć temat piekarni kłos, co myślicie o dziewczynach które sprzedają pieczywo???? oraz o ich produktach???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.09, 11:03 Nie wiem jakie są dziewczyny,bo kupuję w Mikołowie.W takim "młynie" nie zwracam uwagi na sprzedawcę.Byle miał czyste dłonie.Najlepszy chleb ,jaki znam,więc polecam.Czy to nie wszystko jedno,kto Ci ten chleb poda ? Odpowiedz Link Zgłoś
rst Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.09, 14:40 Ja myślę, że mają zdecydowanie za małe dekolty, a niektóre wręcz wcale. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
madzix88 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.09, 20:10 hihi, jakie pytanie, taka odpowiedź............ :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
bomblina Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.07.09, 20:21 produkty oki... na dziewczyny nie zwracam uwagi bo wolę facetów... Odpowiedz Link Zgłoś
vangoth Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 27.07.09, 13:16 Polecam piekarnię NOVA na osiedlu F za Naszym Domem. Dobre pieczywa i miła obsługa. Maja też swój punkt na targu naprzeciwko reala ale ceny o pare groszy wyższe. Z "Kłos-a" raz coś kupiłem i od tamtej pory juz więcej zakupów nie robię. Produkty i obsługa nie sa przodem do klienta niestety. Pozdrawiam Tyszanin Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 12:07 Byłem tam dwa razy i raczej nie wybiorę się po raz trzeci. Panie za ladą sprawiały wrażenie, jakbym im przeszkadzał - ostatnim razem stałem przy ladzie z lodami z 10 min. i żadna z pań nie raczyła nawet spojrzeć w moją stronę. Kiedy zapytałem pierwszą z brzegu czy mnie widać, popatrzyła jakbym powiedział "żyrafy wchodzą do szafy". I nic. Poszedłem, co tak będę stał... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 20:43 dzięki za odpowiedz......ale piszcie więcej o kłosie.....słyszałam ze dziewczyny są straszne pyskate!!!!!! a pieczywo nie za bardo jest świeżę i tak naprawdę to nie oni je pieką.....bo kiedyś parę razy słyszałam jak mówili ze czegoś nie dostali Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.07.09, 21:21 rozczarowana34 napisała: > naprawdę to nie oni je pieką.....bo kiedyś parę razy słyszałam jak mówili ze > czegoś nie dostali Może mąki ??? Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.07.09, 13:47 Ja jestem zadowolona, zarówno z obsługi, jak i z produktów. Zawsze jest kolejka, ale dziewczyny się szybko uwijają. Raz miałam tylko nieciekawą sytuację, gdy zpłaciłam zawzyżony rachunek, bo babka zamiast 20 dkg ciastek nabiła mi kilo... Odpowiedz Link Zgłoś
rst Zwolnienia chyba będą w Kłosie 29.07.09, 20:34 No to nabrykaliści na tym forum. Właściciel Kłosa widocznie też to forum czytuje i postanowił wymienić ekspedientki, bo w dzisiejszym "Echo" jest właśnie ogłoszenie w dziale "Zatrudnię". Głupi chyba taki właściciel, gdyż jak dla mnie wystarczyłoby, aby polecił im ubierać większe dekolty i po sprawie. Po co od razu zwalniać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tosia-84 Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 29.07.09, 21:01 Hi, dobre:D ale tak w ogóle, to na szybie w Kłosie już od paru miechów jest info o pracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
rob-ey Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 01:00 za 1300 brutto to raczej stałych pracowników sie nie szuka , stąd ta wiecznie aktualna oferta pracy Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 11:18 Co do ekspedientek to niektóre ruszają się jak żółwie!!! a co do wypłaty to podobno maja większe................. ale kto wie jak tam jest?? to jest sekta!!! ha ha ha ha ha niekture siedza tam od początku..... Odpowiedz Link Zgłoś
marek.grabowski7302 Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 12:45 a ja tam kiedyś ptysie nieświeże kupiłem...krem się taki jakiś bardz kremowy zrobił 2h po kupieniu :-( Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka695 Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 14:29 byłam tam po raz pierwszy...kolejka po samo wejście, więc myślę,że skoro tyle ludzi to wszystko dobre...ale sie rozczarowałam....ptysie i eklery maja okropne kremy, pieczywo też mi nie podchodzi...obsługa w dużej ilości ale jakoś miny nie miała najlepsze, jakby z pretensjami,że chcę coś kupić... Byłam tam pierwszy i ost raz... Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 13:55 rozczarowana34 napisała: > sekta!!! ha ha ha ha ha niekture siedza tam od początku..... Chcesz dyskutować na forum to proszę najpierw wrócić do podstawówki i przypomnieć sobie o ortografii kture pisze się które Odpowiedz Link Zgłoś
neff.ness Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 21:50 Codziennie kupuję pieczywo w Kłosie, na osiedlu. Przemiła obsługa. Pani wita mnie od progu i podaje od razu pół małego, jasnego, pokrojonego chleba, ułożonego w woreczku piętką do góry :) Kiedyś zapytałam czy to będzie dla niej duży problem i jak widać nie. Może dlatego nie narzekam, że jestem uprzejma i uśmiechnięta; zawsze mówię pierwsza "dzień dobry" niezależnie czy jest to mały sklep z pieczywem, stoisko w samie czy kasa w markecie. Obsługa klienta i sprzedaż to wcale nie takie proste sprawy jak się niektórym wydaje. Mówię o dobrej obsłudze i skuteczna sprzedaży! A jeśli chodzi o Kłosa czynnego 24h - cóż... staram się tam nie chodzić. Sprzedawcy, którzy pracują na trzy zmiany i niekończąca się kolejka klientów każdego może wyprowadzić z równowagi. Zarobki są nie szczególne i nie motywują do pracy. Ale do sprawności obsługi nie mam zastrzeżeń. Uff, rozpisałam się :) ps. bardziej denerwują mnie niezdecydowani, wybrzydzający i upierdliwi klienci :D Odpowiedz Link Zgłoś
neff.ness Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 31.07.09, 21:54 ps2. Miało być o produktach... Chleb jest zjadliwy nawet w trzecim dniu i nie kruszy się (mały zwykły). Uwielbiam ich ptysie (te wielkie) i bułeczki cynamonowe. A i takie coś z ciasta francuskiego z makiem, długaśne i kruche - do kawy wypas! Reszta przeciętna, wielu nie próbowałam :) ps3. Żeby nie było - nie jestem pracownikiem Kłosa :) (Ważyłabym już pewnie ze 120 kg ^^) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-live Re: Zwolnienia chyba będą w Kłosie 07.10.09, 21:05 zatrudnijcie sie sami a potem napiszcie o tym jak zapier..... cie Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: Eh...co wy wiecie o kłosie 02.08.09, 12:12 krzywo na ciebie spojrzała czy jak że się tak gorączkujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka695 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.08.09, 19:01 ktoś tu chyba nie rozumie po co jest forum i chce dowartościować siebie...jeśli nie podoba Ci sie piekarnia to w niej nie kupuj i nie obrażaj ludzi którzy tam pracują i kupujących którym to miejsce odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 16:39 No właśnie jestem po to abyście coś zrozumieli......byłam tam dziś do południa ekspedientki ok miłe uśmiechnięte w mare....bo te co były popołudniu to masakra..... ale wiecie o co mi chodzi...o to ze otworzyli piekarnie a ludzie do niej latają jak by byli naćpani i potrzebowali narkotyku.... a drogo tam jak cholera!!! i uwierzcie gdybyście widzieli co oni robią z tym pieczywem....które niby jest stare!!! te drożdżówki na ladzie fuj!!! ludzie na nie kichają itd....a te roztopione lody masakra...idźcie do reala są może trochę drozsze ale smaczniejsze???? Odpowiedz Link Zgłoś
cisowianka695 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 20:00 co do lodów to mogę się zgodzić...włoskie są okropne... najtansze z puszki lepiej smakują... a te na gałki jakieś takie roztopione...ale nie chce już tam wracać..wolę zapomnieć i omijać szerokim łukiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 18:14 Co robią ? No z tym pieczywem,co robią ? Sorry dotttek,nie potrafię się opanować,to jak narkotyk :D Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 20:22 wiem rozumiem... mnie też paluszki świeżbią... co robią NO MACAJĄ pani MACAJĄ!!! [na modłę SZKŁO JEDZĄ pani SZKŁO!!] Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 20:30 Słuchajcie ja nie jestem jakaś opętana....ale porostu nie rozumie tych ludzi.......jak można stać w kolejce 30min......za np chlebem który nie zawsze jest świeży robię takie sceny bo zauważyłam ze jak ktoś ładnie wygląda to ekspedientki liza tak dupę ze nawet po ciepły chlebek latają na zaplecze a tak to stary sprzedawaja .....eh zaczęło się od tego ze kupiłam kiedyś 4 szt małych babeczek wyglądały prze słodko przepięknie za lada aż chciało się je zjeść wszystkie a jak otworzyłam w domu to SZOK!!! jakieś stare pomarszczone.....ok pomyślałam zdarza się ale drugi raz byłam po ciastka to samo piękna galaretka duże ciacho widać ze świeże a w domu otwieram i co....znowu szok na sześc ciastek 2dwa świeże a reszta az wymiotować się chce..........i chleb to samo taki stary ze az sie rozlatywał w worku.....to znaczy strasznie wysuszony....dlatego obiecałam sobie ze poruszę ten temat....to jest piekaria osiedlowa i powinni dbać aby towar był ZAWSZE ŚWIEŻY!!!! wkoncu tam 70% klientów jest z osiedla!!!!! zróbmy coś z tym niech kierownik-kierowniczka sobie coś uświadomią....a jeśli nie to znaczy ze to .......a nie osoby na wyższym szczeblu Odpowiedz Link Zgłoś
1-magdalena Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.08.09, 21:52 Nie wiem jak reszta produktów ale, że ciasta nieświeże to fakt. Przekonałam się na własnej skórze, a raczej żołądku. Odchorowałam je ogromnie i tej placówce mówię NIE. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.08.09, 10:24 Najgorsze jest to ze pytasz się grzecznie czy coś jest świeże dziewczyny twierdzą ze tak a na gołe oko widać ze te ciasta lezą tam z drugi dzień......bele jakie kawałki.......powysuszane...eh...szkoda ze tak renomowana piekarnia nie dba o klientów!!!! PS.ale z jednej strony to nie wina dziewczyn tylko kierowniczki/kierownika Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl rozczarowana chyba raczej zwolniona 06.08.09, 11:36 rozczarowana34 napisała: > Najgorsze jest to ze pytasz się grzecznie czy coś jest świeże dziewczyny > twierdzą ze tak a na gołe oko widać ze te ciasta lezą tam z drugi > dzień... Pisać poprawnie po Polsku nie potrafisz a na gołe oko widzisz że pieczywo jest nie świeże ( jesteś żenująca) Odpowiedz Link Zgłoś
1-magdalena Re: rozczarowana chyba raczej zwolniona 06.08.09, 12:25 organista_pl napisała: > Pisać poprawnie po Polsku nie potrafisz a na gołe oko widzisz że pieczywo jest > nie świeże ( jesteś żenująca) Przyganiał kocioł garnkowi. Wyraz "nieświeże" piszemy razem. Jesteś żenujący Odpowiedz Link Zgłoś
koocia Kiedyś (za komuny) był tylko gniot z Gigantu 06.08.09, 14:45 i często w sklepie można było usłyszeć następujący dialog: - Czy chleb jest świeży ? - z nocy... - a z której nocy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 piekarnia KŁOS...tychy 06.08.09, 15:44 doczepiacie się pierdoł!!!! ej ty jak poprawiasz błędy to poprawiaj dobrze.......a wracając do rzeczy to nie tylko ja uważam tak o piekarni....... może dzięki forum otworzymy kierowniczce/kierownikowi oczy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl była pracownica rozczarowana34 06.08.09, 17:11 rozczarowana34 zachowujesz się jak typowy Polak ,zazdrość i nienawiść czyżby Cię wypieprzyli z Kłosa ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: była pracownica rozczarowana34 06.08.09, 17:47 kiedys byly książki skarg i zażaleń teraz mamy anonimowe jednak fora. Odpowiedz Link Zgłoś
bylapracownica787 Re: była pracownica rozczarowana34 30.08.09, 00:15 Czepiacie sie takich głupot jak brak uśmiechu na twarzy hehehe.Ciekawe ktora by go miala po paru godzinach pracy.Lub jak podniesie cisnienie jakis klient.Niektorzy klienci uwarzaja ze jak sie usmiechamy to smiejemy sie z nich(wiec jak tu sie usmiechac jak niektorym to przeszkadza) Widzicie tylko nas za lada ale nie patrzycie i nie opisujecie klientow jak zachowuja sie do nas.Wszyscy sa w porzadku tylko ekspedietki najgorsze.Sa ludzie ktorzy sa zadowoleni z obslugi i z zakupow,komu nie pasuje cos są inne piekarnie i sklepy.Wiem jedno kazda z dziewczyn stara sie byc mila dla klienta,ale nie karzdy klient jest mily wobec ekspedietki!!! A KLIENCI CIAGLE MAJA PRETENSJE ZE JEST CIEPLE PIECZYWO I MY GO NIE KROIMY,LUDZIE TO JEST PIEKARNIA!!!(sory za błedy) Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: była pracownica rozczarowana34 30.08.09, 00:20 bylam tam ostatnio w okolicach 24... i co? i pani uśmiechnięta i pożartowała i nie marudziła jak zmieniłam "zamówienie" Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 żal...żal.....żal 18.09.09, 17:17 Hm.... na początek chce napisać ze połowa ludzi na forum pisze z błędami,ale takimi osobami nie warto sie przejmować!!! nie macie nic do napisania na temat kłosa to nie piszcie!!!! a co do kłosa to chciałam napisać ze ta piekarnia schodzi na psy!!!!!nowe ekspedientki mają klientów w du......nie obchodzi ich to ze np.starsza pani ledwo stoi w kolejce ale co tam wolą pier....o głupotach!!!,eh kiedys jak sie wchodziło do piekarni to dziewczyny(no napewno większa połowa były zawsze miłe i uśmiechnięte!!) a tera to po prostu żal!!! kierowniczka albo jest ślepa albo spi skoro nie widzi kogo przyjmuje a kto sie zwalnia!! eh...miejmy nadzieje ze przejrzy na oczy i weźmie sie za ta piekarnie eh nie wiem za co dostaje pieniądze:( chyba za obijanie sie tak jak nie które dziewczyny!!!! ps. JA ORAZ PARE MOICH KOLEŻANEK MAMY PROŚBĘ ABY P.DOROTA:0 WZIĘŁA SIE ZA PRACE BO AZ NIE DOBRZE SIE ROBI JAK SIEDZI SIE I WIDZI JAK NIE KTÓRE DZIEWCZYNY MUSZĄ ZAPIE... A ONA właśnie nie wiemy co robi:( na pewno chleb wykłada 15 min!!! p[ozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karina3077 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 18:35 Wyjaśniam Ci że chlebek z zaplecza dajemy wtedy, gdy klient chce go bez krojenia, a nie dlatego że ładnie wygląda !i bez różnicy czy kupuje kobieta, czy mężczyzna, jeśli przyjdziesz i zapytasz o ciepły chleb dostaniesz go o ile bedzie już na tzw: zapleczu . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jestka Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.08.09, 16:14 Witam .Pani Malwinie ekspedientce proponuję kurs języka polskiego oraz kurs obycia z klientem.Rozpacz ogarnia kiedy takie zjawisko mnie obsługuje.Może niektóre produkty macie smaczne,ale odzywki ekspedientek nie.Klientka . Odpowiedz Link Zgłoś
onwolny Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.09, 12:23 Eh czasem ubiegacie od tematu piekarnia....a wchodzicie w wątki całkiem niepotrzebne, osobiście lubię chodzić do piekarni a szczególnie do pani Asi starsza kobieta opalona ale jej ciało mmmmmm obsługo z jej strony zawsze szybka i błyskawiczna no ale kiedy jej nie ma staram sie nie chodzić powód: reszta ekspedientek to nadawały by sie do domu starców wolne głuche i jakies takie nie miłe!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.09.09, 12:31 co do p.Malwiny to się zgodzę!!!! zawsze mruczy coś pod nosem i minie pół godziny az wyjdę z tej piekarni...ważniejsze jest dla nich klachanie o makijażach,kierownice itd!!!! ludzie stoją po 1 god w kolejce wkurzają sie jak mogą a one wiecznie chichrają to jak ma to nie wyprowadzać z równowagi?! albo sa tak nie miłe ze nie warto z nimi rozmawiać słuchajcie nie nasza wina ze musicie pracować jak np macie miesiączkę ....albo jesteście źli ze dostajecie opieprz np od pani kierowniczki no to moge wam zdradzić ze to jest kierowniczka byłam świadkiem jak śmieszna mała pani...opieprzała dziewczyny za CENÓWKI!!!! -ŻENADA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl zenująca rozczarowana34 01.09.09, 15:50 twój jad jakim od ciebie czuć jest zenujący Odpowiedz Link Zgłoś
youngboar Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 04.09.09, 20:28 Jest tam jedna dziewczyna, która w jednej rękawiczce foliowej praz całą zmianę przyjmuje pieniądze i podaje pieczywo, wszystko w tej jednej i tej samej rękawiczce. Odpowiedz Link Zgłoś
czi-ka Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 01:03 A skąd wiesz, że przez całą zmianę? Co stoisz tam i patrzysz? Równie dobrze może ona zmieniać rękawiczkę przy każdym kliencie. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 16:56 Co do tej rękawiczki...to macie racje a z kad wiadomo ze np.nie zmienia rękawiczki? eh stojąc w kolejce 30 min można przypatrzeć sie która pani np; wydaje w rękawiczce pieniądze albo która ma takie dziury w rękawiczce paluchy jej wychodzą ale ona ma to w dup..... dalej bierze ta rękawiczka chleb!!!!!!!! acha a co mnie najbardziej zastanawia to czemu tam sa co chwile nowe dziewczyny? te które były obrotne,szybkie MIŁE się zwolniły a zostały .......(BEZ komentarza) albo nowe które 15 min stukają coś na tej kasie eh....ale miejmy nadzieje ze te 2 panie które tam zostały bodajże P.Monika i P.Asia... zostaną dalej bo inaczej Kłos będzie WSPOMNIENIEM........zbankrutuje szybciej niż sie wzbogacił!!!!ps.Pozdrowienia dla........kierowniczki;0:0:0 niech pani w końcu coś z tym robi bo mi było by wstyd gdyby o mojej firmie tak pisali Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 18:52 Ludzie stoją w kolejce godzinę a nawet tylko pół ? Po niedobry chleb,żle podany i jeszcze niegrzecznie ???? Wariaci czy cóś ? Wątek cudny jest i basta ! Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.09.09, 23:23 masochiści.... albo rozpylają w pomieszczeniu jakieś feromona żeby się ludzie nie mogli rozmyśleć... mówie ci pietnacha.. feromona.... Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.09, 08:10 łomatkoicórko !!!! To spisek piekarski być musi !!!! W końcu nas też coś do tego wątku gna :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.09, 09:51 feromona w jenternecie olaboga swiat sie konczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rozczarowana34 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.09.09, 17:02 hmmm jesteście śmieszni.....kuźwa połowę ludzi co pisze na forum robi błędy...ale widać ze nie który sa ludzie sa tak puści ze zwracają uwagę na takie pierdoły..!!!!!!! Eh zresztą mam to w du..... wracając do kłosa to chce napisać ze ta piekarnia nie jest taka jak kiedyś:( dawniej wchodziło sie do kłosa i na dzień dobry ekspedientki byłe miłe i życzliwe!!!! Wiadomo nie wszystkie ale większa połowa na pewno,a tera Żal!!!!!!! same nie doświadczone ładnie to nazwę dziewczyny!!!! które bardziej tępe byc nie mogą!!!! eh kierowniczka jakaś ślepa???? czy może po podstawówce???? skoro nie widzi kogo przyjmuje a komu pozwala sie zwolnic!!!! miejmy nadzieje ze się obudzi bo za parę dni,miesięcy zostanie sama z tymi super szybkimi dziewczynami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czi-ka Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 06.09.09, 00:18 "acha a co mnie najbardziej zastanawia to czemu tam sa co chwile nowe > dziewczyny? te które były obrotne,szybkie MIŁE się zwolniły" odpowiedzi na to może być wiele i bardzo prawdopodobne, niska płaca, wyzysk, umowa tylko na 3 miesiące i won, głupia atmosfera, kierownik/kierowniczka zołza, praca we wszystkie dni tygodnia itp. :) Odpowiedz Link Zgłoś
organista_pl rozczarowana do gimnazjum powrót 06.09.09, 14:49 rozczarowana34 napisała: > Co do tej rękawiczki...to macie racje a z kad Ja się nie dziwie że Cię wydupcyli z roboty jak po polsku pisać nie potrafisz hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
karina3077 Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 11.09.09, 00:37 A cóż to brak powodów do narzekań nie wierzę !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magi104 Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 14.09.09, 07:54 Fajny wątek, hehehhe ;) Na pewno całe Tychy go już czytały, wnioskując po coraz dłuższych kolejkach w tej piekarni....;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 14.09.09, 08:32 wszyscy poszli sprawdzic o co cho si :) Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 22.09.09, 00:59 Już wiem skąd te korki na Dmowskiego... Wszyscy walą do Kłosa. Może by ich tak na Cielmice przesiedlić? Tak przy okazji: jak pierwszy raz zobaczyłem logo Kłosa to rozwalił mnie ten funt brytyjski zamiast "Ł"... Tak to jest, jak się skieruje badziewiarski plik do badziewiarskiej drukarni. Nikt nie zauważy takiej drobnostki :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotttek Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 22.09.09, 09:09 wątpię żeby to było "niezauważenie" raczej celowy zabieg mnie bardziej rozstraja sam kłos.. który ma dość dziwną "minę" :D Odpowiedz Link Zgłoś
remo29 Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 22.09.09, 22:29 Myślisz, że niegdysiejsze "KOMPUTRY" na Grota Roweckiego, to też celowy zabieg? ;> Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: rozczarowana do gimnazjum powrót 22.09.09, 22:58 Z "komputrami",to chyba jednak celowe było.Tak się mówiło swego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
rufu-s21 Re: żal...żal...żal 20.09.09, 23:21 Nie warto się przejmować... masz rację ALE TOBĄ I PIERDOŁAMI, KTÓRE WYPISUJESZ !!!! Kolejna tempa strzała z mentalnością przeciętnego polaka który z zazdrości próbuje innym zaszkodzić. Skoro tak narzekasz to po co tam w ogóle chodzisz !!! po suchy chleb dla konia. Daj ludziom spokój, to jest piekarnia a nie salon mercedesa i skoro ekspedientki się do Ciebie nie uśmiechają to wcale się im nie dziwie. skoro z Ciebie taka gwiazda to sama stań za ladą ale sądzę że już próbowałaś sił stąd ten twój nick "rozczarowana" WSZYSTKICH ROZCZAROWAŁAŚ. Dla mnie ta piekarnia to rewelka ale ja tam chodzę po pieczywo a nie na przeszpiegi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: żal...żal...żal 21.09.09, 07:32 ale spam... Po co się dajecie wciągnąć trollowi?? Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: żal...żal...żal 21.09.09, 17:01 Nie wiem ,po co,ale się dobrze bawimy przy tym.Z zapartym tchem czekam na kolejne rewelacje. Odpowiedz Link Zgłoś
lisia312 Re: żal...żal...żal 21.09.09, 22:20 a no chyba, że tak, dobrej zabawy! Ja mam ostatnio za słabe nerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
marta_0011 Re: żal...żal...żal tych dziewczyn!!!! 17.01.10, 17:38 Praca w tej firmie chodzi mi o sklepy to horror !!!! Zaznaczam;że nikt mnie nie zwolnił,zwyczajnie na własnej skórze sie przekonałam,że pracownik jest dla nich robotem.Liczy się tylko jak największy utarg!!!Nie ma czasu nawet do toalety wyjść,żadnych szans na urlop poza urlopem letnim.Nie płacą za soboty a pracuje się po 10 godzin!!!Zresztą płaca to też najniższa krajowa+śmieszna premia od utargu ok 100-150 zł.Jest sie sprzedawcą,ksiegowym remanent na głowie i to wszystko za te śmieszne pieniądze no i odpowiedzialność. Ciekawe od czego jest tam kierownik skoro jego pracę wykonują sprzedawczynie i za co dostaje kasę?? Dlatego proszę nie krytykować tych dziewczyn trzeba im współczuć!!! a najczęściej są to kobiety które nie maja wyjścia i muszą pracować. Ja jednak tego terroru nie zniosę i sie zwalniam i już się cieszę:))) Aha nie pracuję w Tychach,żeby nie było:) Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz4666 Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.10.13, 21:03 Czy zauważyliście że coś niedobrego dzieje się w piekarni Kłos na Dmowskiego?, stale zmieniają się pracownice, są zatrudniane nowe osoby które nie mają zielonego pojęcia o produktach i obsłudze klienta, ze starego personelu zostało tylko kilka pań i tylko ze względu na te panie jeszcze tam robię zakupy...tylko dla nich tam przychodzę, chociaż coraz trudniej jest mi trafić na te panie, nie wiem czy są na przymusowych urlopach czy co się z nimi dzieje???????? Odpowiedz Link Zgłoś
44monika Re: piekarnia KŁOS tychy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 29.11.13, 19:09 Witam. W tej piekarni pracują tylko osoby które donoszą na swoich współpracowników, można niczego nie umieć, można chodzić z kodami na towar trzy miesiące ale jak się kabluje na starych pracowników kierowniczce, niejakiej pani Renacie, to praca w tej piekarni jest pewna. Pani ta szpieguje swoich pracowników, tych którzy kablują wynagradza premią za to że jej wszystko donoszą, a normalni pracownicy którzy dobrze wykonują swoją pracę są gnębieni i chodzą bez premii.Sama się przekonałam o tym na własnej skórze, gdyż jestem byłym pracownikiem tej placówki, właśnie na Dmowskiego. Ta pani nie szanuje pracowników, o każdym chciałaby wszystko wiedzieć, nie interesują ją sprawy związane z pracą ale sprawy osobiste pracowników. Mnie potraktowała w straszny sposób, do końca trwania umowy mówiła że będę ją miała przedłużoną,nie pokazywała nowego grafiku, a kiedy byłam ostatni dzień w pracy na zmianę popołudniową to zadzwoniła o godzinie 21 i powiedziała że dziękuje za współpracę ale musi ją zakończyć. Nie traktuje się tak ludzi!!!!!!!!!!!!!, bo zostałam z dnia na dzień bez pracy, a gdybym wcześniej o tym wiedziała to szukałabym sobie innej pracy. I z tego co wiem tak załatwia zawsze sprawy, nie ma nawet odwagi spojrzeć komuś prosto w oczy i powiedzieć co i jak, dlaczego.Mam nadzieję że kiedyś ktoś zrobi z tym porządek, bo tak nie może być. Szkoda mi tylko tych dziewczyn, które tam pracują bo nie mają wyjścia, sytuacja ich do tego zmusiła. Ale jak to się mówi, krzywda wyrządzona drugiemu człowiekowi wraca z podwójną siłą!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś