Dodaj do ulubionych

Kolor biustonosza

11.03.15, 16:58
Dziewczyny potrzebuję pomocy, dotyczącej popularności białej i czarnej bielizny.
Jaki kolor biustonoszy przeważa u Was? Które bardziej Wam się podobają, białe czy czarne?

Obserwuj wątek
    • martvica Re: Kolor biustonosza 11.03.15, 20:05
      Z tych dwóch - czarny. Białej bielizny nie (z)noszę. Czarnej też unikam, lubię fiolet, turkus i róż, czerwień, kratki i kwiatki. Zawsze jak widzę ładny (wzorniczo) biały albo czarny stanik, to wzdycham że fajny, ale nie kupię bo ma głupi kolor.
    • neiti89 Re: Kolor biustonosza 11.03.15, 20:37
      Biały mam jeden. Ślubny ;) Czarny czysto też jeden, ale kilka czarno jakiś (fiolet, beż itp).
      Jestem miłośniczą pstrokacizny, im dziksze połączenie kolorystyczne, tym lepsze. Te wymagania świetnie spełnia Cleo - Izzy, Nyla, Maddie Pop itp
    • sybla1 Re: Kolor biustonosza 12.03.15, 10:09
      Brakuje punktu "inny", jeśli juz mam wybierać to zdecydowanie czarny. Ale. Czarno noszę się "na zewnątrz", natomiast w bieliźnielubię zaszaleć i najwięcej mam biustonoszy wielokolorowych.
    • besame.mucho Re: Kolor biustonosza 12.03.15, 13:02
      Zdecydowanie czarny. Czarnych staników mam kilkanaście, różnią się tylko wzorami koronki. Białego ani jednego, kolorowych jakieś pojedyncze sztuki. No znajdą się jakieś cieliste, nie wiem czy mamy to podciągać pod "białe", w każdym razie mam ich znacznie mniej niż czarnych i z innych powodów - czarne lubię, cieliste się czasem przydają pod białą bluzkę.
    • kasica_k Re: Kolor biustonosza 12.03.15, 14:58
      Białej bielizny nie używam praktycznie w ogóle - więc wybieram czarny, najbardziej natomiast lubię inne kolory, zestawienia czarnego z kolorem itp. Nie widzę u siebie zastosowania dla bieli - po pierwsze, szybko przestaje być biała, farbuje od ubrań, szarzeje/żółknie itp., poza tym nie lubię widoku białych ramiączek wychylających się przypadkiem z dekoltu :) Z musu (pod jasne albo przejrzyste bluzki) wybieram cieliste, za którymi też specjalnie nie przepadam. Choć biała bielizna jako taka potrafi (choć rzadko kiedy) być piękna :)
    • anne_stesia Re: Kolor biustonosza 13.03.15, 12:53
      Bialy nigdy przenigdy. Najmniej prqktyczny kolor na swiecie. Przebija spod bialej bluzki, szarzeje/zolknie pod kolorowymi.
    • yo_anka Re: Kolor biustonosza 16.03.15, 13:40
      brak opcji cielisty ;)
      biały najrzadziej spotykany kolor wśród mich staników, niepraktyczny
      jak już to czarny choć wolę beże i kolory
    • bachula_gr Re: Kolor biustonosza 17.03.15, 16:44
      Mam jeden czarny I jeden bialy (pol na pol z granatem) a tak to jedna wielka tecza.
      Uwielbiam kolorowe.
      Z bialych....w kolorze szampana ;)
    • lovemum.pl Re: Kolor biustonosza 17.03.15, 19:46
      Zdecydowanie inne kolory.
      A dla wszystkich karmiących mam, które nie przepadają za nudną czernią i bielą polecamy jedną z naszych nowości: www.lovemum.pl/products/biustonosz-do-karmienia-hotmilk-forever-your-emerald
      Mamy nadzieję, że spodoba Wam się ten niezwykły kolor:)
      • mniickhiateal Re: Kolor biustonosza 17.03.15, 22:22
        Rany, co za nudzenie w kółko o tym samym. Czy to czasem już nie zakrawa o spam?
    • mniickhiateal Re: Kolor biustonosza 17.03.15, 22:21
      Najbardziej lubię jasne staniki, bardzo chętnie białe,a zdecydowanie najwięcej mam różnych interesujących nudziarzy. Czarne w mniejszych ilościach, ale też noszę, acz w sumie bardziej interesują mnie (b. rzadko występujące w przyrodzie, niestety) szarości. Najmniej lubię pstrokaciznę i poza jednym pastelowym stanikiem w prześliczne, malarskie i angielskie kwiatki nie posiadam nic wielokolorowego.
    • tfu.tfu zielony 18.03.15, 13:11
      różowy, turkusowy, szary nawet, ale nigdy biały :-P
      • effka454 Re: zielony 18.03.15, 17:47
        Popieram :D
    • pinupgirl_dg Re: Kolor biustonosza 18.03.15, 13:40
      W sondzie zaznaczyłam czarny, bo ten kolor uważam za najbardziej praktyczny, a przy tym wciąż mi się podoba i najchętniej go kupuję. Uwielbiam białą bieliznę, ale rzadko ją kupuję, bo jest szalenie niepraktyczna. Co nie zmiania faktu, że to mój ulubiony kolor. Na drugim miejscu byłby u mnie stanik cielisty, np. z jakiejś ciekawej koronki. Na trzeci - czarny. Kolory gdzieś dalej, też lubię kolorową czy nawet pstrokatą bieliznę, ale moje serce zwykle bije szybciej do czegoś bardziej stonowanego, biel, czerń, ciekawy beż, może jakieś brązy czy szarości...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka