bisclavrette Re: LISTA OBECNOŚCI 23.08.08, 23:20 Bisclavrette zgłasza gotowość bojową. Walczmy o lepsze jutro dla naszych biustów. Rzekłam. Odpowiedz Link
madeleine.eve madeleine.eve :) 25.08.08, 16:37 Jeszcze ja :) przy okazji witam i pozdrawiam Odpowiedz Link
eriu obecna i dobrze ostanikowana 25.08.08, 23:47 Forum czytam już od jakiegoś czasu i nawet od czasu do czasu coś skrobnę. Stwierdziłam, że już nie mogę dłużej odwlekać wpisania się na listę obecności. Ogłaszam wszem i wobec, że jestem tu obecna ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkie forumki :) Odpowiedz Link
hexai Re: LISTA OBECNOŚCI 26.08.08, 23:24 Witam serdecznie :) wreszcie ujawniona Iwona Odpowiedz Link
hakimka Re: LISTA OBECNOŚCI 27.08.08, 14:28 I ja obecna ;) Czytam od 2 miesięcy, więc wypadało się ujawnić :D Odpowiedz Link
plecionka Re: LISTA OBECNOŚCI 27.08.08, 20:29 Witam serdecznie! Forum jest bardzo przydatne i juz dowiedzialam sie z niego calej masy przydatnych rzeczy, a mysle, ze to nie jest nawet polowa tego, co mozna tutaj znalezc:) Odpowiedz Link
nelly.86 Re: LISTA OBECNOŚCI 28.08.08, 01:51 A więc i ja się wpisuję - myślałam, że tego wszystkiego nie ogarnę i dam za wygraną, ale wiem coraz więcej i chociaż dziś witam się jako nowicjuszka mam nadzieję, że nie raz się przydam, jak tylko zdobędę trochę doświadczenia :)) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
lila_lu Re: LISTA OBECNOŚCI 28.08.08, 09:44 Wpisuje się biuściasta, niewolnica (do niedawna) minimizerow triumpha. Dzieki za pojawienie się w moim życiu, Lobbystki, dzięki Wam to co było moją "wadą" stało się atutem... Z 75D stałam się 60GG a miska ku mej rozpaczy (zawartość kieszeni wzrasta odwrotnie proporcjonalnie do migracji cyca) powiększa się:P. Zawsze wiedziałam,że coś z tymi owbwodami nie tak,a po zakupie pierwszego wlasciwego stanika (65FF od kumpeli) zaczęłam uświadamiać koleżanki, i moją kumpelę chudzinkę "nawrócilam" z 70B do 60D:P pozdrawiam Nat www.myspace.com/orchidtheband Odpowiedz Link
meeyka Witam wszystkich! 29.08.08, 10:59 Podczytuję Was od kilku dni, w końcu jednak wypada się ujawnić :) Ciągle jestem przed kupieniem mojego idealnego biustonosza, ale już wiem, że zostanę z Wami na dłuuuuuuugo (tak długo jak tylko się da :D) Odpowiedz Link
dwukropeczka_mala Re: melduję się: dwukropeczka_mala 29.08.08, 11:19 Czytam forum od dawna ale dopiero dziś podjęłam poważną decyzję o aktywizacji :) Dzięki forum mam już kilka pięknych staników w rozmiarach w okolicach 70h/65J i chcę więcej! Odpowiedz Link
aeyola Obecna :-) 29.08.08, 11:35 Uczestniczyłam dotąd obecnością bardziej na LMB, ale tu bywam równie często, choć ze względu na poczucie posiadania biustu małego, jakoś śmiałości nie miałam dotąd, aby i tu się wypowiadać. Aczkolwiek kwestia przejścia z niesmiertelnego dotąd 80A/B na 75C/70DD[E] uświadomiła mnie, że biuściasta jednak jestem. Jak każda kobieta. Pozdrawiam wszystkie forumki! Odpowiedz Link
zakletawmarmur Witam 29.08.08, 13:16 Podczytywać zaczełam przed wakacjami... W wakacje były problemy z internetem, ale gdy tylko się dorwałam to wchodziłam na to forum (i angielskie sklepy z bielizną). Odpowiedz Link
cacharel Re: LISTA OBECNOŚCI 29.08.08, 23:19 witam mama dwoćh chłopaków według gwiazd na niebie rozmiar 75G z Feliny na razie jeszzce w Anicie do karmienia szukam sklepu z bielizną najlepiej Ochota Wola Bemowo Odpowiedz Link
czarnaa_iness Re: LISTA OBECNOŚCI 30.08.08, 17:10 witam wszystkie:) podczytuję od artykułu w WO, od lipca czytam Was regularnie tzn prawie codziennie. w tym czasie przerobiłam kilka staników a teraz chyba przyszedł czas na większą aktywność.. tzn.idę do ratunkowego.. Odpowiedz Link
joanna_ff Re: LISTA OBECNOŚCI 01.09.08, 14:13 Joanna z Jędrzejowa. Czytam i korzystam z rad. Od zeszłego tygodnia chodzę w dobrze dobranym staniku i jestem szczęśliwa!! Stokrotne dzięki!! :) Odpowiedz Link