Gość: kama IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.09, 19:47 witam ;) mam takie pytanko.gdzie w swieciu lub okolicach dostane najtansze platikowe standardowe okna ? czekam na odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klik Re: OKNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 07:26 Dobrze poszukaj,teraz jest pełno na rynku tanich okien na chińskich otwartych profilach, no oczywiście sprzedadzą ci jako orginalne zamkniete :) aaa i jeszcze powiedzą że to z ich produkcji której nikt nigdy nie widział :) jak to robią nie które świeckie firmy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okenko Re: OKNA IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.09, 08:40 nbapewnop arkada produkuje wlasne okna ale tanio tam nie jest omega ma okna z krakowa ale tania tez nie jest, lumifil średnio na jeża jest u nich z cenami a ROPLAST chwali sie ze wstawia profile klasy a firmy VEKA a wstawia kupe bo mi wstawili takie okna ze jak bedzie mnie stać to je wypie... i wstawie inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klik Re: OKNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 10:09 hmm...okna z krakowa to z tego zakładu produkcji na trasie Grudziądz - Stolno :) nawet mają napisane okna z krakowa :) szkoda tylko że do tego krakowa jest kilkaset km :) Odpowiedz Link Zgłoś