Gość: Malwina IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:44 Kto może mi polecić jakiegoś młodego, przystojnego instruktora tenisa udzielającego prywatnych lekcji . Malwina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Julian Re: Instruktor tenisowy IP: *.foebud.org 07.02.10, 08:50 To w końcu chcesz się bzykać czy nauczyć gry w tenisa? Chyba za dużo filmów erotycznych się naoglądałaś. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:40 Od razu bzykać, chłopy to tylko o jednym. Co ma mnie jakiś maszkaron z wielkim brzuchem tenisa uczyć. Jestem estetką. A ty koleś masz chyba rakietę tenisową do wacka przywiązaną ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 12:49 Ciesz się, jeśli w Świeciu wogóle znajdziesz instruktora. A jeśli znajdziesz, to nie masz żadnych szans na przebieranie w nich pod względem tego, jak wyglądają. W nauce to chyba chodzi o jej wyniki, a nie o to, jak wygląda nauczyciel. Chociaż, z kobietami to nic nie wiadomo. One na wszystko patrza całkowicie odwrotnie niż się to powinno robić. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:22 Widzę , że łaskawca ze sportem raczej na bakier. Wiem , że w Świeciu jest paru instruktorów. Szukam kontaktu z najlepszym, to chyba logiczne. A że przy okazji oko na czymś można zawiesić to chyba nie grzech. Tak jak by faceci nie kręcili łbami za każdą ładniejszą pupcią !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 19:59 > Szukam kontaktu z najlepszym, to chyba logiczne. To wcale nie jest logiczne, biorąc pod uwagę twoje wcześniejsze wypowiedzi. :P Dla ciebie najważniejsze jest, żeby był przystojny (sama napisałaś, że nie chcesz, żeby cię uczył maszkaron), a jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Może być przystojny i sam potrzebować nauki, a może być brzydal i świetnie uczyć. Masz babo wymagania, jakby w Świeciu było trzystu instruktorów, i mogłabyś sobie wybierać pod kątem dwóch zupełnie niezwiązanych ze sobą cech. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: Instruktor tenisowy IP: 83.238.156.* 07.02.10, 21:06 jest taki jeden nazywają go "TULIPAN" pracuje w SP Świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:41 czekam na telefon !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 20:31 nic ponad ten TULIPAN nawet poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Instruktor tenisowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:37 Malwina Ty to chyba z ksiezyca sie urwalas i widze ze w glowce troche nie halo tez jest rusz swoja niby piekna dupe i na stadion wdy i sama sobie zalatw kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam on Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 21:00 malwina może byc instruktor sexu jak co to sie polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 21:20 Ty wyleniały romeo ja o tenisie Ty o penisie. Może dla Ciebie to jest to samo bo dla mnie nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 21:13 A z Ciebie gentelmen jak z koziej dupy trąba, nie zauważyłeś gamoniu że jest zima ? Po jaką choinkę mam się wlec na stadion. Nie słyszałam o tenisie na śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luis Fabianooo Re: Instruktor tenisowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.02.10, 00:32 Ale się czepiacie dziewczyny, może przecież wymagać czego chce a czy znajdzie kogoś odpowiadajacego jej wymaganiom to już jej sprawa! Można jechać na giełdę z zamiarem kupna malucha z klimą, komputerem pokładowym i z dwustoma końmi pod maską i czy taki sie znajdzie to już problem kupującego. Mam znajomego który być może byłby chętny udzielić Ci lekcji tenisowych, ale najpierw musiałbym go zapytac zanim jakies namiary dam. A swoją drogą to jak zacznie się sezon na KS Wda to zapewne nie bedzie Ci trudno spotkać osoby które chciałyby się Tobą zająć w kwestii szlifowania tenisowego rzemiosła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:47 Dzięki ! Będę czekała na namiary. W końcu jeden normalny gość. Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś