Dodaj do ulubionych

Instruktor tenisowy

IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.10, 22:44
Kto może mi polecić jakiegoś młodego, przystojnego instruktora tenisa
udzielającego prywatnych lekcji . Malwina
Obserwuj wątek
    • Gość: Julian Re: Instruktor tenisowy IP: *.foebud.org 07.02.10, 08:50
      To w końcu chcesz się bzykać czy nauczyć gry w tenisa?
      Chyba za dużo filmów erotycznych się naoglądałaś. :)
      • Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:40
        Od razu bzykać, chłopy to tylko o jednym. Co ma mnie jakiś maszkaron z wielkim brzuchem tenisa uczyć. Jestem estetką. A ty koleś masz chyba rakietę tenisową do wacka przywiązaną !
        • Gość: jk Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 12:49
          Ciesz się, jeśli w Świeciu wogóle znajdziesz instruktora. A jeśli
          znajdziesz, to nie masz żadnych szans na przebieranie w nich pod
          względem tego, jak wyglądają. W nauce to chyba chodzi o jej wyniki,
          a nie o to, jak wygląda nauczyciel. Chociaż, z kobietami to nic nie
          wiadomo. One na wszystko patrza całkowicie odwrotnie niż się to
          powinno robić. :P
          • Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 19:22
            Widzę , że łaskawca ze sportem raczej na bakier. Wiem , że w Świeciu jest paru
            instruktorów. Szukam kontaktu z najlepszym, to chyba logiczne. A że przy okazji
            oko na czymś można zawiesić to chyba nie grzech. Tak jak by faceci nie kręcili
            łbami za każdą ładniejszą pupcią !!!
            • Gość: jk Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 19:59

> Szukam kontaktu z najlepszym, to chyba logiczne.

To wcale nie jest logiczne, biorąc pod uwagę twoje wcześniejsze
              wypowiedzi. :P Dla ciebie najważniejsze jest, żeby był przystojny
              (sama napisałaś, że nie chcesz, żeby cię uczył maszkaron), a jedno z
              drugim nie ma nic wspólnego. Może być przystojny i sam potrzebować
              nauki, a może być brzydal i świetnie uczyć. Masz babo wymagania,
              jakby w Świeciu było trzystu instruktorów, i mogłabyś sobie wybierać
              pod kątem dwóch zupełnie niezwiązanych ze sobą cech. :P
    • Gość: polecam Re: Instruktor tenisowy IP: 83.238.156.* 07.02.10, 21:06
      jest taki jeden nazywają go "TULIPAN" pracuje w SP Świecie
      • Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:41
        czekam na telefon !!!!!
        • Gość: baba Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 20:31
          nic ponad ten TULIPAN nawet poniżej
          • Gość: a Re: Instruktor tenisowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 20:37
            Malwina Ty to chyba z ksiezyca sie urwalas i widze ze w glowce troche nie halo tez jest rusz swoja niby piekna dupe i na stadion wdy i sama sobie zalatw kontakt
            • Gość: sam on Re: Instruktor tenisowy IP: *.ip.netia.com.pl 08.02.10, 21:00
              malwina może byc instruktor sexu jak co to sie polecam :)
              • Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 21:20
                Ty wyleniały romeo ja o tenisie Ty o penisie. Może dla Ciebie to jest to samo bo
                dla mnie nie.
            • Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 21:13
              A z Ciebie gentelmen jak z koziej dupy trąba, nie zauważyłeś gamoniu że jest zima ? Po jaką choinkę mam się wlec na stadion. Nie słyszałam o tenisie na śniegu.
              • Gość: Luis Fabianooo Re: Instruktor tenisowy IP: *.swiecie.vectranet.pl 09.02.10, 00:32
                Ale się czepiacie dziewczyny, może przecież wymagać czego chce a czy znajdzie
                kogoś odpowiadajacego jej wymaganiom to już jej sprawa! Można jechać na giełdę z
                zamiarem kupna malucha z klimą, komputerem pokładowym i z dwustoma końmi pod
                maską i czy taki sie znajdzie to już problem kupującego. Mam znajomego który być
                może byłby chętny udzielić Ci lekcji tenisowych, ale najpierw musiałbym go
                zapytac zanim jakies namiary dam. A swoją drogą to jak zacznie się sezon na KS
                Wda to zapewne nie bedzie Ci trudno spotkać osoby które chciałyby się Tobą zająć
                w kwestii szlifowania tenisowego rzemiosła...
                • Gość: Malwina Re: Instruktor tenisowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.10, 23:47
                  Dzięki ! Będę czekała na namiary. W końcu jeden normalny gość. Pozdro !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka