Gość: name IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 15:26 Czy ktoś może zajmuję się decoupage? Jeśli tak gdzie zaopatrujecie się w materiały? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chciałem ale... Re: Decoupage IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.10, 15:51 Witam. Materiały można nabyć na Alle...jak i w sklepach z farbami. Jest to dość czasochłonne i trzeba mieć wyczucie stylu i estetyki, więc nie jest to dla każdego. Ale polecam spróbować :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: name Re: Decoupage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 19:42 a czy w Bydgoszczy istnieją sklepy które mają w swojej ofercie materiały do decu? chodzi mi o farby oraz przedmioty do dekorowania metodą decu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widzialam Re: Decoupage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 20:06 Widzialam jakies tam materialy w empiku, ale nie bylo tego za duzo i ceny wiadomo jakie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosenka Re: Decoupage IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 15:11 Witam! Jestem producentem elementów do zdobienia decoupage. Zapraszam na moje aukcje na allegro adamzieman. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magdajusz Re: Decoupage 08.03.23, 14:36 Ja polecamy skrzynki i pudełka od Fenwit Tekst linku super jakość, z pozostałymi elementami do decoupage nie pomogę ;/ Odpowiedz Link Zgłoś