Dodaj do ulubionych

lumpeks pss

IP: *.chelmno.mm.pl 20.05.10, 23:47
Witam , czegoś takiego jeszcze nie widziałam !! tam kobiety dosłownie na
pięści za włosy się szarpią !! Wyrywają sobie z rąk co sie tylko da ! Proszę
mnie zle nie zrozumieć , sama lubię poszperać w ciuszkach i nie mam nic
przeciwko osoba które kupują w takich sklepach ale takim zachowaniem kobiet
to jestem zaskoczona i zszokowana !!! . O co tam chodzi ??
Obserwuj wątek
    • Gość: mazel Re: lumpeks pss IP: 83.238.157.* 20.05.10, 23:53
      tam chodza bogate baby i biedniejsze, i chodzi oto, ze bogate kobiety chca
      podebrac jak najwiecej towaru bo je na to stac a biedniejsze musza walczyc o
      dobre ciuchy bo je nie stac na wiecej wiec bira skromnie ale dobre. to jest
      wstyd, zeby do takiego czegos dochodzilo, za grosz szacunku do drugiej osoby sie
      nie ma i wstydu! bo jak mozna biedniejszym jeszcze z rąk wybierac! stare mochery
      zastanowcie sie co robicie!
      • Gość: mmm Re: lumpeks pss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.10, 08:36
        no niestety tak to tam wygląda. Jak sępy się zachowują. Sama nie raz byłam świadkiem takich dziwnych zdarzeń
        • Gość: dzagnes Re: lumpeks pss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.10, 19:46
          W pss baby zachowują się jak wariatki mówie głównie o tych
          paniusiach bogatych np. o żonach lekarzy po co one tam łarzą?? niech
          w sklepie kupują ciuchy a dadzą szanse tym ,,normalnym ludziom,,
          • Gość: heh Re: lumpeks pss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.10, 21:02
            też widziałam podobne rzeczy właśnie w pss. tak rzuciły się kobiety na własnie
            przyniesiony worek ciuchów że mnie zamurowało. jakby to złoto za darmo rozdawali
            a nie uzywane ciuchy sprzedawali.
            żedana
            • Gość: Gonzo Re: lumpeks pss IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.05.10, 01:02
              Ja tam pójde jak towar bedzie nowy a niech te stare kur...... się rzucą to jak
              przypier.. w pysk to się spier..... ze schodów na du do banku z.Kij ze sobą biore.
              • Gość: sylwia Re: lumpeks pss IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.05.10, 10:11
                temat tego lumpeksu strasznie mnie porusza, ja pozniej nie moge patrzec na te
                damy na ulicy ci sue szarpia o buty|! wpadlam ostatnio na pomysl zeby isc tam z
                kamera. TEGO LUDZIE NIE WIDZIELI. to takiego dymu nie ma w stokrotce jak sie
                bioja powaznie!
                i staja caly dzien przy tych skrzyniach i nie wpuszcza nawet chwilke pogrzebac
                bo za godzine towar wysypia nowy.
                ja tam wchodze przejde sie sie wku*wie i wychodze ide do scandii.
                i racja 35/kg to bogate babki co biora wole zwalniaja sie z pracy na 5min;] ida
                i biora za 500zl towar. biednego tam nie znajdziesz...
                PROPONUJE INNYM WEJSC I ZOBACZYC...BEDZIECIE w szokumoze corki sie zawstydza
                w jaki sposob ich mamuski zdobywaja te super ciuszki
                ja wymiekam bo nie
                chce sie szarpac
                widzialam jak prawie przewrocily tego Pana co towar
                dorzuca bo szedl trzymajac w rekach towar ktory chca dorzucic

A PÓŹNIEJ te stare wariatki lataja na gllych dupach bo tam nie ma
                przebirelani po katach na rajstopach gaciach i podkoszulkach
                no rzygac sie
                chce.
                apel do mężczyzn ZABROŃCIE tam chodzisz waszym "damom" mowie wam nikt nie zorbi
                wam takiego wstydu jak wasze zony , nawet pijana corka wyglada lepiej od 40latki
                50latki szarpiacej za wlosy kogos za ciuszkiem
                • Gość: sylwia Re: lumpeks pss IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.05.10, 10:15
                  no nie moge tak sie wkurzam jak pomysle... jedna baba trzyma buta i druga z tej
                  samej pary i co jedna kupi liczac na to ze ta druga go odlozy i wroci za godzine
                  po drugiego do pary!
                  a kradziez z koszyka w chwili gdy sobie przewracasz ciuszki to norma.
                  widzialam jak dziecko stanelo na drodze pan.. byl szkoszyk z zabawkami czy
                  czyms.. przygniotly dziecko do tej drewnianej skrzyni, nikt nie chcial odpuscic
                  przez przejrzeniem "zabawek a to dziecko sie darlo i wylo.
                  dla bezpieczeństwa nie bierzcie tam dzieci.!!

• Gość: becia Re: lumpeks pss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.10, 14:13
                    kiedys mi jakas stara raszpla pasek z koszyka ukradla i to jeszcze moj prywatny
    • Gość: Świecianka Re: lumpeks pss IP: *.ip.netia.com.pl 23.05.10, 15:56
      Nie lubię tam kupować właśnie dlatego!
      Sama tego nie rozumiem jak dorosłe osoby robią z siebie małe dzieciaki, które
      wyrywają sobie zabawki z piaskownicy. Śmieszne i nienormalne!!!
      • Gość: rrr Re: lumpeks pss IP: *.swiecie.vectranet.pl 23.05.10, 17:55
        jak was to oburza, to po kiego grzyba tam zagladcie i niepotrzebnie
        robicie zbedny tłok.
        • Gość: ja Re: lumpeks pss IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.10, 10:27
          a kiedy tam jest nowy towar? to jest ten lumpeks koło lewiatana w
          tym pawilonie na górze? nie jestem ze świecia.
          • Gość: mama Re: lumpeks pss IP: 81.219.127.* 24.05.10, 15:00
            Ten lumpeks jest na ulicy Klasztornej, za apteką w stronę miasta.
            • Gość: ja Re: lumpeks pss IP: *.ip.netia.com.pl 26.05.10, 17:22
              Sama ostatnio bylam swiadkiem jak pewna kobieta (wiek okolo 60tki)
              latala nago bez stanika po lumpie bo przymierzala bluzke!
              Masakra !!! Byla gorsza niz ta babcia z reklamy sprita! FUJJJJJ!!!
              • Gość: Vnx Re: lumpeks pss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.10, 19:22
                Nawet nie wiem gdzie to jest ;) Piszecie, że na Klasztornej gdzieś?
                Aż się kiedyś przyjdę pośmiać, polewka musi być ostra :D
                • Gość: goś Re: lumpeks pss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.10, 21:12
                  żenada .;(
                  • Gość: Gośc Re: lumpeks pss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 20:20
                    Niedługo otworzy sie w Swieciu lumpeks tak samo duży jak PSS tak samo duzo towaru a ceny za kg co najmniej 10-20% niższe ;-)))
                    • Gość: lopi Re: lumpeks pss IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.09.10, 20:27

Przyjdziemy , zobaczymy co proponujesz.Ale wątpię,że przebijesz Pss-y
    • Gość: nie wiem Re: lumpeks pss IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.10, 20:29
      co to jest to pss??
    • slonce123450 Re: lumpeks pss 22.10.13, 17:41
      kiedy nowy towar?
    • przybysz1233 Re: lumpeks pss 30.10.13, 19:54
      sklep BUTIK na Słowackiego 7a (ulica na której jest Cech i spółdzielnia mieszkaniowa) .Oferujemy odzież angielską używaną,nową i końcówki kolekcji.Wypożyczamy również stroje dla dzieci.Zapraszamy serdecznie wszystkie panie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka