IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 19:29
czemu faceci albo wcale nie mowia ze kochaja albo rzadko mowia kocham cie?i tak samo nie prawia komplementow?przeciez kobieta z ktora jest i sypia tego potrzebuje zeby ja dowartosciowac i zeby czula ze sie ja kocha i akceptuje!
Obserwuj wątek
    • Gość: zycie Re: uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 19:54
      bo oni juz tak maja. znajda sie i tacy calusni co komplementuja kobiety i
      mowia,ze ja kochaja.
      nie uogolniaj :)

to napisalam ja - kobieta.
      choc fakt, moj to tez raczej nie sypie 'czulymi slowkami' :)
    • Gość: kocham... Re: uczucia IP: 81.219.90.* 14.07.10, 19:59
      Mój facet codziennie mi mówi, że mnie Kocha. Jestem z nim naprawdę
      bardzo szczęśliwa.
      • Gość: kochanie Re: uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.10, 20:01
        Madziu jak ja byłem z tobą to mówiłem Ci że cię kocham
      • Gość: :) Re: uczucia IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.10, 20:04
        Za dwa lata się porzygasz od tego ciągłego "kocham cię". Wszystko w
        umiarze. Nawet wyznawanie miłości codziennie, może się znudzić. A po
        dłuższym czasie, to będzie wyświechtana formułka a nie wartościowe
        słowa.
        • Gość: kocham... Re: uczucia IP: 81.219.90.* 14.07.10, 20:08
          Jestem z moim facetem juz ponad dwa lata i jakoś nie znudziło mi sie
          to...
          • Gość: :) Re: uczucia IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.10, 20:46
            No cóż. Znam człowieka, któremu przez kilka lat nie znudziło się
            mówić, że nazywa się Napoleon Bonaparte. ;)
            Jeśli przez 2 lata nie znudziło Ci się codzienne słuchanie "kocham
            cię", to musisz być naprawdę dziwna, albo po trudnym dzieciństwie.
      • Gość: Wiktor Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.swiecie.vectranet.pl 14.07.10, 20:04
        Zainspirowany wpisem Madzi - nie mogłem sobie odmówić krótkiej odpowiedzi na
        nurtujące od wieków męską część ludzkości pytanie - czyli - Czego pragną kobiety?
        No cóż odpowiedź jest prosta. Kobiety pragną ... no czego? No nowej pary butów –
        oczywiście no i wcisnąć się w ulubione dżinsy z przed trzech sezonów he, he. No
        teraz to mi się dostanie, ... a co tam to taki humorystyczny przerywnik tych
        moich wywodów. Tak już całkiem poważnie to cóż, kobieta to takie dziwne
        ustrojstwo, które potrzebuje adoracji, docenienia, uznania. Jako piękno w
        krystalicznej postaci wymaga zachwytu i uwagi. Źle funkcjonuje bez „Cudownie
        wyglądasz!”, „do twarzy ci w tym kolorze!” i kwiatów tylko dla niej. Nawet panie
        z minimalną miłością własną potrzebują rozpieszczania jak powietrza, co Marcel
        Achard zgrabnie ujął słowami „Kromka chleba i dwa komplementy całkowicie
        wystarczają kobiecie, aby przeżyć dzień”... Dlatego pragnie nieustannych
        zapewnień, a nie tylko obecności. Jak niewielu mężczyzn zdaje sobie z tego
        sprawę! Mądry facet o tym wie i czerpie z tej wiedzy „słodkie dowody kobiecej
        wdzięczności”. ;)
        • Gość: madzia Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.10, 20:55
          znaczy sie mi nie chodzi o codzienne gadanie bo to sie wie ze zbrzydnie/tylko mi
          chodzi o to czemu niektorzy NIGDY nie powiedza ze ladnie wyglada jak na przyklad
          zalozy nowy ciuch albo sie uczesze inaczej i naprawde ladnie wyglada.a sa tacy
          co to przez cale zycie nie powiedza nawet tej jedynej oststniej kocham cie?albo
          czemu sie nie zwracaja kochanie chociaz czasem nie codziennie?jak kobieta wie
          zze jest kochana to sie jej lepiej zyje
          • Gość: żona Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.10, 14:07
            my jesteśmy ze sobą 8 lat (od czterech małżeństwem). Często się mijamy w biegu i
            w natłoku codziennych zajęć nie myśli się o takich czułościach, komplementach
            ale mąż zawsze zauważy nowy ciuch (chociaż nieraz chce ukryć nowy nabytek:)),
            gorzej z zauważeniem nowej fryzury (chyba, że zgolę się na łyso:)) ale
            wszystkiego mieć nie można.
            • Gość: kretynka absolutna Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 11:52
              są ludzie, którzy nie potrafią mówić o uczuciach, krępuje ich to, wstydzą się
              powiedzieć to w cztery oczy, wolą napisać
              w takim przypadku druga osoba powinna dążyć do tego, by zamiast pisania zaczął
              to mówić bez krępacji
              od czego są rozmowy...
              • Gość: tak to już jest... Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.10, 14:26
                ja jestem z chłopakiem od prawie dwóch lat i na początku to jaki on
                był słodki i kochany a teraz się zmienił na gorsze od pewnego
                czasu... fakt że ja mam swoje humory ale trochę przeszłam w tym
                życiu i potrzebuję cały czas wsparcia i PRZYTULANIA... Tak to już
                jest z tymi facetami niestety...
                • Gość: on Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.10, 10:51
                  to moze Ty sie zmienilas? :P
        • 2.ana Re: do wiktora??????? 28.07.10, 15:32
          wiktor jestes tym ktorego szukam od dawna napisz gdzie mozna cie spotkac zaraz
          tam bede ps. taki wiktor to marzenie kazdej KOBIETY
          • Gość: W. Re: do 2. ana IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.07.10, 19:02
            Witaj 2.ana
            Masz piękne serce – potrafisz pomagać tym, którzy tego potrzebują. Jesteś
            inteligentna – masz własne poglądy i nie wahasz się ich bronić. Pomimo licznych
            obowiązków związanych chociażby z byciem super mamą jesteś zadbaną, atrakcyjną
            kobietą. Pojawienie się w Twoim życiu mężczyzny, który będzie potrafił Ciebie
            wspierać, zapewni bezpieczeństwo i gorące uczucie jest nieuniknione – ale
            zapewne o tym wiesz – w końcu stara cyganicha prawdę mówiła.
            Pozdrawiam W.
            • 2.ana Re: do 2. ana 29.07.10, 11:48
              to bardzo miła i budująca opinia za co serdecznie dziękuje ps.ale o co chodzi z
              tą cyganką
              • Gość: Wiktor Re: do 2. ana IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.07.10, 15:06
                Witaj 2.ana
                Chodziło mi o tą starą cyganichę, która dopadła Cię szesnaście lat temu w
                Grudziądzu i wróżyła z ręki ;)

Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego

W.
                • 2.ana Re: do 2. ana 30.07.10, 10:48
                  Gość portalu: Wiktor napisał(a):

> Witaj 2.ana
                  > Chodziło mi o tą starą cyganichę, która dopadła Cię szesnaście lat temu w
                  > Grudziądzu i wróżyła z ręki ;)
                  >
                  > Serdecznie pozdrawiam i wszystkiego dobrego
                  >
                  > W.
                  >jaki ten świat mały a Ty imponujący
        • Gość: Natalka Re: Tego pragną kobiety ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 15:17
          Boże człowieku gdzieś ty się uchował???? :)))) Zrobiłeś KOPIUJ
          WKLEJ,czy co:)
    • Gość: on Re: uczucia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.10, 14:22
      a Ty dajesz swojemu facetowi seks zawsze kiedy Cię poprosi? Nie? No widzisz...
      • Gość: juu Re: uczucia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.10, 14:44
        a musi? to jakiś obowiązek, że zawsze trzeba dawać d...gdy PAN CHŁOPAK chce?
        ha ha ha
    • Gość: krt Re: uczucia IP: *.swiecie.vectranet.pl 28.07.10, 21:31
      do Wiktora - zgadzam się z Tobą w zupełności. Dodam jednak, że
      kobieta potrzebuje też czasami porządnego dymania. Potem zupełnie
      inaczej ,,CHODZI'' . Przepraszam za słowo, ale czasami i takich
      trezba użyć aby nadać i wywołać klimat, oraz po prostu spełnić
      kobiece oczekiwania(tych obok komplementów)
      • Gość: W. do krt IP: *.swiecie.vectranet.pl 29.07.10, 15:15
        Witaj krt

To co piszesz to jak mówi klasyk „ oczywista oczywistość”, ale ujął bym to mniej
        dosadnie
        - kobiety pragną adoracji, docenienia, uznania oraz odrobinę czułości,
        delikatności.... no i orgazmu ;)
        pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka