Gość: ciekawa IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.10, 20:11 Czy można kochać dwie kobiety równocześnie - żonę i kochankę ? Jakie jest wasze zdanie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: p Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.10, 20:14 jak najbardziej można, polecam taki układ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Si Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 20:30 wkoncu normalni na forum :D ja tez polecam taki uklad :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlodzież Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 22:06 Kochac czy nie - trudno powiedziec, ale mozna sprobowac byc z dwiema - super uklad; jak jedna cos fiksuje - idziesz do drugiej, i odwrotnie. Gorzej jak dwie szaleja wtedy to tylko zostaje chlopiec dla kontrastu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.10, 23:18 Kochać obie jednocześnie? Absurd! Prędzej jedynie siebie samego - tylko i wyłącznie! Jedna kobieta - to proza życia, druga - zabawka ,odskocznia. Pełen egoizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nati Re: Żona i kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.10, 18:53 Żona jest kimś przy kim facet nie boi się być sobą.Jest kobietą, której nie boi się powiedzieć wprost swojego zdania...kochanka jest i będzie urozmaiceniem i czymś co nadaje życiu adrenaliny.Niczym więcej. Pamiętajcie ,że w nocy każdy kot czarny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do nati Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.10, 19:45 kretynko nie możesz na końcu wątku pisać jak leci, tylko w połowie i utrudniasz ludziom znalezienie tego wpisu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Była zdradzonażona Re: Żona i kochanka IP: 188.33.140.* 24.08.10, 20:05 A co,gdy facet lepiej dogaduje się z kochanka,przy niej jest soba,jej opowiada o swoich,marzeniach,z nią rozwiązuje swoje problemy,znajduje wsparcie itd.Kim wtedy jest żona? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 25.08.10, 07:39 Kochanki to zwykłe k.. tylko daja za darmo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty debsie Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 21.08.10, 23:47 a moze jest zona ktorej maz sie tak z drugiego zwiazku z inna kobieta tlumaczy! wez sie uspokoj... a co ciebie wyr chal i wyrzucil jak smiecia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moje zdanie Re: Żona i kochanka IP: 109.243.23.* 22.08.10, 00:17 Czasami kochanka to tylko seks,a czasami to prawdziwe uczucie.Jeśli to prawdziwa miłość,to myślę,że nie można kochać dwóch kobiet jednocześnie.Ale ile ludzi,tyle przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultrabronx killer Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 01:35 ludzie chodzi o lojalność jak ktoś robi na boku to jest zakłamaną kur... i niech wypierda.. sie decydujac z kim chce byc proste jak łamanie sie z rana po przegotowanej widzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szogun Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 03:02 jebac lojalnosc :D dobry uklad cos sie nam nalezy :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 07:50 Byłam kochanką wielu mężów i polubiłam ich Żony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.08.10, 08:55 Wszyscy obwiniają kochanki o wpieprzanie się w związek a przecież to facet jest winien najbardziej!!!! Kochanka sama do łóżka się nie pcha i nie zmusza żeby facet do niej wracał kilka razy w tygodniu..Często nawet nie wie,że on jest zajęty albo dowiaduje się zbyt pózno..Wystarczy spojrzeć z jej punktu widzenia..No chociaż zdarzają się typowe idiotki,które obrączka pociąga..ale co do tych to się nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opuszczona Re: Żona i kochanka IP: 109.243.92.* 22.08.10, 09:43 wiecie co, moj maz mnie zostawil dla kochanki i wiecie w jakim momencie? w momencie, kiedy urodzilam dziecko i nie mialam juz tyle czasu dla niego, bo malenstwo wymagalo sporo uwagi, skonczyly sie imprezki, balowanie i robienie w kazdym czasie, na co ma ochote. przyszly obowiazki, problemy zwiazane z dzieckiem, nie bylo juz takiej ochoty na seks, bo jak kazda mamusia wie, zmeczenie jest totalne, nieprzespane noce, do tego karmienie piersia i burza hormonów. I ten w tym momencie, kiedy najbardziej potrzebowalam jego wsparcia, pomocy, odwrocil sie na piecie i poszedl zupelnie w innym kierunku z kochanką, ktora teraz jest dla niego taka jak, ja kiedys - nie ma dziecka i jest dla niego atrakcyjna w kazdej sytuacji, ma dla niego zawsze czas i robia to na co ma ochote. I to jest normalne? to jest załosne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opuszczona Re: Żona i kochanka IP: 109.243.92.* 22.08.10, 09:47 i jeszcze jedno do tek kochanki wielu męzów - wiesz co? zalosne jest to co wypisujesz, co robisz? jestes z tego dumna? chcialabys byc na miejscu tych zon? zeby ciebiue w przyszlosci nie spotkalo to, co ty teraz wyprawiasz, zeby czasem ciebie twoj maz tak nie potraktowal, ze na boku bedzie sypial z innymi i bedzie tak samo mowil, jak ty teraz. chcialabys? to tego ci zycze, tego, co ty teraz robisz innym zonom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaka Re: Żona i kochanka IP: *.opera-mini.net 22.08.10, 09:50 ja mam żonę a w wolnych chwilach posuwam jej koleżankę :D na dodatek z inna spotykamy się we trójkę i jest fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do szmaciar Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.08.10, 11:28 Większość fecetów to zwykłe ograniczone do dwóch rzeczy samce- seź i żarcie. nie wazne dla nich z kim to robią. Kochanki nie maja szacunku do siebie, przeciez i tak wiadomo, ze japrzeleci w ukryciu a najwazniejsza i tak jest zona, z która mieszka i pokazuje się. Ale jak ktoś jest szmatąi jest z tego dumny to dla mnie jest ZEREM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochanka:))))))))) Re: Żona i kochanka IP: 109.243.189.* 22.08.10, 11:57 A jak facet pokazuje sie oficjalnie z kochanka,to co?I co na to zona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 12:17 niestety przykre to ! tyle na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZONA Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 22.08.10, 12:21 I jesteś zadowolona, że rozalasz komus rodzinę, smutne jest to, że nie stac Cię na wolnego faceta. A może znalazłas sponsora z grubym portwelem?Wtedy nic nie jest wazne,ze sa dzieci, tylko kasa i samczy popęd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: Żona i kochanka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.10, 12:54 No dobra dylemat duży.Panowie pięknie się wypowiadają że tak i oni są w tym układzie szczęśliwi.Zadajmy jednak pytanie odwronie jak to jest mieć męża i kochanka.Również będziecie tak pięknie to spostrzegać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebaka Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 21:50 ja nie mam nic przeciwko moja zna lubi byc brana na 2 baty wiec czasem przyhodzi do nas nasz kolega skoro ja moge to ona tez. równouprawnienie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyle Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.10, 23:22 od kochania jest żona a od seksu kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do 'tyle' Re: Żona i kochanka IP: *.ip.netia.com.pl 23.08.10, 08:35 to trzeba myslec przed slubem i wybrac na zone kobiete z ktora dobrze ci w codziennym zyciu i w lozku!!!!wtedy bedziesz mial swietna zone i kochanke!!!!malo jest takich kobiet ale co zrobic??super facetow tez jest malo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.10, 10:05 zawsze ktos bedzie szukal wrazen na boku.. tacy sa teraz faceci..przy jednej stalej partnerce nie wytrzymaja..nawet jesli sex bedzie idealny..bo ile mozna z jedna wyrzymac nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Żona i kochanka IP: 109.243.235.* 25.08.10, 12:48 NIE DA CI ZONA,NIE DA CI MATKA TEGO CO DA CI KOCHANKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 12:58 taaa... hiva sprzeda tylko kochanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Żona i kochanka IP: *.ip.netia.com.pl 25.08.10, 13:07 Albo żona, która ma kochanka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja mam Re: Żona i kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 25.08.10, 13:05 Ja mam żonę i kochankę. Kocham i żonę i kochankę. Oczywiście obie wiedzą o sobie nawzajem. Ba nawet mieszkamy w trójkę pod jednym dachem... :) Nawet czasami w trójkę to robimy!... Niestety żona nie pozwala mi spędzac całych nocy z kochanką, więc kochanka nocami śpi w garażu. Bo kochanka to moja suka-suzuki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adi Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.10, 14:31 ja tez mam i jest fajnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byla zona Re: Żona i kochanka IP: 109.243.139.* 26.08.10, 00:23 a ja bylam zdradzona przez meza, a pozniej opuszczona dla kochanki, i wiecie co? po rozwodzie zaczęlam prowadzic taki sam tryb życia, jak były maż, i to z jego kumplami. Wiecie jak dziala mu to na nerwy? dosłownie wykancza!Mimo, ze jestesmy po rozwodzie. A mial mnie gdzies, a teraz taka zazdrosc. Cóz - stara milosc nie rdzewieje. A ja jestem zdania-jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie. Niech zobaczy, jak to jest miło, kiedys wykanczał mnie on-schudłam do 48 kilo. A teraz wykanczam go ja. I wcale nie zaluje. Niech ma za swoje.polecam bylym zdradzonym zonom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdrt Re: Żona i kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 14:50 dziewczynom rowniez hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.08.10, 21:27 Czy Kobiety naprawdę nie potrafią oddzielić psychiki od fizyczności? Po co tyle ocen, hałasu i dylematów moralnych. Przecież o to chodzi, żeby było przyjemnie! A, Ci co im nie pasuje niech oglądają wiadomości w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do faceta Re: Żona i kochanka IP: 83.238.158.* 26.08.10, 22:49 faceci umieja oddzielic psychike od fizycznosci? jak dziewczyna zdradzi swojego faceta, to ten dopiero szaleje z zazdrosci!!! miec rogi to wg ciebie przyjemnosc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do faceta Re: Żona i kochanka IP: 83.238.158.* 26.08.10, 22:52 wymagacie niewiadomo czego, a sami dostajecie szału na samą mysl, ze wasze Kobiety moglyby szukac "przyjemnosci" z innym facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: facet Re: Żona i kochanka IP: *.swiecie.vectranet.pl 26.08.10, 23:12 Jeśli kobieta z wiąże się z gościem, który jest kiepski w łóżku to zdrada jest nieunikniona. Ona oczekuje namiętności,rozkosznych emocji, orgazmu, a on nie jest wstanie jej tego dać. Często kobiety to wiedzą, ale wiążą się z ze względu na ciepłego misia i wygodę finansową. Facet dobry w te "klocki" nigdy nie ma "rogów" - sam je przyprawia ciapowatym miśkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sindi krołford Re: Żona i kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.10, 23:41 nie każdy ogier łóżkowy to dobry facet do życia ( charakter itd) nie każy dobry do życia jest ogierem łóżkowym... fuks to trafić na takie 2 w 1 to się tyczy również kobiet ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do faceta Re: Żona i kochanka IP: 83.238.158.* 27.08.10, 00:23 ha ha ha!!! twierdzisz, ze kobieta nie znudzi sie jednym facetem, chocby byl dobry "w te klocki"?? MYLISZ SIE! Jestesmy z tej samej gliny ulepieni... Chcecie zdradzac - to zdradzajcie, ale sami tez badzcie gotowi na to, ze bedziecie zdradzani! My tez mamy prawo do "przyjemnosci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do faceta Re: Żona i kochanka IP: 83.238.158.* 27.08.10, 00:44 Nie odpowiedziales na pytanie - czy (jako facet) "potrafisz oddzielić psychike od fizyczności"? Pozwolisz swojej Pani "miec przyjemnosc" z innym facetem i nie odbije sie to w zaden sposob na twojej psychice???? Wymagasz tego od kobiet, a sam nie dopuszczasz nawet takiej mysli do siebie, bo myslisz ze ogiera "dobrego w te klocki" nigdy zdrada nie spotka... Śmieszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:06 ja tam młuce jak leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadek z kosciola Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.10, 13:19 ja tez jade po bandzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nmhn Re: Żona i kochanka IP: 94.254.191.* 30.08.10, 21:57 ja tam mam ogiera łozkowego, a tez czasem sobie go zdradze, bo z innym czasem jest lepiej , inaczej, przyjamniej, taka dawka adrenaliny i wogóle - polecam paniom. on mysli , ze jest taki super, to niech sobie mysli, czasem lubie skorzystac, z czegos innegi, zobaczyc, jak to jest z innym. to tak, jak majdan zdradzil dode - rozumiecie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zale Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 12:27 kumpel ma 3 dupy i co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 15:13 a niech se ma nawet 50, g*wno mnie to interesuje, na moje możecie se zdradzac wszyscy jak leci, żonaci, mężatki, w konkubinacie i na kocią łapę, mam was gdzieś ja nie zdradzam i nie jestem zdradzany jak bym chcial trzymac kilka srok za ogon to bym nie przysiegal jełopy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jełopy Re: Żona i kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 20:50 Sam jesteś jełop. Ciekawe jak Twoje rogi!!! Pewnie o drzwi haczysz jak wchodzisz do domu. ha ha nie jestem zdradzany, ciekawe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gienka Re: Żona i kochanka IP: 109.243.130.* 01.09.10, 21:30 a ty jakis inny jestes-mowisz, jak przysiegalem to nie zdradze, wielu takich jest, co tak mowilo - jak ja kocham swoja zone, ja jej nigdy nie zdradze, a minie troszke czasu od slubu i co? i ci swieci, co tak mowili nagle sie odwracaja od tego co przysiegali, i co? nagle im sie odwidzialo? zygam takim gadaniem!moj mąz tez tak gadal i co? zdradzal na prawo i lewo! a ja mu tego nie popuszcze i teraz tez zdradzam, niech ma za swoje, z jakiej racji ja mam byc wierna przysiedze, skoro on ja łamie-pewnie skonczy sie rozwodem, ale mam to głeboko w czterech literach. nie potrafil dotrzymac slowa, przysiegi, to niech spada! malo tego, zdradza mnie z takimi oblesnymi lafiryndami, ze szok, a ja go zdrradzam z duzo przystojniejszymi od niego. i dobrze mu tak, niech nie mysli, ze tylko mu wszystko wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 21:48 nie oceniaj wszystkich przez pryzmat swojego mężulka on zdradzał? ok, ale ty nie musialaś, a skoro też to zrobiłaś to oboje jesteście siebie warci i dobrze ci tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do genka Re: Żona i kochanka IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.10, 22:02 jełop jesteś i tyle!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: genek Re: Żona i kochanka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.10, 22:15 mam w głebokim poważaniu co ty o mnie myślisz Odpowiedz Link Zgłoś