Gość: klaudia IP: 81.210.107.* 14.10.10, 16:46 Niedługo wracam do Świecia. Przez wyjazdem moja córeczka chodziła na zajęcia na Wyspę Skarbów czy nadal to funkcjonuje? czy coś się tam zmieniło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zibi Re: Wyspa Skarbów IP: *.swiecie.vectranet.pl 16.10.10, 17:47 Wyspa funkcjonuje, czy się tam coś zmieniło to nie wiem bo dopiero od niedawna tam posyłam dziecko. Duży plus dla założycieli. Dziecko zawsze idzie tam z ochotą i wraca zadowolone. Oczywiście polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link.warto Re: Wyspa Skarbów IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.10.10, 00:54 Proszę bardzo link na zajęcia jakie się tam odbywają: oksir.com.pl/article,pl,wyspa_skarbow,77.html Na dole najedź na zakładkę WYSPA SKARBÓW.. moja chrześniaczka jest zachwycona:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Wyspa Skarbów IP: *.swiecie.vectranet.pl 19.10.10, 19:53 Potwierdzam, wyspa to trafiona rozrywka i przede wszystkim opieka nad naszymi pociechami. Osobiście również uważam iż jest to ciekawa alternatywa dla przedszkola lub dobre uzupełnienie go. Opiekunki są bardzo miłe i sprawiają wrażenie zaangażowanych w swoją pracę. Dzieci tam się nie nudzą. Szkoda że jest tak mało rozreklamowana bo naprawdę warto tam posłać swoje dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś