Dodaj do ulubionych

Zakupy na telefon

07.02.11, 11:02
Ten wątek ma na celu sprawdzenie ile mniej wiecej osob bylo by chetnych na tego typu usluge.
Otóż chodzi o to ze chcialbym zajac sie takim czyms: Ktos z panstwa kto nie ma czasu na zakupy, jest osoba zapracowana, starsza z trudnosciami poruszania sie lub po prostu jest leniwy moze zrobic liste zakupow ja po nia przyjade pojade zrobic zakupy (ale tylko w supermarkietach bym je robil). po kupieniu wszystkich potrzebnych rzeczy przyjezdzam z rachunkiem, Pani/Pan oddaje mi za zakupy pieniadze + jakies pieniazki dla mnie.
cennik jest prosty: zakupy do 100zl = 10zl
do 200zl = 20zl itd.
oczywiscie nie jest to przedzial ktorego bede sie mocno trzymal, bo jezeli ktos bedzie mial zakupy za 105zl to nadal zaplaci mi tylko 10 zl.
Jesli ktos bylby zainteresowany to prosze najpierw o kontakt mailowy zigpiz@wp.pl w celu unikniecia glupich zartow.
Obserwuj wątek
    • pire-lla Re: Zakupy na telefon 07.02.11, 11:44
      Myślę,że to jest SUPER POMYSŁ i cena przystępna za taką usługę.Jeśli się sprawdzisz to będziesz miał duże zainteresowanie.Powodzenia.
      p.s byłabym gotowa skorzystać z Twojej usługi.
      • dominet_pl Re: Zakupy na telefon 07.02.11, 12:31
        Bardzo mi milo, w razie potrzeby prosze sie odezwac na maila wysle Pani moj numer telefonu.
      • marisa064 Re: Zakupy na telefon 08.02.11, 17:58
        Wspaniały pomysł, Na razie nie skorzystam, ale życzę powodzenia.
    • csw57 Re: Zakupy na telefon 08.02.11, 13:46
      Witam serdecznie. Po pojawieniu się tego tematu z pewnym uśmiechem na twarzy patrzyłem na to. Ale zaryzykowałem tym bardziej,że ryzyko żadne. Chłopak przyjeżdża bierze listę zakupów i za swoją gotówkę zakupuje towar.Moje obawy co do straty moich pieniędzy były bezpodstawne. Po załatwieniu sprawunków staje przed drzwiami z zakupami wręcza paragonik i rozliczamy się plus jego prowizja tak jak pisał
      Serdecznie polecam tego Pana z czystym sumieniem
      Pozdrawiam.
      • kulfon131 Re: Zakupy na telefon 08.02.11, 15:20
        No to niech jeszcze jako klient zadzwoni ktoś ze skarbówki. :)))
    • kulunkele Re: Zakupy na telefon 08.02.11, 18:09
      Też kiedyś o tym myślałem ale Świecie to trochę za małe jest.
      Jeśli za zakupy do 100zł dostawało by się 10zł to dziennie trzeba by mieć takich osób z 20.
      Bo inaczej to było by w ogóle nie opłacalne. Bo jeśli weźmie od jednej osoby 10zł to połowa tego to będzie paliwo, co innego gdyby za jednym zamachem robić zakupy dla dużej liczby osób.
      • dominet_pl Re: Zakupy na telefon 09.02.11, 21:37
        Przepraszam bardzo za błąd w mailu. Prawidlowy to zygpiz@wp.pl
        • ile Re: Zakupy na telefon 09.02.11, 23:48

nieładnie tak Admin
          oj, nieładnie mieszać w postach
          --------------------------------------------------

bravo za pomysła i powodzenia )

trzeba wypełniać nisze
          natura nie znosi próżni

jak zawsze

• jokerrrr Re: Zakupy na telefon 14.02.11, 20:49
            Bardzo ciekawy pomysł-powodzenia kolego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka