Dodaj do ulubionych

nowa dyskoteka

30.07.11, 21:16
Czy ktoś słyszał coś na temat nowej dyskoteki gdzieś koło kasyna? Może i nawet w kasynie? ;>
Obserwuj wątek
    • siostra_1985 Re: nowa dyskoteka 30.07.11, 21:38
      Nowa dyskoteka mieści się w budynku, w którym jest Bank Spółdzielczy i Salon fryzjerski Ani Skwiercz.
      • ona.19 Re: nowa dyskoteka 31.07.11, 21:13
        To ona już jest otwarta? Wiesz więcej informacji?
        • siostra_1985 Re: nowa dyskoteka 01.08.11, 17:47
          Nie wiem, kiedy ma zostać otwarta, ale chyba niedługo. Jak ostatnio tamtędy przechodziłam, to wewnątrz było widać, że prace są na ukończeniu. Podejrzewam, że będą jakieś informacje podawane o otwarciu.
    • lowciam Re: nowa dyskoteka 01.08.11, 23:56
      Otwierają ją na początku września, będzie to lokal 5 gwiazdkowy. Wejście od 18 lat - wtorek środa czwartek niedziela. Powyżej 21 lat - piątek sobota. Max osób do wpuszczenia 100. Zajebiste wnętrze i oświetlenie ledowe, nie wspomne o barze i o łazienkach. Kanapy zrobione ze srebrnej skóry krokodyla :), które pomieszczą łącznie 72 osoby + hokery na 30 osób. Cena za wejście groszowa (ok. 5 - 10 zł) i napoje nie drogie tańsze niż na hali, nagłośnienie bose (najlepszy sprzęt na świecie) atmosfera extra, a lokal to I liga :D
      • apetizer Re: nowa dyskoteka 03.08.11, 10:38
        Jestem sam ciekaw :)
        Może start będzie dobry..... A co po otwarciu i dajmy na to 6 miesięcy... :)
    • white-weronka86 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 10:57
      Niezły Humor :-))
      • wesolek30 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 14:15
        Witam a co się dzieje ze stokrotką Smeja zamknął lokal?.
        • ona.19 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 15:21
          nie w Stokrotce trwa remont, tylko ktoś taką plote puścił ;p
    • maria-1976 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 18:36
      Nowa dyskoteka w Świeciu?? Super!!! I dobrze,że małolatów wpuszczać nie będą,bo na hali to już tragedia się robi z tymi małolatami spokojnie nie można się pobawić bo się pochleją, naćpają i kozaków rżną później.... żałosne
    • kachi79 Re: nowa dyskoteka 11.08.11, 15:38
      Witam :) Poproszę o info kiedy otwarcie i nr telefonu (chciałabym zrobić rezerwację)
      • sssylunia0 Re: nowa dyskoteka 16.08.11, 19:55
        z hali to się zrobiło gó...arskie rykowisko. Nigdy nie pójdę tam w weekend (znajoma zaprosiła na browara z okazji urodzin - niestety musiałam pójść), może w tygodniu skorzystać z głównej atrakcji - to tak!
        Żenada - dzieciaki pijane w sztorc, przeskakujące przy ogródku z tyłu przez płot żeby 5 zł. nie zapłacić. Było tam całkiem całkiem...a teraz to po prostu.. brak słów!!!każdy gdzieś tam był, coś widział... ale zrobił się spęd. Pytanie brzmi - czy ktoś selekcjonuje małolaty przy wejściu, jeżeli nie, to gdzie sprawdzanie dowodów przy barze?
        Największą wiochą było, chyba w lutym, gdy ze znajomymi w piątek mieliśmy zarezerwowany tor - w ten dzień w godzinach wieczornych jest dość drogo - i na domiar tego mężczyźni musieli zapłacić za "wjazd", płacąc 90zł. za grę w kręgle. no jakieś nieporozumienie, żeby płacić za to, że tam gó...arstwo odnalazło swój kawałek nieba, co mnie szczerze wcale nie interesowało- żeby zagrać. Czekam aż będzie płatana toaleta.
        Jeżeli o Stokrotkę chodzi, to słyszałam również wersję o tym, że za interes wziął się koleś z GD, który ma tam dwie dyskoteki, a Pan Smeja będzie menager`em. Wersji będzie pewnie mnóstwo:)
        • maria-1976 Re: nowa dyskoteka 17.08.11, 07:49
          W zupełności sie zgadzam z poprzednim wpisem- na hali tylko masa pijanych małolatów,naćpanych szukających zadymy.No ostatnio to już przegieli na maxa: policja, pogotowie,strach tam chodzić bo nie wiadomo czy sie też nie załapie na wp....ol. A tak wogóle to mam pytanie do właściciela: Czekasz aż sie komuś coś stanie na tej twojej dyskotece?? Jak można organizować imprezy i nie zapewnić bezpieczeństwa uczestnikom??!!! No i czas chyba żeby Urząd miejski też sie zainteresował tym co sie tam wyprawia. Przypominam, ze hala jest wizytówką miasta tzn. miała być bo obecnie to raczej jest ale WIELKIM SYFEM!!!
          • vanmakaron Re: nowa dyskoteka 17.08.11, 10:55
            Ja się pytam:jakim prawem pobierają za wstę,gdy mam zarezerwowany tor?Niestety z właścicielem nie da się poważnie porozmawiać.Na mnie pan S. już nie zerobi.
            • sssylunia0 Re: nowa dyskoteka 17.08.11, 11:16
              no, niby nic.. a jednak bo trochę wiocha z tą "piątką". Polaków charakteryzuje takie zdzierstwo. Nad morzem, w pubach- wszędzie. Niestety:( Płacąc kiedyś za drinka jakieś 37zł. w pewnym lokalu, poprosiłam o dolanie wody mineralnej, to musiałam zapłacić 1zł. dlatego, że barmanka zrobiła go źle?!! To jest ta mentalność. Prawidłowo sposób podany Desperados powinien być z cytrynką. Lucky Luck + 0,50zł. nie powiadamiając klienta... przecież wszyscy możemy mnożyć takie przykłady:( Będzie wiocha na Euro bo polaczki poczują zagraniczny pieniądz:((
              Tak to jest, dlatego też omijam szerokim łukiem i się nie wybieram. Na dłuższą metę to nie popłaca bo ludzie się zrażą i tyle!
              • masakra83 Re: nowa dyskoteka 21.08.11, 12:13
                słyszałem ze nonet podbił do pisaka i Stacha bo samej już mu nie będzie płacił po haracz to prawda...
                • lowciam Re: nowa dyskoteka 01.09.11, 20:55
                  Otwarcie za 2 tygodnie. słyszałem że są odbiory budowlane czyli około 2 tygodni. Będzie zaje*iście i ma być DODA :P sam nie zabardzo ją lubię ale na pewno przyjde. :D Wjazd od 21 lat ^^ wstęp conajmniej 10-17 ziko w środku świetnie , byłem w środku i pozwiedzałem to i owo ^^ jest odlocik I Liga 5 Gwiazdek System boze odbiór zaje*isty wystrój ze skóry aligatora szare loże dla VIP-ów
                  Ledy wszędzie robią super wrażenie 300 kolorów światła Będzie EXXXTRAAAAAA!!!! xD
                  • zawsze.kmw Re: nowa dyskoteka 02.09.11, 20:57
                    a kto jest właścicielem tego mega wypasionego lokalu?chyba jakiś biznesmen bo nie sadze ze ludzi w Świeciu stać na takie ekstrawagancje.Wjazd 15-17 zł?to sporo no i ciekawe jakie ceny będą w środku jak to niby 5 gwiazdkowy lokal.
                    • poduszkanafotelu Re: nowa dyskoteka 02.09.11, 22:33
                      Jestem ciekawa jak dlugo bedzie ta dyska bo zaraz graniczy ona z blokiem. ktos ryzykuje. chyba ze ma wtyki.
                      • adam69swiecie Re: nowa dyskoteka 03.09.11, 10:22
                        Co z tego ,że graniczy z blokiem."wjazd" będzie dostatecznie drogi aby nie było"małolatów",a to oni z reguły powoduje ten syf
                        • poduszkanafotelu Re: nowa dyskoteka 03.09.11, 10:40
                          Tu nie chodzi o malolatow tylko o chalasy ze srodka typu muzyka. ten budynek nie jest przystosowany do tego celu chodzi o wygluszenie. a dorosli i tak potrafia zachowywac sie jak dzieci :) pozdrawiam
                          • jocker24s Re: nowa dyskoteka 03.09.11, 12:02
                            W małym klubie na 100 osób nie musi być wcale tak głośno żeby ludzie dobrze się bawili. A już w ogóle w klubie dla osób dorosłych... Więc moim zdanie nie będzie problemu.
    • czarny.monalisa Re: nowa dyskoteka 05.09.11, 13:49
      tak wogóle gdzie dokładnie stoi ten budynek, bo jak narazie wszyscy ściemniają że byli tam w środku, inni że dopiero za dwa tygodnie bedzie,to jaka jest wersja i gdzie to konkretnie jest??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka