ona.19 30.07.11, 21:16 Czy ktoś słyszał coś na temat nowej dyskoteki gdzieś koło kasyna? Może i nawet w kasynie? ;> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra_1985 Re: nowa dyskoteka 30.07.11, 21:38 Nowa dyskoteka mieści się w budynku, w którym jest Bank Spółdzielczy i Salon fryzjerski Ani Skwiercz. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.19 Re: nowa dyskoteka 31.07.11, 21:13 To ona już jest otwarta? Wiesz więcej informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_1985 Re: nowa dyskoteka 01.08.11, 17:47 Nie wiem, kiedy ma zostać otwarta, ale chyba niedługo. Jak ostatnio tamtędy przechodziłam, to wewnątrz było widać, że prace są na ukończeniu. Podejrzewam, że będą jakieś informacje podawane o otwarciu. Odpowiedz Link Zgłoś
lowciam Re: nowa dyskoteka 01.08.11, 23:56 Otwierają ją na początku września, będzie to lokal 5 gwiazdkowy. Wejście od 18 lat - wtorek środa czwartek niedziela. Powyżej 21 lat - piątek sobota. Max osób do wpuszczenia 100. Zajebiste wnętrze i oświetlenie ledowe, nie wspomne o barze i o łazienkach. Kanapy zrobione ze srebrnej skóry krokodyla :), które pomieszczą łącznie 72 osoby + hokery na 30 osób. Cena za wejście groszowa (ok. 5 - 10 zł) i napoje nie drogie tańsze niż na hali, nagłośnienie bose (najlepszy sprzęt na świecie) atmosfera extra, a lokal to I liga :D Odpowiedz Link Zgłoś
apetizer Re: nowa dyskoteka 03.08.11, 10:38 Jestem sam ciekaw :) Może start będzie dobry..... A co po otwarciu i dajmy na to 6 miesięcy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesolek30 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 14:15 Witam a co się dzieje ze stokrotką Smeja zamknął lokal?. Odpowiedz Link Zgłoś
ona.19 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 15:21 nie w Stokrotce trwa remont, tylko ktoś taką plote puścił ;p Odpowiedz Link Zgłoś
maria-1976 Re: nowa dyskoteka 02.08.11, 18:36 Nowa dyskoteka w Świeciu?? Super!!! I dobrze,że małolatów wpuszczać nie będą,bo na hali to już tragedia się robi z tymi małolatami spokojnie nie można się pobawić bo się pochleją, naćpają i kozaków rżną później.... żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
kachi79 Re: nowa dyskoteka 11.08.11, 15:38 Witam :) Poproszę o info kiedy otwarcie i nr telefonu (chciałabym zrobić rezerwację) Odpowiedz Link Zgłoś
sssylunia0 Re: nowa dyskoteka 16.08.11, 19:55 z hali to się zrobiło gó...arskie rykowisko. Nigdy nie pójdę tam w weekend (znajoma zaprosiła na browara z okazji urodzin - niestety musiałam pójść), może w tygodniu skorzystać z głównej atrakcji - to tak! Żenada - dzieciaki pijane w sztorc, przeskakujące przy ogródku z tyłu przez płot żeby 5 zł. nie zapłacić. Było tam całkiem całkiem...a teraz to po prostu.. brak słów!!!każdy gdzieś tam był, coś widział... ale zrobił się spęd. Pytanie brzmi - czy ktoś selekcjonuje małolaty przy wejściu, jeżeli nie, to gdzie sprawdzanie dowodów przy barze? Największą wiochą było, chyba w lutym, gdy ze znajomymi w piątek mieliśmy zarezerwowany tor - w ten dzień w godzinach wieczornych jest dość drogo - i na domiar tego mężczyźni musieli zapłacić za "wjazd", płacąc 90zł. za grę w kręgle. no jakieś nieporozumienie, żeby płacić za to, że tam gó...arstwo odnalazło swój kawałek nieba, co mnie szczerze wcale nie interesowało- żeby zagrać. Czekam aż będzie płatana toaleta. Jeżeli o Stokrotkę chodzi, to słyszałam również wersję o tym, że za interes wziął się koleś z GD, który ma tam dwie dyskoteki, a Pan Smeja będzie menager`em. Wersji będzie pewnie mnóstwo:) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-1976 Re: nowa dyskoteka 17.08.11, 07:49 W zupełności sie zgadzam z poprzednim wpisem- na hali tylko masa pijanych małolatów,naćpanych szukających zadymy.No ostatnio to już przegieli na maxa: policja, pogotowie,strach tam chodzić bo nie wiadomo czy sie też nie załapie na wp....ol. A tak wogóle to mam pytanie do właściciela: Czekasz aż sie komuś coś stanie na tej twojej dyskotece?? Jak można organizować imprezy i nie zapewnić bezpieczeństwa uczestnikom??!!! No i czas chyba żeby Urząd miejski też sie zainteresował tym co sie tam wyprawia. Przypominam, ze hala jest wizytówką miasta tzn. miała być bo obecnie to raczej jest ale WIELKIM SYFEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vanmakaron Re: nowa dyskoteka 17.08.11, 10:55 Ja się pytam:jakim prawem pobierają za wstę,gdy mam zarezerwowany tor?Niestety z właścicielem nie da się poważnie porozmawiać.Na mnie pan S. już nie zerobi. Odpowiedz Link Zgłoś
sssylunia0 Re: nowa dyskoteka 17.08.11, 11:16 no, niby nic.. a jednak bo trochę wiocha z tą "piątką". Polaków charakteryzuje takie zdzierstwo. Nad morzem, w pubach- wszędzie. Niestety:( Płacąc kiedyś za drinka jakieś 37zł. w pewnym lokalu, poprosiłam o dolanie wody mineralnej, to musiałam zapłacić 1zł. dlatego, że barmanka zrobiła go źle?!! To jest ta mentalność. Prawidłowo sposób podany Desperados powinien być z cytrynką. Lucky Luck + 0,50zł. nie powiadamiając klienta... przecież wszyscy możemy mnożyć takie przykłady:( Będzie wiocha na Euro bo polaczki poczują zagraniczny pieniądz:(( Tak to jest, dlatego też omijam szerokim łukiem i się nie wybieram. Na dłuższą metę to nie popłaca bo ludzie się zrażą i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
masakra83 Re: nowa dyskoteka 21.08.11, 12:13 słyszałem ze nonet podbił do pisaka i Stacha bo samej już mu nie będzie płacił po haracz to prawda... Odpowiedz Link Zgłoś
lowciam Re: nowa dyskoteka 01.09.11, 20:55 Otwarcie za 2 tygodnie. słyszałem że są odbiory budowlane czyli około 2 tygodni. Będzie zaje*iście i ma być DODA :P sam nie zabardzo ją lubię ale na pewno przyjde. :D Wjazd od 21 lat ^^ wstęp conajmniej 10-17 ziko w środku świetnie , byłem w środku i pozwiedzałem to i owo ^^ jest odlocik I Liga 5 Gwiazdek System boze odbiór zaje*isty wystrój ze skóry aligatora szare loże dla VIP-ów Ledy wszędzie robią super wrażenie 300 kolorów światła Będzie EXXXTRAAAAAA!!!! xD Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.kmw Re: nowa dyskoteka 02.09.11, 20:57 a kto jest właścicielem tego mega wypasionego lokalu?chyba jakiś biznesmen bo nie sadze ze ludzi w Świeciu stać na takie ekstrawagancje.Wjazd 15-17 zł?to sporo no i ciekawe jakie ceny będą w środku jak to niby 5 gwiazdkowy lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
poduszkanafotelu Re: nowa dyskoteka 02.09.11, 22:33 Jestem ciekawa jak dlugo bedzie ta dyska bo zaraz graniczy ona z blokiem. ktos ryzykuje. chyba ze ma wtyki. Odpowiedz Link Zgłoś
adam69swiecie Re: nowa dyskoteka 03.09.11, 10:22 Co z tego ,że graniczy z blokiem."wjazd" będzie dostatecznie drogi aby nie było"małolatów",a to oni z reguły powoduje ten syf Odpowiedz Link Zgłoś
poduszkanafotelu Re: nowa dyskoteka 03.09.11, 10:40 Tu nie chodzi o malolatow tylko o chalasy ze srodka typu muzyka. ten budynek nie jest przystosowany do tego celu chodzi o wygluszenie. a dorosli i tak potrafia zachowywac sie jak dzieci :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jocker24s Re: nowa dyskoteka 03.09.11, 12:02 W małym klubie na 100 osób nie musi być wcale tak głośno żeby ludzie dobrze się bawili. A już w ogóle w klubie dla osób dorosłych... Więc moim zdanie nie będzie problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.monalisa Re: nowa dyskoteka 05.09.11, 13:49 tak wogóle gdzie dokładnie stoi ten budynek, bo jak narazie wszyscy ściemniają że byli tam w środku, inni że dopiero za dwa tygodnie bedzie,to jaka jest wersja i gdzie to konkretnie jest?? Odpowiedz Link Zgłoś