Dodaj do ulubionych

Caffeein opinie

31.10.12, 18:04
Witam.
Co sądzicie o restauracji Caffeein?
Jakość potraw, ceny, wystrój, atmosfera?
Czy Oni mają jakąś strone www?
Obserwuj wątek
    • ciastkoztwixa Re: Caffeein opinie 31.10.12, 19:54
      Wystrój stylowy, obsługa pierwsza klasa, porcje lodów dla mnie za duże (nie sądzę, by komuś oprócz mnie by to przeszkadzało), nie polecam galaretki i czekolady na gorąco (chyba rozrobiony budyń). Ogólnie duży plus.
      • abcde56 Re: Caffeein opinie 31.10.12, 20:11
        Troszeczkę za drogo np. herbata czarna 8zł
        • bayer911 Re: Caffeein opinie 01.11.12, 08:15
          jak zwykle świeciacy narzekają na ceny,

za darmo mają dać tą herbatę? nie chodzi się tam codziennie więc raz na jakiś czas wydać więcej to nie grzech.

wystrój świetny, obsługa również ok
          lody faktycznie bardzo duże porcje, świtenie przygotowane,
          zgadzam się że czekolady nie warto
    • co-rel Re: Caffeein opinie 01.11.12, 18:08
      Lody i kawa – poezja! Jadłam też kiedyś bolognese i uszczknęłam od koleżanki łososia. Bardzo mi smakowało. Wystrój i jakość wykończenia wnętrz, na niespotykanym w Świeciu poziomie. Paniom polecam zajrzenie do łazienki. To lustro i umywalka Was oczarują! :) Strona www.coffeein.pl/ prowadzi na www.facebook.com/coffeein.swiecie więc innej chyba nie mają.
      • vanmakaron Re: Caffeein opinie 01.11.12, 18:46
        Bardziej polecam restaurację Stare Miasto.O niebo lepsze desery lodowe.
        • romaniaturk Re: Caffeein opinie 01.11.12, 19:09
          sa ludzie ktorym bardziej smakuja wyroby marketowe niz lody z renomowanej cukierni :)))
    • nateczka12 Re: Caffeein opinie 01.11.12, 19:17

UWIELBUAM COFEIN !!!! TE POSWIETLANE KANAPY FAJNA MUZA I PYSZNE MOHITOOO !!!!!!!!!1 TROCHE DROGO ALE COS ZA COS !
    • martinezu Re: Caffeein opinie 01.11.12, 21:59
      ogolnie alkohole wybor jak wszedzie ale drozej nawet niz w carmel club.kawa potwierdzam ze przyjemna w smaku,lodow nie probowalem ale wygladaja extra.Chociaz powiem,ze probowalem jakiegos placka to byl chyba nawet torcik i tez wygladal extra,ale nie zachwycil taki sobie.znajoma kiedys narzekala bo dostala juz zimny makaron. Wystroj ok,jak dla mnie za duzo rozu ale kobietom sie pewnie podoba. bylem moze z 3 razy i za kazdym razem inna obsluga,albo tyle zatrudniaja albo sie kelnerki nie utrzymuja nie wiem ;)a kto to otworzyl?
    • jeden_2_3 Re: Caffeein opinie 04.11.12, 11:45
      > Co sądzicie o restauracji Caffeein?

Coffeein. :)

Wszystko na najwyższym poziomie, przygotowane z dbałością o szczegóły. Miejsce, jak najbardziej, godne polecenia!
      • antekjas Re: Caffeein opinie 05.11.12, 18:57
        A jaka jest cena deserów np. lodów?
        • co-rel Re: Caffeein opinie 05.11.12, 19:34
          Idź i sobie zobacz. Myślisz, że ludzie nie mają nic innego do roboty tylko wertować kartę i zapamiętywać ceny kilkunastu deserów? Tu masz zdjęcia www.facebook.com/media/set/?set=a.356608257683426.96426.356552174355701&type=3
          Jadłam Bianco Nero i Malinową pasje, ale nie pamiętam ile kosztowały. Na pewno nie 5 zł. :)
    • grand03 Re: Caffeein opinie 15.12.12, 16:58
      ile tam kosztuje sylwester ? wie ktos ?
      • bayer911 Re: Caffeein opinie 15.12.12, 18:54
        a jest organizowany tam??
        • grand03 Re: Caffeein opinie 15.12.12, 19:18
          nie wiem , powinien byc jak na taki lokal :) pytam bo moze ktos ma jakies informacje
    • jawanda Re: Caffeein opinie 17.12.12, 08:02
      Krótko,przerost formy nad treścią.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka