kamooflash 31.10.12, 18:04 Witam. Co sądzicie o restauracji Caffeein? Jakość potraw, ceny, wystrój, atmosfera? Czy Oni mają jakąś strone www? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciastkoztwixa Re: Caffeein opinie 31.10.12, 19:54 Wystrój stylowy, obsługa pierwsza klasa, porcje lodów dla mnie za duże (nie sądzę, by komuś oprócz mnie by to przeszkadzało), nie polecam galaretki i czekolady na gorąco (chyba rozrobiony budyń). Ogólnie duży plus. Odpowiedz Link Zgłoś
abcde56 Re: Caffeein opinie 31.10.12, 20:11 Troszeczkę za drogo np. herbata czarna 8zł Odpowiedz Link Zgłoś
bayer911 Re: Caffeein opinie 01.11.12, 08:15 jak zwykle świeciacy narzekają na ceny, za darmo mają dać tą herbatę? nie chodzi się tam codziennie więc raz na jakiś czas wydać więcej to nie grzech. wystrój świetny, obsługa również ok lody faktycznie bardzo duże porcje, świtenie przygotowane, zgadzam się że czekolady nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
co-rel Re: Caffeein opinie 01.11.12, 18:08 Lody i kawa – poezja! Jadłam też kiedyś bolognese i uszczknęłam od koleżanki łososia. Bardzo mi smakowało. Wystrój i jakość wykończenia wnętrz, na niespotykanym w Świeciu poziomie. Paniom polecam zajrzenie do łazienki. To lustro i umywalka Was oczarują! :) Strona www.coffeein.pl/ prowadzi na www.facebook.com/coffeein.swiecie więc innej chyba nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
vanmakaron Re: Caffeein opinie 01.11.12, 18:46 Bardziej polecam restaurację Stare Miasto.O niebo lepsze desery lodowe. Odpowiedz Link Zgłoś
romaniaturk Re: Caffeein opinie 01.11.12, 19:09 sa ludzie ktorym bardziej smakuja wyroby marketowe niz lody z renomowanej cukierni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
nateczka12 Re: Caffeein opinie 01.11.12, 19:17 UWIELBUAM COFEIN !!!! TE POSWIETLANE KANAPY FAJNA MUZA I PYSZNE MOHITOOO !!!!!!!!!1 TROCHE DROGO ALE COS ZA COS ! Odpowiedz Link Zgłoś
martinezu Re: Caffeein opinie 01.11.12, 21:59 ogolnie alkohole wybor jak wszedzie ale drozej nawet niz w carmel club.kawa potwierdzam ze przyjemna w smaku,lodow nie probowalem ale wygladaja extra.Chociaz powiem,ze probowalem jakiegos placka to byl chyba nawet torcik i tez wygladal extra,ale nie zachwycil taki sobie.znajoma kiedys narzekala bo dostala juz zimny makaron. Wystroj ok,jak dla mnie za duzo rozu ale kobietom sie pewnie podoba. bylem moze z 3 razy i za kazdym razem inna obsluga,albo tyle zatrudniaja albo sie kelnerki nie utrzymuja nie wiem ;)a kto to otworzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
jeden_2_3 Re: Caffeein opinie 04.11.12, 11:45 > Co sądzicie o restauracji Caffeein? Coffeein. :) Wszystko na najwyższym poziomie, przygotowane z dbałością o szczegóły. Miejsce, jak najbardziej, godne polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
antekjas Re: Caffeein opinie 05.11.12, 18:57 A jaka jest cena deserów np. lodów? Odpowiedz Link Zgłoś
co-rel Re: Caffeein opinie 05.11.12, 19:34 Idź i sobie zobacz. Myślisz, że ludzie nie mają nic innego do roboty tylko wertować kartę i zapamiętywać ceny kilkunastu deserów? Tu masz zdjęcia www.facebook.com/media/set/?set=a.356608257683426.96426.356552174355701&type=3 Jadłam Bianco Nero i Malinową pasje, ale nie pamiętam ile kosztowały. Na pewno nie 5 zł. :) Odpowiedz Link Zgłoś
grand03 Re: Caffeein opinie 15.12.12, 16:58 ile tam kosztuje sylwester ? wie ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
grand03 Re: Caffeein opinie 15.12.12, 19:18 nie wiem , powinien byc jak na taki lokal :) pytam bo moze ktos ma jakies informacje Odpowiedz Link Zgłoś