Dodaj do ulubionych

Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.05, 20:42
Żadna firma niechce zainwestować w Świeciu , ciekawe czemu ??
Istniejące firmy oprócz Mondi i może Provimi , wykorzystują ludzi
- pracownicy pracują w innych firmach prawie społecznie .
Ja się nie dałem i pracuje w amerykańskiej firmie w innym mieśie i niezarabiam
600 zł , tylko 2000 miesięcznie .
Mówie wam niedajcie się wykorzystywać
Obserwuj wątek
    • Gość: świeciak Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:35
      Praca jest, ale za marne grosze.
      Lepiej poleżeć na kuroniu(jak go się ma).
    • Gość: Orzeszek Felix Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 10:09
      No to cienias z Ciebie... :) Ja pracuje w Swieciu w malej, prywatnej firmie i
      zarabiam _ponad_ te Twoje 2 tysiace zl... :) Z pracy "dodatkowej" (srednio
      godzina dziennie)
      • Gość: :) Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.05, 11:58
        Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
        • Gość: Luisa Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.05.05, 21:59
          Roboty nie ma w Swieciu!?
          ona jest tylko ja trzeba sobie znalesc
          jak nierobol woli lezec w lozku i kopac w nosie to co sie dziwic:
      • Gość: UE Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 22:07
        komu przylizales przyznaj sie !!!
    • Gość: unsatisfied Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: 195.117.1.* 29.04.05, 14:21
      Powiem troche o istniejących już dużych firmach. Istnieje polityka zatrudniania
      ludzi z poza Świecia. Tworzą sie grupy ludzi trzymających kluczowe stanowiska i
      są to osoby zewnętrzne, które skutecznie wypierają tubylcow z rynku pracy. Taki
      tubylec czuje sie wtedy wyalienowany spada mu poczucie wlasnej wartosci i nie
      widzi możliwosci poprawy swojej sytuacji.
      • Gość: Tadeusz Pogoda Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 18:14
        Ja zarabiam 5000 zł i jest mi dobrze... :)
        • Gość: kola Re: Dlaczego nie ma pracy w ŚWIECIU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.05, 14:14
          Obecnie odbywam staż i nie wyobrażam sobie przeprowadzki, a coś mi się zdaje,
          że będzie to nieuniknione. Nie mogę już patrzeć na ciągle powtarzające się
          ogłoszenia. Brrr.. Aż zimno mi się zrobiło.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka