Dodaj do ulubionych

TERMIANL SOUND FACTORY

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 17:59
Uważam że taka impreza nie powinna się odbyć w miejscu do tego nie
przeznaczonym. Zamek to nie odludzie jest to teren zamiszkały nie wyobrażam
sobie jak tam mogą rodziny normalnie funkcjonować przy takiej głośnej muzyce.
Na pewno bedzie ciężko z dojazdem do domu. Głosna muzyka bedzie przeszkadzala
w spaniu i widzę wiele negatywnych stron takiej imprezy. Dziwie się, że
konserwatorzy zabytków nie maja nic do powiedzenia i nie sprzeciwija się.Zamek
jest jednym z głównych zabytków w Świeciu.
Obserwuj wątek
    • cobraswiecie Re: TERMIANL SOUND FACTORY 22.04.05, 19:22
      A gdzie maja zrobic tego typu impreze?Glosna muzyka moze sobie przeszkadzać ale
      to nie jest impreza co-weekendowa tylko raz w roku.jak przeszkadza Ci glosna
      muza to korki do uszu i spać...
      • Gość: xxx Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 19:30
        Z tymi korkami niebył by zły pomysł tylko jeśli ktoś ma na rono do pracy to jak
        usłyszy budzik !!!
        • cobraswiecie Re: TERMIANL SOUND FACTORY 22.04.05, 22:30
          No mozna sobie ustawic wibracje w telefonie:)
    • Gość: xxx Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 09:28
      No tak masz racje ale młody czloweik wibracje wyczuje ale strzy na to uwagi nie
      zwroci :D a pozatym to tez zalezy od telefonu nie ktore telefony maja słaby
      wibrator(z etego co wiem bo się zabradzo na tym nie znam)
      • Gość: xxlsize Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 17:58
        Impreza jest 1 maja a 2 maja jest Świeto Pracy( komunistyczne ale jest).Uwazam
        ze wiekszosc miejsc pracy bedzie zamknieta.Uwazam ze ta wada impreze jaka
        zastala podana jest nikla w strosunku do plusow.gdzie w takim razie mialaby
        odbyc sie ta impreza ? na polu , na trasie bydgoszcz-swiecie?
        • Gość: Świątuś Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.05, 19:16
          z tego co wiem święto pracy jest 1go, a co do imprezy, to zawsze znajdą się
          jakieś nie dostosowane pedały, którym coś się nie podoba i cokolwiek by się nie
          wydarzyło to będą narzekać!! Ludzie cieszcie się bo to ogromna promocja tego
          waszego kochanego Świecia!!
          • Gość: xxx Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 20:17
            Mam w dpie swiecie ale nie podoba mi sie imperea tego typu i uwazam ze bedzie za
            glosno niech sobie bedzie na zamku tylko zeby byl pewnien umiar co do glosnosci
            • Gość: xxlsize Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 07:14
              Moj blad, faktycznie pomylilem sie co do daty tego swieta
              • Gość: Lucek Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 09:11
                nie slucham takiej muzy,nie przepadam za nia ale uwazam za taka impreza sie
                powinna odbyc,to w pewnym stopniu nobilitacja dla swiecia a i zawsze bedzie
                imrpeza na fachowym poziomie bo partacze z OKSIRu nie maczaja w niej swych
                paluchow bo oni tylko umieja majatek wytdac na prowadzanie Wisniewskiego i
                redhead hehehe...pozdro
                • Gość: xxlsize Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 10:24
                  zamek jest tylko miejscem do imprezy udostepnionym Terminalowi przez OKSiR, a
                  jesli chodzi o Mandaryne itp. to tez nie przepadam za nimi al euwazam ze
                  wzystkiego trzeba sprobowac.pozyskanie sponsorow na dobry koncert tez nie jest
                  rzecza latwa.podpisany jest kontrakt z In-Grid ktora ma przyjechac do swiecia w
                  czerwcu.jesli, lucek, jestes w stanie znalezc sponsora na dany koncert to nie
                  ma sprawy.firmy chca dotowac takie koncerty jakie sa i nikt nic na to nie
                  poradzi
    • Gość: maniek Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 08:29
      takie imprezy sa zje..e naprzyjezdza od huja cwaniakow w furach sprowadzonych
      za pare groszy z zagranicy i beda sie wozic a do tego beda jeszcze zaklucac
      spokoj w swieciu swoja prymitywna muzyka!! łup łup... (disco polo jest juz
      lepsze ,bardiej rozbudowane)
      • cobraswiecie Re: TERMIANL SOUND FACTORY 25.04.05, 09:09
        Ale Ty raczej nie umiesz czytać:)To nie jest zlot aut ztuningowanych.Lubisz
        disco polo a wiec sie nie wypowiadaj na temat muzyki na której sie nie
        znasz.Wsiadaj w fure i jedz na rozbudowany koncert Akcentu...
        • Gość: maniek Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:12
          nie lubie disco polo tylko porownuje techno do niej nad disco polo chociaz
          trzeba troche popracowac a takie gowno to sie robi odrazu chodzi mi najbardziej
          o ludzi ktorzy musza sluchac tej muzyki, jak chcecie to te terminale robcie
          sobie gdzies pozamiastem gdzie nie ma ludzi!!!
          • cobraswiecie Re: TERMIANL SOUND FACTORY 25.04.05, 19:56
            Jezeli robi sie odrazu:)to prosze abys zrobil jakas muze techno-jak bedziesz
            mial to daj cynk mistrzu muzykalny...A gdzie maja zrobic tą impreze?niby?na
            pustyni gdzie pradu nie ma?Pomysl głową:)
            • Gość: maniek Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.05, 11:07
              na pustyni nie ale np gdzies w lesie gdzie nikt nie mieszka np gdzies na wyrwie
              a prad tam jest a zeby zrobic taki kawalek to nie chce misie isttalowac programu
              ale sciagnij sobie Dj traktor
              • cobraswiecie Re: TERMIANL SOUND FACTORY 01.05.05, 12:36
                Hehe ale to nie jest program do robienia muzyki-a do mixowania:)
                • elias26 Re: TERMIANL SOUND FACTORY 01.05.05, 18:06
                  niech robia na zamku, cos sie w tej miescie kreci !!, a co maja powiedziec mieszkancy bloków wojskowych koło amfiteatru i ten zje..y głos wisniewskiego 3 maja ?? :) pozdro
                  • bloody5 Re: TERMIANL SOUND FACTORY 02.05.05, 00:15
                    Ja nic do tej imprezy nie mam, ale śmiać mi się chce bo za oknem widzę, że wozy
                    strażackie i ambulanse to normalnie na pełnym gazie zapieprzają - bo jakieś
                    osły naćpane itp gdzieś się rozpieprzyli hehehe i to jest dobre -bo normalnie to
                    już bawić się nie da tylko 3/4 na prochach jedzie, a jutro to już nie będzie
                    pamiętał o tej imprezie...ale pomysł z imprą bardzo dobry - tylko to jest dla
                    ludzi !!!
                    • Gość: Jajo Re: TERMIANL SOUND FACTORY IP: *.stk.pl / 83.238.71.* 02.05.05, 15:11
                      Każdy sam decyduje na czym sie bawi i to juz jego sprawa czy zapamięta co
                      robił. Impreza była zaj...sta i mam nadzieje, że powtórzą ją za rok. Co do
                      miejsca imprezy to wszystko było super urzadzone i zamek i tak pewnie na tym
                      nie ucierpial, śmieci się posprzata i bedzie po staremu. Co do ludzi, którym
                      przeszkadza taka impreza, bo nigdy nie byli na podobnej albo są starzy oraz
                      zbyt zgorzkniali i nie staraja sie zrozumiec ludzi, ktorych nie bawi
                      podziwianie małolatów w Stokrotce, na was świat się nie kończy, oprócz was w
                      tym mieście mieszkają inni ludzie, którzy lubią takie imprezy, skoro wam
                      przeszkadzaja mlodzi ludzie lubiacy sie bawic, nam przeszkadza sposób pielenia
                      waszych ogródków!!! Impreza typu "Terminal Sound Factory" to nie tylko promocja
                      dla miasta, ale także okazja dla ludzi ze Świecia do dobrej, bardzo dobrej
                      zabawy. W koncu cos w tym Świeciu sie dzialo i w ten jeden wieczor Świecie bylo
                      centrum świetnej zabawy. Do Świecia zjechali ludzie z różnych stron Polski i
                      jedyne co mieli w głowach to imprez. Mentalność ludzi z większych miast niż
                      nasze rózni się od mentalności większości świeciaków. Mam wrażenie, że
                      niektórzy ludzie w Świeciu nie potrafią się bawić, a po to są takie imprezy,
                      moim skromnym zdaniem ogromna większość ludzi będących wczoraj na zamku (poza
                      ochroną i Januszem Dzięciołem oczywiście) bawiła się wyśmienicie. Teraz należy
                      tylko żałować, że wracamy do szarej rzeczywistości naszego nudnego miasta, bo
                      nie ma tu miejsc, w których można się dobrze zabawić z ludźmi, którzy wiedzą
                      jak to robić. Takich imprez jak wczorajsza nigdy się nie żałuje, wręcz
                      przeciwnie długo się je pamięta i myślę, że nie ma większego sensu wnikanie w
                      to jakich uzywek używali iprezowicze, bo oni nie bedą mieli pretensji do
                      jakiegoś starego pryka o to, że pije codzień denaturat przesączony przez chleb.
                      Każdy człowiek ma prawo do wyboru jak chce się bawić i to jego indywidualna
                      sprawa po czym bawi się lepiej, jedyną osobą, której może wyrządzić krzywdę
                      jest on sam. P.S. Wszyscy jesteśmy narkomanami, różne są tylko uzależnienia!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka