Gość: ciekawy IP: 83.238.71.* 01.09.05, 22:40 Słyszałem że we wtorek w stoci był niezły dym?Podobno mają przyjechać kolesie z fordonu?Wie ktoś coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerstwy.stefek Re: dym w stoci? 01.09.05, 23:11 Jo, był dym. Santana wpadł w szał, bo Cosmodisk mu sie rozpieprzył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LenferDook Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:02 yoo napie..li sie beka jak huj byla,gdzie nie poszedlem tam sie lali ,patrze leja sie mowie:"spie....bo to sie nudne zrobilo",stoje spokojnie a tu znowu sruuu, ogolnie beka zaden fordon nie przyjedzie,nie badzcie smieszni:)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:34 ta,tak pukał się.... no Ten ... Lokus, ze taki mały ma utargu, ze dzieciarnia poszla do szkół..........., pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cobraswiecie Re: dym w stoci? 02.09.05, 08:37 No teraz bedzie musial zwiekszyc ceny.W wakacje robił te impki techno i lata80dziesiąte ale teraz sie skonczy.Ktos wogóle chodzi do tej Revolucji kolo POlicji-jak tam jest wogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:52 wiesz co, knajpka na przeciw psiarni jest dość interesująca, tak szczerze po ponownym otwarciu jeszcze nie byłem, bywałem przed zamknięciem, tj jak byli właścicielami miski z Grodziadza . Sam wystrój jest interesujący ale nie ta muza, knajpka z takim klimatem powinna szerzyć muzykę np. Jezzową Odpowiedz Link Zgłoś
zolnierzyklego Re: dym w stoci? 15.09.05, 20:01 Powiem że jeszcze tam nie byłem.Ale musiałbym sie kiedyś przejść może być ciekawie.Najgorzej z tych wszystkich klubików teraz wypada Duet tam już chyba nikt niechodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:12 Jak to do duetu nikt nie chodzi?? świeckie "Żołnierzyki" tam chodzą.hahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś