Dodaj do ulubionych

dym w stoci?

IP: 83.238.71.* 01.09.05, 22:40
Słyszałem że we wtorek w stoci był niezły dym?Podobno mają przyjechać kolesie
z fordonu?Wie ktoś coś?
Obserwuj wątek
    • czerstwy.stefek Re: dym w stoci? 01.09.05, 23:11
      Jo, był dym. Santana wpadł w szał, bo Cosmodisk mu sie rozpieprzył!
      • cobraswiecie Re: dym w stoci? 02.09.05, 00:28
        Podobno ZAGI wymiatał:)kolesi:)
        • Gość: LenferDook Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 01:02
          yoo napie..li sie beka jak huj byla,gdzie nie poszedlem tam sie lali ,patrze
          leja sie mowie:"spie....bo to sie nudne zrobilo",stoje spokojnie a tu znowu
          sruuu, ogolnie beka zaden fordon nie przyjedzie,nie badzcie smieszni:)pozdro
          • Gość: bodo Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 07:34
            ta,tak pukał się.... no Ten ... Lokus, ze taki mały ma utargu, ze dzieciarnia
            poszla do szkół..........., pozdrawiam
            • cobraswiecie Re: dym w stoci? 02.09.05, 08:37
              No teraz bedzie musial zwiekszyc ceny.W wakacje robił te impki techno i lata80dziesiąte ale teraz sie skonczy.Ktos wogóle chodzi do tej Revolucji kolo POlicji-jak tam jest wogóle?
              • Gość: bodo Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 18:52
                wiesz co, knajpka na przeciw psiarni jest dość interesująca, tak szczerze po
                ponownym otwarciu jeszcze nie byłem, bywałem przed zamknięciem, tj jak byli
                właścicielami miski z Grodziadza . Sam wystrój jest interesujący ale nie ta
                muza, knajpka z takim klimatem powinna szerzyć muzykę np. Jezzową
              • zolnierzyklego Re: dym w stoci? 15.09.05, 20:01
                Powiem że jeszcze tam nie byłem.Ale musiałbym sie kiedyś przejść może być
                ciekawie.Najgorzej z tych wszystkich klubików teraz wypada Duet tam już chyba
                nikt niechodzi.
    • Gość: Autor Re: dym w stoci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 20:12
      Jak to do duetu nikt nie chodzi?? świeckie "Żołnierzyki" tam chodzą.hahaha:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka