Dodaj do ulubionych

Świecie na Allegro

IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.05, 22:08
www.allegro.pl/search.php?string=%C5%9Awiecie&category=10294&buy=0&new=0&pay=0&country=1
Pocztówki do kupienia na allegro. Izbo Historyczna w Świeciu, jak nie masz w swoich zbiorach takich to kup, zawsze wzbogacą historię Świecia i zbiory Izby, co to taka kasa dla miasta. A może ktoś jest pasjonatem takich cacek?
Obserwuj wątek
    • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 02.09.05, 22:33
      www.allegro.pl/show_item.php?item=62517912 .To jest nawet ladne.
      • Gość: :) Re: Świecie na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 22:37
        Pkt 6. regulaminu allegro:
        Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
        Gazeta.pl przekazów reklamowych. :)
        • elias26 Re: Świecie na Allegro 02.09.05, 22:41
          to zgłos to do admina :)
          tera cicho bo mandaryne słucham :P
          • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 02.09.05, 22:46
            Bez przesady.Here I Go Again.
            • Gość: Obserwator*** Re: Świecie na Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.05, 11:20
              No jak tak będziecie rządzić z Eliasem to gratuluję!Reklama nie jest dozwolona
              i już!Jutro ktoś będzie reklamował robale na ryby a pojutrze usługi
              erotyczne ...oczywiście wszystko powolutku$
              • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 03.09.05, 11:26
                Zobacz dokladnie-czego dotyczy dany produkt.Tu wogóle nie musi chodzić o zakup tylko o historie naszego miasta:)pozdro
    • Gość: kukulka Re: Świecie na Allegro IP: 193.19.104.* 03.09.05, 07:17
      czesc tych pocztowek jest juz w zbiorach urzedu miasta lub osob prywatnych,
      ktore udostepniaja je urzedowi w ramach potrzeb.
      • Gość: archeolog Re: Świecie na Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.05, 14:22
        Mi chodziło o miasto Świecie, a nie o tę firmę czy tych którzy ooferują do sprzedania - chciałem tylko pokazać, te pocztówki tylko zwrócić uwagę, jeny jak nie można nawet o tym napisać, to może takie forum skasować, a po drugie wiem że część z tych widokówek ma Urząd, ale kukułko sama napisałaś, że tylko część. Zresztą admin zawsze może skasować ten wątek - jak jest niezgody z regulaminem.
        • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 03.09.05, 14:25
          WLasnie pomyslalem o tym samym.Dotyczy naszego miasta wiec loozik.Jezeli komus nie pasi niech da znac.
          • Gość: :) Re: Świecie na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 15:55
            Przecież wyraźnie pokazałam, że admin złamał regulamin allegro. :)
            • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 03.09.05, 17:57
              Administracja nie czyta wszystkiego. Moderuje przede wszystkim na podstawie zgłoszeń użytkowników. ":)"jezeli nie odp.Ci ten Temat-to napisz a zostanie usuniety.
              • Gość: :) Re: Świecie na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 20:05
                A opiekun forum co robi? :)
                • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 03.09.05, 20:22
                  Teraz zapewne bedzie ogladał mecz.POlska-Biało-Czerwoni.
                  • Gość: Świecie the best Re: Świecie na Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.05, 20:26
                    a co kogo obchodzi regulamin Allegro
                    • cobraswiecie Re: Świecie na Allegro 03.09.05, 21:24
                      :)
                      • Gość: :) Re: Świecie na Allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 21:51
                        Sorki,ale myślałam o regulaminie forum. :)
                        • Gość: Remi Re: Świecie na Allegro IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.05, 21:53
                          Nic się nie bój i tak ich wytniemy jak zaczną podskakiwać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka