Dodaj do ulubionych

Nowy Polo-Market na mariankach

IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:24
Co sądzicie o budowie nowego marketu na mariankach u zbiegu ulic Jana Pawła
II i Paderewskiego?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wally-gator Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:25
      ...wyczytałem to w dzisiejszej Gazecie Pomorskiej...
      • Gość: Muminek Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 20:59
        Burmistrz Pogoda by powiedział że bedą nowe miejsca pracy :))))) a ja myślę że
        będzie miał bliżej po zakupy bo pewnie u Ostrowskich kupowanie już mu się
        znudziło :))))))
        • dor-ka Re: Nowy Polo-Market na mariankach 13.11.02, 12:47
          to chyba nie była byt trafna decyzja. Przecież jeden Polo już jest, a ten nowy
          nie będzie usytuowany w zbyt dobrym miejscu - zabierze klientów ludziom
          handlującym na targu i penie znów kilka osób straci źródło dochodu.
      • Gość: polymer Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 11.12.02, 19:19
        Lepsza polska sieć handlowa niż niemieckie badziewie. Ciekawe kto bedzie
        nabijał kase Germanom (Lidl). Jeszcze mają za mało i chcą odebrać polskim
        kupcom zarobek.
        • dor-ka Re: Nowy Polo-Market na mariankach 13.12.02, 12:30
          Tu się z Tobą zgadzam: lepszy Polo-Market od zachodniej sieci, bop bynajmniej
          zyski zostają u Polaków. ale problem tkwi chyba gdzie indziej - po co nam w
          ogóle następny taki duży sklep? Jak na Świecie mamy ich już chyba dosyć.
    • Gość: soltys Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: 80.51.243.* 17.04.03, 12:00
      Przydalby sie jeden sklep GeSu nie, z zeszytem na krede nie, a nie jakies
      markety nie. Polo, nudle, plusy i minusy nie, zlikwidować nie, jezdem za nie, a
      wy tez nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka