Gość: Wally-gator IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:24 Co sądzicie o budowie nowego marketu na mariankach u zbiegu ulic Jana Pawła II i Paderewskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wally-gator Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.10.02, 11:25 ...wyczytałem to w dzisiejszej Gazecie Pomorskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.02, 20:59 Burmistrz Pogoda by powiedział że bedą nowe miejsca pracy :))))) a ja myślę że będzie miał bliżej po zakupy bo pewnie u Ostrowskich kupowanie już mu się znudziło :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: Nowy Polo-Market na mariankach 13.11.02, 12:47 to chyba nie była byt trafna decyzja. Przecież jeden Polo już jest, a ten nowy nie będzie usytuowany w zbyt dobrym miejscu - zabierze klientów ludziom handlującym na targu i penie znów kilka osób straci źródło dochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polymer Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 11.12.02, 19:19 Lepsza polska sieć handlowa niż niemieckie badziewie. Ciekawe kto bedzie nabijał kase Germanom (Lidl). Jeszcze mają za mało i chcą odebrać polskim kupcom zarobek. Odpowiedz Link Zgłoś
dor-ka Re: Nowy Polo-Market na mariankach 13.12.02, 12:30 Tu się z Tobą zgadzam: lepszy Polo-Market od zachodniej sieci, bop bynajmniej zyski zostają u Polaków. ale problem tkwi chyba gdzie indziej - po co nam w ogóle następny taki duży sklep? Jak na Świecie mamy ich już chyba dosyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soltys Re: Nowy Polo-Market na mariankach IP: 80.51.243.* 17.04.03, 12:00 Przydalby sie jeden sklep GeSu nie, z zeszytem na krede nie, a nie jakies markety nie. Polo, nudle, plusy i minusy nie, zlikwidować nie, jezdem za nie, a wy tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś