Dodaj do ulubionych

Fajne meble :)

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:01
Witam!

Zapoznajcie się z ofertą www.carom.pl Naprawdę ciekawe mebelki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:02
      www.carom.pl
      • Gość: eeee Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 06:54
        Co to za firma co nie przewozi towaru za darmo w promieniu 50 km.
    • Gość: klientka HF Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:49
      ale szajs!lepiej wejdxdcie na strone www.helvetia.com.pl, tam dopiero sa extra
      meble!!! sama kupiłam i jestem zadowolona...:-)
    • Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:55
      HEHE Nawet świecki Synak do 50km nie wozi, bo za odległość 50km pobiera opłate
      wysokości około 50 PLN, a firma CARO akurat do Świecia wozi meble za darmo ;] no
      i dodam, że CARO meble wnosi i także montuje, a nie jak większość firm zrzuca
      przed domem.

CO do Helvetii.. a nie zauważyłaś, że to zupełnie innego rodzaju meble? ehh
      • Gość: obserwator Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:59
        fakt zupełnie inne meble ale szajs
        • Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:30
          Jakoś klienci tego nie potwierdzają ;]
          • Gość: hahaha Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:41
            Jakoś klientów tu nie widać. :)
            • Gość: magiers Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:17
              chyba u Was nie widać, z takim szajsem pchać sie na rynek-porazka, co do
              Helvetii to extra meble produkuja sama zakupiłam i polecam innym..
              • Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:46
                Ja nie twierdzę które meble są lepsze, ale jak wypowiada się taki laik jak Ty
                to, aż mi się śmiać chce. Zrozum jedną rzecz, meble tapicerowane to zupełnie
                inna bajka, którą jest zazwyczaj dwa razy tańsza od mebla sosnowego, a teraz
                zastanów się dlaczego? Nie dlatego, że na meblach sosnowych można więcej
                zarobić, a dlatego ,ze są wykonane z lepszej jakości materiałów czyli po prostu
                są trwalsze, a widzę, że na forum, albo wypowiadają się gó..arze, albo ludzie
                dla których wyglad jest ważny tylko i wyłącznie. Przez prawie 5 lat jak meble
                idą w Polskę i nie tylko, była tylko jedna reklamacja... pech chciał, ze akurat
                ze Świecia..
                • Gość: obserwator Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:49
                  Czy to jest forum czy miejsce na reklamę? O ile wiem to na forum każdy może
                  wypowiedzieć się dowolnie. Większość stwierdziła, że te "fajne" meble to szajs,
                  bo takie ma odczucia widząc te zdjecia. Więc nie rozumiem dlaczego nazywa się
                  ich gó..mi. Moze właśnie ten co ich tak nazywa to gó..rz, i nie potrafi
                  zrozumieć tego, iż ludzie mają różne gusta. A jeżeli potraktował to forum jako
                  miejsce na darmową reklamę, to złamał regulamin tego forum i powinno sie mu ten
                  wątek wyciąć.
                  • Gość: Dj J Re: Fajne meble :) IP: 80.50.52.* 10.11.06, 12:39
                    Pewno koleś pracuje w tej firmie...Albo ktoś mu zlecił reklamę...Prawda jest
                    jedna..Te meble to jeden wielki szajs!!!!
                    Lepiej Helvetia lub Adriana.....
                    • Gość: MAGGIE Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:51
                      POPIERAM DJ, POWIEM JESZCZE ŻE REKLAMA TO NIC ZŁEGO W PORÓWNANIU Z INNYMI
                      TEMATAMI.....!!!!NP STOKROTKA!!!
                      • Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:31
                        A co oznacza słowo szjs?
    • Gość: abc Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:54
      minioeuro.pl/indexmeble.html
      • Gość: Dj J Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 03:21
        Szjs ktoś pewnie połknął literkę...Ale chodzi tu o szajs, czyli od niemieckiego
        słowa scheise - gó.....tak jak gó..ane są te Twoje meble.Czyli wszystko
        pasuje, tylko ktoś literki nie wstawił...
    • Gość: sasa Re: Fajne meble :) IP: *.stk-net.pl 12.11.06, 12:17
      super te mebelki
    • Gość: Ola Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:36
      Starszne te meble ,wyglądają jak stare zdezelowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka