Gość: Świątuś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:01 Witam! Zapoznajcie się z ofertą www.carom.pl Naprawdę ciekawe mebelki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 23:02 www.carom.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 06:54 Co to za firma co nie przewozi towaru za darmo w promieniu 50 km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka HF Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 16:49 ale szajs!lepiej wejdxdcie na strone www.helvetia.com.pl, tam dopiero sa extra meble!!! sama kupiłam i jestem zadowolona...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:55 HEHE Nawet świecki Synak do 50km nie wozi, bo za odległość 50km pobiera opłate wysokości około 50 PLN, a firma CARO akurat do Świecia wozi meble za darmo ;] no i dodam, że CARO meble wnosi i także montuje, a nie jak większość firm zrzuca przed domem. CO do Helvetii.. a nie zauważyłaś, że to zupełnie innego rodzaju meble? ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 17:59 fakt zupełnie inne meble ale szajs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:30 Jakoś klienci tego nie potwierdzają ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.06, 22:41 Jakoś klientów tu nie widać. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiers Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.06, 16:17 chyba u Was nie widać, z takim szajsem pchać sie na rynek-porazka, co do Helvetii to extra meble produkuja sama zakupiłam i polecam innym.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 10:46 Ja nie twierdzę które meble są lepsze, ale jak wypowiada się taki laik jak Ty to, aż mi się śmiać chce. Zrozum jedną rzecz, meble tapicerowane to zupełnie inna bajka, którą jest zazwyczaj dwa razy tańsza od mebla sosnowego, a teraz zastanów się dlaczego? Nie dlatego, że na meblach sosnowych można więcej zarobić, a dlatego ,ze są wykonane z lepszej jakości materiałów czyli po prostu są trwalsze, a widzę, że na forum, albo wypowiadają się gó..arze, albo ludzie dla których wyglad jest ważny tylko i wyłącznie. Przez prawie 5 lat jak meble idą w Polskę i nie tylko, była tylko jedna reklamacja... pech chciał, ze akurat ze Świecia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 11:49 Czy to jest forum czy miejsce na reklamę? O ile wiem to na forum każdy może wypowiedzieć się dowolnie. Większość stwierdziła, że te "fajne" meble to szajs, bo takie ma odczucia widząc te zdjecia. Więc nie rozumiem dlaczego nazywa się ich gó..mi. Moze właśnie ten co ich tak nazywa to gó..rz, i nie potrafi zrozumieć tego, iż ludzie mają różne gusta. A jeżeli potraktował to forum jako miejsce na darmową reklamę, to złamał regulamin tego forum i powinno sie mu ten wątek wyciąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj J Re: Fajne meble :) IP: 80.50.52.* 10.11.06, 12:39 Pewno koleś pracuje w tej firmie...Albo ktoś mu zlecił reklamę...Prawda jest jedna..Te meble to jeden wielki szajs!!!! Lepiej Helvetia lub Adriana..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGGIE Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 15:51 POPIERAM DJ, POWIEM JESZCZE ŻE REKLAMA TO NIC ZŁEGO W PORÓWNANIU Z INNYMI TEMATAMI.....!!!!NP STOKROTKA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świątuś Re: Fajne meble :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.06, 17:31 A co oznacza słowo szjs? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 19:54 minioeuro.pl/indexmeble.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dj J Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 03:21 Szjs ktoś pewnie połknął literkę...Ale chodzi tu o szajs, czyli od niemieckiego słowa scheise - gó.....tak jak gó..ane są te Twoje meble.Czyli wszystko pasuje, tylko ktoś literki nie wstawił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Fajne meble :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 12:36 Starszne te meble ,wyglądają jak stare zdezelowane Odpowiedz Link Zgłoś