Gość: eng IP: 213.76.129.* 16.11.07, 19:37 szukam kogoś ze Świecia kto zajmuje sie komputerową diagnostyką samochodów, jak ktoś wie do kogo moge sie udać i wie również jakie są ceny to proszę o ich podanie, dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiedys tam byłem Re: diagnostyka komputerowa auta IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.07, 20:36 Miesała to gosc koło cmentarza starego na niedaleko koscioła.Z tego co wiem to ceny ho ho ho ale tylko on moze cos pomóc a co jest moze cos doradze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eng Re: diagnostyka komputerowa auta IP: 213.76.129.* 16.11.07, 21:08 chodzi mi o to czy EGR w moim tdi-ku dziala poprawnie i czy ewentualnie moge go wypiąć i zaslepić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <><><> Re: diagnostyka komputerowa auta IP: *.stk-net.pl 16.11.07, 22:08 W przechowie mają taki sprzęt...Przed mleczarnią skręcasz w lewo i tam jest mechanik... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiedys tam byłem Re: diagnostyka komputerowa auta IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.07, 23:47 do Przechowa nie próbuj nawet raz mnie chciał przekrecic na remont diesla a silnik był zyleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: diagnostyka komputerowa auta IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 01:20 Broń Boże do Miesały !!! Tam jest kompletne dno !!! Powiem tylko że koleś patrzy zaznaczam patrzy na świece i już oznajmia że ta ok a tamta nie.Niestety w naszej dziurze niema warsztatu z prawdziwego zdarzenia a już nie wspomnę o badaniu komputerowym czy samych majstrach.Nie wiem jakie masz auto bo jeżeli posiadasz opla to sam sobie możesz szczytać kopa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: diagnostyka komputerowa auta IP: *.t-mobile.co.uk 20.11.07, 21:40 jest jeden porzadny warsztat 100m za nowym szpitalem PREMIO maja do diagnostyki silnika Bosch bylem i jestem bardzo zadowolony i nie Drogo!!!! Mlodzi mechanicy i to jest plus znaja sie na swojej pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ku_bi Re: diagnostyka komputerowa auta IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 20.11.07, 23:40 hahha mnie tez kiedys chcial wykrecic na swiece, nie jedz do niego. egr jak najbardziej mozesz zaslepic, jesli masz watpliwosci wejdz na forum forum.vwgolf.pl/ tam Ci pomożemy :) kilka tematów na ten temat forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=14518&highlight=za%B6lepienie+egr forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=51401&highlight=za%B6lepienie+egr Odpowiedz Link Zgłoś