Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 20:53 co sądzicie o przychodni w swieciu?o rejestracji i pielegniarkach ktore tam pracuja?czy rzeczywiscie sa nie mile tak jak napisal to ktos w czasie swiecia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giti Re: przychodnia 17.02.08, 11:27 W przychodni leży organizacja pracy. Lekarze wychodzą przed czasam, kolejki do nich to istny cyrk na kółkach. Nie wiem za co chwali się tak tą przychodnie skoro nawet tak prostych rzeczy nie można tam ucywilizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: przychodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 17:35 polecam WAMAP nowa przychodnia jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autor Re: przychodnia IP: *.swc.vectranet.pl 04.06.08, 19:53 ja myślę że to wina tylko ludzi, którzy przychodzą do przychodni np tylko dlatego bo im się nudzi w domu(mohery) albo ci co wymyślają sobie jakies choroby i biegają co rano do pani doktor bo mają przywidzenia.poza tym zmyślają jakie mają numerki i wpychają się na chama: "ja tylko na chwilkę po receptę"...a potem siedzi 2 godziny.nie dziwie się lekarzom że wychodzą szybciej.też bym miał dość tej chołoty po całym dniu. pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: przychodnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.08, 06:26 Mohery to przeważnie ludzie starsi, schorowani. Brzydko jest tak o nich się wyrażać, nie wiadomo jaki Ty będziesz w tym wieku. Kolejki są straszne to prawda. Mam nadzieję, lekarz jest po to żeby leczyć ludzi i jeżleli to prawda, że ma dość tej całej "hołoty" to powinnien pomyśleć o zmianie zawodu. Przeraził mnie wpis wyżej, każdego człowieka trzeba szanować, a nie w taki sposób wyrażać się o ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: przychodnia IP: *.adsl.inetia.pl 04.08.08, 17:59 Pielegniarki so ok ,ale wlasciciel jest do bani. Odpowiedz Link Zgłoś